Kesinlikle katılıyorum size. Komikler gerçekten : )evet evet yorum yapmak yerine isini gaz verme olarak edinenler komikler...umarim mesajlar alicilarina ulasmistir.
Kesinlikle katılıyorum size. Komikler gerçekten : )
Hele bazı tatlısu kurnazları var, çakallar onlar, çok tatlılar onlar. Gül gül ölüyorum : ) Hele böyle kendilerini zeki sanmaları falan yok mu, ilahi, adamı öldürürler : )
Keşke herkes böyle üstü kapalı laf sokmacalarla, imalarla uğraşmadan, sizin gibi yüreklice derdini yazabilse
Ay bana mı yazmıştınız? Hiç üstüme alınmadım valla.himmm mesaj alinmiss:))
bu tepkimizin sebebide bazılarının oluşturmaya çalıştığı o ortamın onune geçmek..
yoksa hiçbirimiz o insanların dışlanması , rencide edilmesi kanaatinde değiliz...
onlarda bizim yaşadığımız gibi yatak odalarında özellerini yaşıyorlar zaten.. O zaman sorun ne.
surekli insanların gozune sokmanın bi anlamı yok
söylemek istediğim buydu benimde,toplumdan dışlanma olmasa ahlak dışı yönelim daha az olur,ama maalesef başka yol bırkılmıyor sanıyorumki,allah korusun evladımız olsa biz bakarız ihtiyaçlarını gideririz,ya evden atılanlar sokaakta kurda köpeğe yem olurAynen öyle. İş vermiyorlar, çalıştırmıyorlar.
Birkaç ay önce bir trans intihar etti, etmeden önce de video çekti. Az sonra öleceğini bildiğiniz, evindeki köpeğini annesine emanet eden genç bir kadının ağlayarak "iş vermiyorlar, çalıştırmıyorlar, napacağım" dediğini izlemek kolay değil.
Homofobi, transfobi öldürür derken bunu diyoruz işte.
tabiiki,insan kesenler,insan yakanlar,bebek katilleri,bunlar bile sayın olabilirkenGezide nasıl geziye katılan herkesi Anarşist, çevreye kamu malına zarar veriyor diye andılarsa bu konuda da bu insanları ve onların haklarını savunmak için orada olan herkesi de sokakta sevişen sapık insanlar kılıfına sokmaya çalışıyorlar. Bunu sadece kendi seçmeni yer.
Bu parti geldiğinden beri insanları ayrıştırmak için elinden geleni yaptı. Sonra soruyorlar ''Allah Aşkına Allah aşkına bu kadar kötü ne yapmış olabilirler" diye.
Al iste. Her gün yeterince cevap veriyorlar buna.
ikisini ayni kefeye koyamazsinki..beden onun bedeni haram.bakislardan istedigi kadarini korusun sana ne oluyoki...cocugunun onunde o ciplaklar dans ederken izletebilir misin? izletirim diyorsan hic sozum yok dahasina
:))Allahtan alinmadin bide alinsan yikilirdi burasi:))Ay bana mı yazmıştınız? Hiç üstüme alınmadım valla.
Ne zaman ki kiminle ne derdiniz var açık açık yazacak kadar yürekli olursunuz, o zaman anca mesajınızı alırım
Böyle ortadan ortadan yazayımla olmaz bu işler
inanın ben sokakta sevişen hiç kimseyi bu yaşımdayım görmedim,hangi görüşten olursa olsun siyasiler lezbiyen gaylarla uğraşacaklarına gidip hükümeti kursunlar ülke 25 gündür hükümetsiz.
ayrıca lgbt olayı lut kavminin helak sebebi.
bir ikinciside herkes kendi hayatını yasal sınırlar içerisinde yaşar buna kimse karışamaz ancak şuan çocuğum yok ama ilerde çocuğum olursa ufacık çocuğun ulu orta öpüşüp sevişen lgbtlileri görmesini istemem herkes evinde napıyosa yapsın
Yoo, sizin diyeceğiniz şahsıma yönelik şeyleri ciddiye almadığım için alınmıyorum. Gayet de geyik bir şekilde yazdım gördüğünüz gibi.:))Allahtan alinmadin bide alinsan yikilirdi burasi:))
ben gordum.universitede sahile gitmistik anammm bide ne gorelim hetroseksuel bir cif sevisiyorlar dedik kacalim burdan:))hem goruntu alanimizi kirlettiler hemde sahilde gecirecegimiz biriki saatimize engel oldular..ozgurlugunuzu kisitladilar yani.inanın ben sokakta sevişen hiç kimseyi bu yaşımdayım görmedim,
evet bende görmedim ben zaten şuanki durumdan değil gelecekteki durumdan endişe ediyorum.kimsenin lezbiyenliği yada gayliği beni ilgilendirmez ancak bu şekilce saygısızca eylemlerine devam ettikleri sürece ve bu saygısızlığa sözüm ona özgürlük anlamında sahip çıkılırsa önümüzdeki yıllarda öpüşüp sevişenleri görebiliriz.ki şuan bile sadece lgbt liler değil normal çiftler bile park bahçelerde kuytu köşe arıyorlar onlarıda görmediyseniz bişey diyemicem artıkinanın ben sokakta sevişen hiç kimseyi bu yaşımdayım görmedim,
burada sahilde plajda bir kız ve erkek sevgili öpüşüyordu,sağdan soldan insanlar laf attı kaçtılar:)ben gordum.universitede sahile gitmistik anammm bide ne gorelim hetroseksuel bir cif sevisiyorlar dedik kacalim burdan:))hem goruntu alanimizi kirlettiler hemde sahilde gecirecegimiz biriki saatimize engel oldular..ozgurlugunuzu kisitladilar yani.
dediğim bu zaten,liseli gençler falan koruluklara gidiyorlar,ileridede öyle olur bence kimse sokakta bir şey yapamaz gece bilemem,korkacak bir durum yok sakin olun arkadaşlar bu insanlar toplumdan uzak yaşıyor zatenevet bende görmedim ben zaten şuanki durumdan değil gelecekteki durumdan endişe ediyorum.kimsenin lezbiyenliği yada gayliği beni ilgilendirmez ancak bu şekilce saygısızca eylemlerine devam ettikleri sürece ve bu saygısızlığa sözüm ona özgürlük anlamında sahip çıkılırsa önümüzdeki yıllarda öpüşüp sevişenleri görebiliriz.ki şuan bile sadece lgbt liler değil normal çiftler bile park bahçelerde kuytu köşe arıyorlar onlarıda görmediyseniz bişey diyemicem artık
burada sahilde plajda bir kız ve erkek sevgili öpüşüyordu,sağdan soldan insanlar laf attı kaçtılar:)
Önemli olan dengeyi bulmak aşırı müslümanlık kan döktürüyor , ve empatiyi öldürüyor her konuda
aynı fikirdeyiz aslında ama neyse polemiğe gerek yok hakkımızda hayırlısı olsundediğim bu zaten,liseli gençler falan koruluklara gidiyorlar,ileridede öyle olur bence kimse sokakta bir şey yapamaz gece bilemem,korkacak bir durum yok sakin olun arkadaşlar bu insanlar toplumdan uzak yaşıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?