Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

evet evet yorum yapmak yerine isini gaz verme olarak edinenler komikler...umarim mesajlar alicilarina ulasmistir.
Kesinlikle katılıyorum size. Komikler gerçekten : )

Hele bazı tatlısu kurnazları var, çakallar onlar, çok tatlılar onlar. Gül gül ölüyorum : ) Hele böyle kendilerini zeki sanmaları falan yok mu, ilahi, adamı öldürürler : )

Keşke herkes böyle üstü kapalı laf sokmacalarla, imalarla uğraşmadan, sizin gibi yüreklice derdini yazabilse

himmm mesaj alinmiss:))

söylemek istediğim buydu benimde,toplumdan dışlanma olmasa ahlak dışı yönelim daha az olur,ama maalesef başka yol bırkılmıyor sanıyorumki,allah korusun evladımız olsa biz bakarız ihtiyaçlarını gideririz,ya evden atılanlar sokaakta kurda köpeğe yem olur

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiiki,insan kesenler,insan yakanlar,bebek katilleri,bunlar bile sayın olabilirken

Önemli olan dengeyi bulmak aşırı müslümanlık kan döktürüyor , ve empatiyi öldürüyor her konuda
ikisini ayni kefeye koyamazsinki..beden onun bedeni haram.bakislardan istedigi kadarini korusun sana ne oluyoki...cocugunun onunde o ciplaklar dans ederken izletebilir misin? izletirim diyorsan hic sozum yok dahasina

:))Allahtan alinmadin bide alinsan yikilirdi burasi:))

hangi görüşten olursa olsun siyasiler lezbiyen gaylarla uğraşacaklarına gidip hükümeti kursunlar ülke 25 gündür hükümetsiz.
ayrıca lgbt olayı lut kavminin helak sebebi.
bir ikinciside herkes kendi hayatını yasal sınırlar içerisinde yaşar buna kimse karışamaz ancak şuan çocuğum yok ama ilerde çocuğum olursa ufacık çocuğun ulu orta öpüşüp sevişen lgbtlileri görmesini istemem herkes evinde napıyosa yapsın

inanın ben sokakta sevişen hiç kimseyi bu yaşımdayım görmedim,

:))Allahtan alinmadin bide alinsan yikilirdi burasi:))
Yoo, sizin diyeceğiniz şahsıma yönelik şeyleri ciddiye almadığım için alınmıyorum. Gayet de geyik bir şekilde yazdım gördüğünüz gibi. Benim bir diyeceğim olursa öyle tatlısu kurnazlığı yapıp yazmam sizin gibi merak etmeyin, gayet yüzünüze söylerim

Her neyse, konu üzerinden devam etmekte fayda var. Girebileceğimiz ikili polemik konuya da birbirimize de bir şey katmaz. Bu minvalde, sözü lgbt ailelerine bırakıyorum Arınç'a cevaben:

3 tane trans soyunmuş sanırım onların yaptığını tüm hepsine maal etmeyin,içki kullanmış uyuşturucu almış olabilirler,mecburan evinden dışlanmış ve fuuşa yönelmiş insanların psikolojileri normal olamaz,bedenleriyle para kazanıyorlar,onlar için bazı kavramlar yok olmuştur,ama kendillerinin kabahati yok

ben gordum.universitede sahile gitmistik anammm bide ne gorelim hetroseksuel bir cif sevisiyorlar dedik kacalim burdan:))hem goruntu alanimizi kirlettiler hemde sahilde gecirecegimiz biriki saatimize engel oldular..ozgurlugunuzu kisitladilar yani.

evet bende görmedim ben zaten şuanki durumdan değil gelecekteki durumdan endişe ediyorum.kimsenin lezbiyenliği yada gayliği beni ilgilendirmez ancak bu şekilce saygısızca eylemlerine devam ettikleri sürece ve bu saygısızlığa sözüm ona özgürlük anlamında sahip çıkılırsa önümüzdeki yıllarda öpüşüp sevişenleri görebiliriz.ki şuan bile sadece lgbt liler değil normal çiftler bile park bahçelerde kuytu köşe arıyorlar onlarıda görmediyseniz bişey diyemicem artık

ben gordum.universitede sahile gitmistik anammm bide ne gorelim hetroseksuel bir cif sevisiyorlar dedik kacalim burdan:))hem goruntu alanimizi kirlettiler hemde sahilde gecirecegimiz biriki saatimize engel oldular..ozgurlugunuzu kisitladilar yani.
burada sahilde plajda bir kız ve erkek sevgili öpüşüyordu,sağdan soldan insanlar laf attı kaçtılar:)

dediğim bu zaten,liseli gençler falan koruluklara gidiyorlar,ileridede öyle olur bence kimse sokakta bir şey yapamaz gece bilemem,korkacak bir durum yok sakin olun arkadaşlar bu insanlar toplumdan uzak yaşıyor zaten

Sokakta sevisen cift gorsem cesaretinden oturu alkislarim. Ama en sekuler tc sehrinde bile oyle bi manzara goremem.

burada sahilde plajda bir kız ve erkek sevgili öpüşüyordu,sağdan soldan insanlar laf attı kaçtılar:)

Modern ve anlayışlı biriyim ama sokakta sakız gibi yapışıp gezenleri de anlamıyorum,mübarek sanki kaçacak gibi tutuyor manitasını..Bunun birde otobüs modeli var..
Bana göre sokakta öpüşenleri görmek istemem,öpeceksen git kuytu yerde öp.
LGBT olayına gelirsek o soyunanları bende onaylamam,burası Türkiye çünkü..

bu gün liseli kızlardan bazıları hamile kalabiliyor,yadaünüversiteli bazı kızlar kürtaj yaptırabiliyor,kadın erkek ilişkisi bike tabu ülkemizde,bu kötü sonuçlar aileleri ile aralarındaki duvardan kaynaklanıyor,kadın erkek ilşkisi bile sınırlıyken diğerlerine çokk zaman var

Önemli olan dengeyi bulmak aşırı müslümanlık kan döktürüyor , ve empatiyi öldürüyor her konuda

sunu izah edeyim konuyu cok din islerine sokmadan muslumanligin koyusu avigi yoktur.Allahu tealanin emirleri vardirbunu bazi muslumanlar tam uygulamaya calisir bazilari nefsine agir gelir az uygular bazilari inanir ama uygulamaz.bunu cok insan anlamiyor.muslumanligin tam uygulanmasi kan dokturmez bataklikta güller açtirir...

dediğim bu zaten,liseli gençler falan koruluklara gidiyorlar,ileridede öyle olur bence kimse sokakta bir şey yapamaz gece bilemem,korkacak bir durum yok sakin olun arkadaşlar bu insanlar toplumdan uzak yaşıyor zaten
aynı fikirdeyiz aslında ama neyse polemiğe gerek yok hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…