- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
amaç zaten o saremiyide burda konu işid ya diğer günahlar değilki. çok dağıtılıyor konular.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaç zaten o saremiyide burda konu işid ya diğer günahlar değilki. çok dağıtılıyor konular.
hiç birşey gelmiyorsa elinden dilinle kına , onuda yapamıyorsan kalbinden kına...
iyide burda konu işid ya diğer günahlar değilki. çok dağıtılıyor konular.
teesüf ederim sana neden konuyu dağıtayım günahsa hepsi günah yahu benim tanıdığım eşcinsel bile yokki,bebem ben senden bir şey anlamadım ben taraf aramıyorum kendime zaten her zaman tekim doğru neyi bulursam onu yazıyorumamaç zaten o sarem
ne saygısı kimsenin kimseye saygısı yokI
Ateist sen sana saygı duymazlar ama musluman olanlar senden saygı beklerler.Asıl saygı önce insana sonra inanca olmali bence
ya şikayet edilip müdahale ceza vs olduğu zaman auuvvv! faşist devlet oluyo. konu dağılıyor bülent arınçın yorumundan çıplaklara, ordan işide falan geldi. ay ben tövbeliydim siyasete yazmaya bak yine dayanamadım yakızlar size muhaleefet olmak için yazmıyorum,belki eşimle ben o gün orada olmuş olsaydık eşim şikayet ederdi,biz zaten olayı görmedik bile,tvdende,fakat burada millet birbirini yiyeceğine şikayette bulunsaydı zaten soyunanlar ceza alırdı,orada fotoraf çekip faceye koymuşlar sanırım garip şeyler bunlar aklın yolu bir vatandaş şikayet etse şu an ceza almışlardı bile
yoo yeterli değil,dünyadaki gelmiş geçmiş en korkunç şeyleri işid yaptı,politik nedenlerle çok güçlü olduklarından yapmaya devam edecekler,sosyal medya deikodu ortamı sadecebi elimizden gelebilen kısım var bide hiç birşey yapamadığımız.. Işid e karşı fiziksel olarak bir gucumuz yetmiyor ama sosyal medyadan nefretimizi kusuyoruz en onemlisi de kalpten kınıyoruz.
bu konuya gelirsek onlqra karşıda fiziksel yapacağımız bir tepki yok. Onuda gerek reel ortam da gerek sosyal medyada konu açıldıkça hoşnuysuzluğumuzu dile getiriyoruz...
bu yeterli olacaktrinşallah
yok canım biz yolda geçerken soyunp azıtanları görsek eşim polise söylerdi toplayın derdi,orada anladığım herkes izlemiş durumuya şikayet edilip müdahale ceza vs olduğu zaman auuvvv! faşist devlet oluyo. konu dağılıyor bülent arınçın yorumundan çıplaklara, ordan işide falan geldi. ay ben tövveliydim siyasete yazmaya bak yine dayanamadım ya
iyide burda konu işid ya diğer günahlar değilki. çok dağıtılıyor konular.
ya siz elbet şikayet ederdiniz. peki orda soyunanlara müdahale olsaydı onlar biz hatalıyız ondan ceza aldık mı diyecekler yoksa özgürlüğümüz gidiyo diye bas bas bağıracaklarmıydı?yok canım biz yolda geçerken soyunp azıtanları görsek eşim polise söylerdi toplayın derdi,orada anladığım herkes izlemiş durumu
crycım bu konuyu o kadarfarklı yerlere çekip yorum atanlar var ki. Sen neden uzerine alınıyorsun..teesüf ederim sana neden konuyu dağıtayım günahsa hepsi günah yahu benim tanıdığım eşcinsel bile yokki,bebem ben senden bir şey anlamadım ben taraf aramıyorum kendime zaten her zaman tekim doğru neyi bulursam onu yazıyorum
soyunanı kim haklı bulur,şimdi çocuk sahibi olmayan arkadaşlar yazıyorlar,tamamda biz oradan oğlumuzla geçerken ne söylüycezz çocuğumuza soyunmuş eğlem yapıyorlarmı diycez,soyunarak sevişerek eylem olmazya siz elbet şikayet ederdiniz. peki orda soyunanlara müdahale olsaydı onlar biz hatalıyız ondan ceza aldık mı diyecekler yoksa özgürlüğümüz gidiyo diye bas bas bağıracaklarmıydı?
ne yapabiliriz peki ışide karşı..yoo yeterli değil,dünyadaki gelmiş geçmiş en korkunç şeyleri işid yaptı,politik nedenlerle çok güçlü olduklarından yapmaya devam edecekler,sosyal medya deikodu ortamı sadece
saol canım ama okadar milletten biri kalkıp şikayet edememişmi,yazdım soyunarak sevişerek eylem olmaz bazı eşcinselleride hakszı duruma soktularcrycım bu konuyu o kadarfarklı yerlere çekip yorum atanlar var ki. Sen neden uzerine alınıyorsun..
alınması gereken son kişilerden birisin
hiçbirşey yapamayız canım,maalesef,kuran öğrenene kadın hediye ediyorlemış şimdi babalarının kızıydı okadınlar tövbe tövbe,allah bu günlerimizi aratmasınne yapabiliriz peki ışide karşı..
bi onerin varsa dinlemk isterim
tamam burda aksini söyleyen yok. yorumlara bakıyorum kimse orda soyunanı onaylamıyor. aslında herkes aynı şeyi savunurken bi türlü ortak noktada buluşamıyor. ama herkes karşısındakinin fikirlerini aşağı yukarı bildiği için artık amacı herneyse konuyu başka başka yerlere çekiyor, ister istemez fikir ayrılığı oluşuyor.soyunanı kim haklı bulur,şimdi çocuk sahibi olmayan arkadaşlar yazıyorlar,tamamda biz oradan oğlumuzla geçerken ne söylüycezz çocuğumuza soyunmuş eğlem yapıyorlarmı diycez,soyunarak sevişerek eylem olmaz
Konunun özeti ve olayı budur zaten.bence mune ban yeteneğini kullanmaya başlamadan konu kapansa iyi olursaol canım ama okadar milletten biri kalkıp şikayet edememişmi,yazdım soyunarak sevişerek eylem olmaz bazı eşcinselleride hakszı duruma soktular
ya şikayetten once zaten polis orda onların gorunce mudahale etmeleri gerekiyor...saol canım ama okadar milletten biri kalkıp şikayet edememişmi,yazdım soyunarak sevişerek eylem olmaz bazı eşcinselleride hakszı duruma soktular
işte bnde bunu soyluyorum tatlım, elimizden hiçbirşeygelmiyor enazından reel ortamda konusu açılınca ve sosyal medyada kınıyarak tepkimizi bi nebze gosterebiliriz..hiçbirşey yapamayız canım,maalesef,kuran öğrenene kadın hediye ediyorlemış şimdi babalarının kızıydı okadınlar tövbe tövbe,allah bu günlerimizi aratmasın
ya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyorya şikayetten once zaten polis orda onların gorunce mudahale etmeleri gerekiyor...
ayrıca ben edilecek şikayetlerinde pek ti ye alıncsğını sanmıyorum..