Hayir bide iftira atiyor, ciril ciplak sokaktalarmis. He madem bu kadar cok dindarsin, iftira atmak ne demek bilirmisin?
Ay çıldıracağım. Senelerdir yapılıyor bu yürüyüş, hiçbir sene de olay çıkmadı. Bu sene mi hassasiyet kazanmışlar?
Kendi vatandaşını bu derece ayrıştıran bir hükümet, valla bravo.
Tek bir şey söyleyeceğim sevgili Arınç... ALIŞIN, BURADALAR.
Siz onları böyle ötekileştirdikçe, böyle dışladıkça, biz daha çok sahip çıkacağız hiç merak etmeyin. Bozulmaya ne kadar müsait ahlakınız varmış.
ağzına sağlık, ancak bu kadar guzel ifade edilebilirYürüyüş her demokratik ülkede haktır. Saygı çerçevesinde yapılır, medenice yürünülür dilekler istekler ve ya şikayetler dile getirilir.
Elalemin ortasında anadan ürya soyunup öpüşülüyorsa ki kimse kusura bakmasın her toplum gibi bu toplumun da AHLAK ı var.(hee eşcinsellere ahlaksız dedim saldır hemen) Ister hetero olsun ister homo olsun banane. Ama sokakta cirilciplak durup ayaküstü sex yapamaz. O çirkin videoyu izledim ve utancımdan yerin dibine girdim. Hadi geçtim toplumu
Benim için kutsal olan ayda "şabanla recebin aşkını ramazan engelleyemez" denirse başlarım öyle yürüyüşe. Bunlarin amacı gösteri falan değil. Eşcinselliği de meşrulaştırmak değil bunların amacı tabiki içlerinde bastırdıkları "islamfobisi"ydi pankartlartlarla da belli ettiler"Din ne ayol" diyenler misal. Neden mi İslam, dertleri ne ? Tabiki toplumun Islam inancına göre LUT KAVMİ ne inanması, islamda bunun yasak olması ve toplumun %80ının müslüman olması(%99 yalanına inanmıyorum). Islam yüzünden kabul görmediklerine inanıyorlar. O pankartlartlarla, o soyunmalarıyla kabul göreceklerse de görmezler artık
lady gaga nın bi farkı mı var ki bunlardan , tabiki ondan beklenen cevap buydu..Sokak ortasinda birakin ciplakligi sevismek yerin dibine batsin senin onurun rezalet goruntuler Turkiye icin uzulenler lady gaga tweet atti diye degil bu goruntulere uzulsun
Ya canm o kendi ulkesine baksin duyarlilik mi canak tutma mi bosverrr bir yorumdan fazlasina bile degmezlady gaga nın bi farkı mı var ki bunlardan , tabiki ondan beklenen cevap buydu..
turkiyem başka olaylqrda birbirine girdiğinde lady hanımın duyarlılığı nerdeydi...
iyiki bu türkiye senin zihniyetinde yönetilmiyo...yoksa her adım başı parklarda ,deniz kenarlarında yatanlar sevişenleri görürdük özgürlük adı altındaa.. alenen sevişgen bir millet olurdu bu türkiye insani ahlak her dinde vardırr..Ay sevisen sevissin soyunan soyunsun baska isiniz gucunuz yok mu. Ne oldu sizin mi namus gitti elden? Namus ne ahlak ne kim karar veriyor bunun cizgisine. Chp ve hdp vekillerine helal olsun. Hepsini de seviyorum.
Bana ne senin dininden? Sana ne benim ozgurlugumden? Keske savasan olacagina sevisen olsa bence mahsuru yok.iyiki bu türkiye senin zihniyetinde yönetilmiyo...yoksa her adım başı parklarda ,deniz kenarlarında yatanlar sevişenleri görürdük özgürlük adı altındaa.. alenen sevişgen bir millet olurdu bu türkiye insani ahlak her dinde vardırr..
Hayır bozulmaya ne kadar müsait ahlak varmış bu toplumda ona şaşırıyorum.Ay sevisen sevissin soyunan soyunsun baska isiniz gucunuz yok mu. Ne oldu sizin mi namus gitti elden? Namus ne ahlak ne kim karar veriyor bunun cizgisine. Chp ve hdp vekillerine helal olsun. Hepsini de seviyorum.
Ben sadece ALLAHIN varlığına inanıyorum.hiç bir dine mensup değilim..savaş elbet olmasın ama bunu karşı kelimesi sevişin olamaz .parklarda .bahçelerde. orada burada şurada gibi ,aşk ve cinsellik ulvi bir hazdır ve iki kişi arasında yaşanırr..bizi onurlu kılan( dikkat et din demiyorum)insani ahlaklarımızdır..bide banane senin dininden derken biride çıkıp ey nancy banane senin alevi oluşundan derse..Bana ne senin dininden? Sana ne benim ozgurlugumden? Keske savasan olacagina sevisen olsa bence mahsuru yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?