• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Ahaha "saygı" kelimesinden bu kadar korkmayın rica edeceğim : )
Ben ve Duka dahil lgbt haklarını savunan çoğu kişi halka açık alanda seksin suç olduğunu zaten söyledik önceki sayfalarda. Element uydurmayın:KK48:

Valla arkadaşlar "Sokaklarda çıplak sevişeceeeeeezzz!!!" diye ortalığı yakıp yıkan bir gurüh varmış gibi saydırdırkça saydırıyorlar hayali kimliklere :)

3 tane kendini bilmez çıplak gezdi eşcinsellerin hepsi çıplak gezmeyi savunmuyor ayol abartmayın.

ayy cok gulmussun ama bosa gulmussun cınım:)) ben ilk sen soyledin falan demedim ki :)) cezadan bahsetmeyin dedim sadece.bakiyorumda pek bi takip efiyosun yorumlarimi ama sanki bi hata arama pesindesin.sende dedin polemige girmeyelim die degilmi?
Cezadan da bahsedilir. Yasal olarak suç olduğunu biz de söylüyoruz değil mi? Mantıken yasal olarak suç olan bir şeyin cezası da olur değil mi? Suç olan şeyin cezasının olmayacağını söyleyecek halimiz yok değil mi? Çok basit bir mantıksal bağ aslında ama bazen açık açık yazmak gerekiyor demek ki : )

Sizin yorumlarınızı özel olarak takip etmiyorum, başlığı ediyorum. Yani size bir hayranlığım falan yok üzgünüm : ) Polemiğe girmeyelimi de size demişim demek ki, nicke bakarak yorum yazmıyorum çünkü, yoruma bakarak yorum yazıyorum. "Aa bunu xxx yazmışşşş hemen yanıt yazayım" demiyorum.

Valla arkadaşlar "Sokaklarda çıplak sevişeceeeeeezzz!!!" diye ortalığı yakıp yıkan bir gurüh varmış gibi saydırdırkça saydırıyorlar hayali kimliklere :)

3 tane kendini bilmez çıplak gezdi eşcinsellerin hepsi çıplak gezmeyi savunmuyor ayol abartmayın.

Gerçi yazın 40 derece sıcakta insanın ne var ne yok çıkarıp öyle gezesi gelmiyor değil:KK70:

(Yasal uyarı: Yukarıdaki cümle tamamen espri unsuru olup sarkastik bir amaç taşımaktadır. Ciddiye alınmaması, "zaa bunlar hep böyle işte" diye çemkirilmemesi rica olunur.)

Bundan sonra böyle açıklamalı yorum yazacağım, ironik yazıyoruz ciddiye alınınca yazık oluyor : (

kısmen mi büyük çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sokakta çıplak eylem yapılabiliyor siyahi insanlar öldürülmüyor.burda defalarca yazıldığı üzere millet parklarda denizlerde sevişebiliyor.medya cumhurbaşkanını idamla bile tehdit edebiliyor.bence türkiye aşırı özgür bi ülke avrupanın amerikanın bile ilerisinde
parklarda sevişebilmenin de özgürlük olarak değerlendirildiği tek ülkeyizdir herhalde. : D

Cezadan da bahsedilir. Yasal olarak suç olduğunu biz de söylüyoruz değil mi? Mantıken yasal olarak suç olan bir şeyin cezası da olur değil mi? Suç olan şeyin cezasının olmayacağını söyleyecek halimiz yok değil mi? Çok basit bir mantıksal bağ aslında ama bazen açık açık yazmak gerekiyor demek ki : )

Sizin yorumlarınızı özel olarak takip etmiyorum, başlığı ediyorum. Yani size bir hayranlığım falan yok üzgünüm : ) Polemiğe girmeyelimi de size demişim demek ki, nicke bakarak yorum yazmıyorum çünkü, yoruma bakarak yorum yazıyorum. "Aa bunu xxx yazmışşşş hemen yanıt yazayım" demiyorum.

gereksiz bir aciklamaya girip kendinizi yormussunuz

parklarda sevişebilmenin de özgürlük olarak değerlendirildiği tek ülkeyizdir herhalde. : D
Eminmisin git bi iranda seviste bakalım nasıl taşlanarak katlediliyorsun bi dene istersen bence elinizdekilerin kıymetini bilin kuzey korede halkın internet kullanması bile yasak arabistanda kadinlarin araba kullanmasi yasak abd de siyahi olmak yasak israilde musluman olmak yasak. Hindistanda parkta seviste bakalim nasil toplu tecavuze kurban gitti diye gazetelerin 3. Sayfalarina haber oluyorsun

Eminmisin git bi iranda seviste bakalım nasıl taşlanarak katlediliyorsun bi dene istersen bence elinizdekilerin kıymetini bilin kuzey korede halkın internet kullanması bile yasak arabistanda kadinlarin araba kullanmasi yasak abd de siyahi olmak yasak israilde musluman olmak yasak. Hindistanda parkta seviste bakalim nasil toplu tecavuze kurban gitti diye gazetelerin 3. Sayfalarina haber oluyorsun
bir kaç alkollü transın aşırılıkları yüzünden konu bu hale geldi,hepsinin bunlar gibi düşündüğü anlamına gelmez,ailesi evden attığı için intahar eden eş cinsellerde var,yada evden atılınca kötü yola düşenler,zaten bu aşırılıkları yapan o içlerindeki isyanı dışa vurmuşlar,tabiiki yanlış t.c nin tek sorunu bu değil,insanlar 3 kuruşa bir ay çalışıyor

bir kaç alkollü transın aşırılıkları yüzünden konu bu hale geldi,hepsinin bunlar gibi düşündüğü anlamına gelmez,ailesi evden attığı için intahar eden eş cinsellerde var,yada evden atılınca kötü yola düşenler,zaten bu aşırılıkları yapan o içlerindeki isyanı dışa vurmuşlar,tabiiki yanlış t.c nin tek sorunu bu değil,insanlar 3 kuruşa bir ay çalışıyor
zor tutuyorum kendimi. : D

okuduğunu bi anla önce. benim yazdığımdan çıkardığın şeyin cevapları bunlar mı?

Gerçi yazın 40 derece sıcakta insanın ne var ne yok çıkarıp öyle gezesi gelmiyor değil:KK70:

(Yasal uyarı: Yukarıdaki cümle tamamen espri unsuru olup sarkastik bir amaç taşımaktadır. Ciddiye alınmaması, "zaa bunlar hep böyle işte" diye çemkirilmemesi rica olunur.)

Bundan sonra böyle açıklamalı yorum yazacağım, ironik yazıyoruz ciddiye alınınca yazık oluyor : (

Evinde çıkarırsan çıkar!!! :P

Bu arada çıplak gezenlere kızsa da bütün eşcinselleri genellemeyip ayrım görmeden yaşaması gerektiğini savunan arkadaşlar da var, onlarla aynı fikirdeyiz. Ama herkesin ısrarla çıplak falan gezmediğini, bunu savunan kimsenin olmadığını gördüğü halde "bunlara özgürlük yok, ahlakımız gidiyooorr" diye veryansın edenler "özgürlük" ve "saygı" kelimesini ağızlarına almasın mümkünse.

Bir de dini konuya çok girmeden bir bilgi vereceğim, "Lut kavmi gibi bunlar yüzünden başımıza iş gelmese:KK17:" modunda takılanların haberi yok sanırım hiçbir kavmin bundan sonra helak olmayacağı tebliğ edilmiştir, inandığınız dini öğrenin biraz.

Evinde çıkarırsan çıkar!!! :P

Bu arada çıplak gezenlere kızsa da bütün eşcinselleri genellemeyip ayrım görmeden yaşaması gerektiğini savunan arkadaşlar da var, onlarla aynı fikirdeyiz. Ama herkesin ısrarla çıplak falan gezmediğini, bunu savunan kimsenin olmadığını gördüğü halde "bunlara özgürlük yok, ahlakımız gidiyooorr" diye veryansın edenler "özgürlük" ve "saygı" kelimesini ağızlarına almasın mümkünse.

Bir de dini konuya çok girmeden bir bilgi vereceğim, "Lut kavmi gibi bunlar yüzünden başımıza iş gelmese:KK17:" modunda takılanların haberi yok sanırım hiçbir kavmin bundan sonra helak olmayacağı tebliğ edilmiştir, inandığınız dini öğrenin biraz.
helak olunmasa da hesap gunu bu eyleme goz yuman herkes ortak olacaktır..
helak olunmiycağını biliyorsanız bunuda bilirsiniz,
bir gunaha goz yuman o gunahı işlemiş gibidir

arkadasim insanlar özgürlükten ne anliyorlar acaba onu merak ediyorum.bi ulkede istedigini giyebiliyorsan ulkenin istedigin yerine seyahat edebiliyorsan istedigin meslegi yapabiliyorsan ulkenin her türlü sosyal imkanlarindan faydalanabiliyorsan istedigin her seyi konusup soyleyebiliyorsan istedigin siyasi partiye uye olabiliyorasan daha sayamadigim bircok imkan varken kasdedilen ozgurluk nasil bisey ben anlamiyorum.ozgurlugun tanimi degistide benimmi haberim yok.

tek işlenen günah bumu sence,zaten hep sey,rciyiz,işide seyirciyiz,

pkk ya seyirciyiz bebek katillerine

tek işlenen günah bumu sence,zaten hep sey,rciyiz,işide seyirciyiz,
bi elimizden gelebilen kısım var bide hiç birşey yapamadığımız.. Işid e karşı fiziksel olarak bir gucumuz yetmiyor ama sosyal medyadan nefretimizi kusuyoruz en onemlisi de kalpten kınıyoruz.
bu konuya gelirsek onlqra karşıda fiziksel yapacağımız bir tepki yok. Onuda gerek reel ortam da gerek sosyal medyada konu açıldıkça hoşnuysuzluğumuzu dile getiriyoruz...
bu yeterli olacaktrinşallah

I
Ya sokakta soyunamazsın sex yapamazsın evet. Başkasının bunu yapıyor olması benim özgürlüğümü ihlal eder tamam.

Ama benim tişörtümde islamla ilgili dalga geçen bir cümle olsa mesela, bu seni neden rahatsız eder? Sen de ateistlerle dalga geç. Birbirimizin inançlarına saygı duymaktan kastı yanlış anlıyoruz. Kimsenin dinini nasıl yaşadığına karışamayız. Ama dini hakkında yorum yapabiliyor olmamız lazım. Böyle şeyler yoruma açık değil bizde. Hakaret olarak algılanıyor. Bireyselleştiriliyor mesele.

Ateist sen sana saygı duymazlar ama musluman olanlar senden saygı beklerler.Asıl saygı önce insana sonra inanca olmali bence

Back
X