Bülent Tekerekoğlu burun estetiği

cisemarc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
307
17
118
İstanbul
Kızlar Merhaba sanırım bu doktora burun estetiği olacağım aranızda olan varsa bilgi verebilir mi??????????????

Kızlar Merhaba sanırım bu doktora burun estetiği olacağım aranızda olan varsa bilgi verebilir mi??????????????

merhabalar bende bulent bey ile gorusmeye gıtmeyı planlıyorum. acaba sız oldunuz mu ? brde telde fiyatı 4000-6300 arası verdıler siz ne kadara anlastınız?

Tesekkurler

merhabalar bende bulent bey ile gorusmeye gıtmeyı planlıyorum. acaba sız oldunuz mu ? brde telde fiyatı 4000-6300 arası verdıler siz ne kadara anlastınız?

Tesekkurler

Ben kendisiyle görüştüm fakat farklı bir doktorda karar kıldım ama kendiside iyi bir görüşmenizde fayda olur fikir edinmiş olursunuz.

Ben kendisiyle görüştüm fakat farklı bir doktorda karar kıldım ama kendiside iyi bir görüşmenizde fayda olur fikir edinmiş olursunuz.

tesekkurler cevabın ıcın pekı su an aklınızdaki doktoruda ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa bır lıste olusturuyorum.

tesekkurler cevabın ıcın pekı su an aklınızdaki doktoruda ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa bır lıste olusturuyorum.

ben ethıca tamer koseye olacagım ıncırlıdekı hastanede kendısı cok guven verdı bana olması gereken ıslemlerı dırekt soyledı hıc muallaga dusmeden.kbb oldugu ıcın fiyatıda makuldu.Ethica tıp merkezi kısmındaki pelin hanım yonlendırdı benı kendısıne dılersenız once tıp merkezıne ugrayarak pelın hanımla gorusun ozaten sızı yonlendırecektır selamımıda ıletırsınız kendısıne :) cok cıcı bır bayannn ben doktoruda pelın hanımıda cok sevdımm

tesekurler bilginiz için:)

Esteworldün harika doktoru Bülent tekerekoğluna burun ameliyatı yaptırdım ve çok memnunum bunu sizinlede paylaşmak istedim çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ediyorum

Esteworldün harika doktoru Bülent tekerekoğluna burun ameliyatı yaptırdım ve çok memnunum bunu sizinlede paylaşmak istedim çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ediyorum

Merhaba ben cuma günü bülent beyle görüşmeye gidicem.Burun estetiği amaçlı acaba ne kadar bir ücret ödediniz ve taksitlendirme oldu mu? Ben aradım taksitlendirme ve indirim olabiliceğini söylemişlerdi.Siz nasıl yaptınız acaba?

Tesekkurler

6000 nasıl bir fiyat. Ben 2000 tl.ye Eskişehir özel. Medline hastanesinde oldum ameliyatımı. 1 ay oldu ve sonuçtan çok memnunum.

6000 nasıl bir fiyat. Ben 2000 tl.ye Eskişehir özel. Medline hastanesinde oldum ameliyatımı. 1 ay oldu ve sonuçtan çok memnunum.
Bülent beyle görüşmeye gidicem umarım sonuçlar çok iyi olur. Aslında 6.000 tl benim gözümü korkuttu yani o kadar ücret verebilir miyim hiçbir fikmrim yok

Bülent beyle görüşmeye gidicem umarım sonuçlar çok iyi olur. Aslında 6.000 tl benim gözümü korkuttu yani o kadar ücret verebilir miyim hiçbir fikmrim yok
ethica hastanesinde tamer köse var konu sahibi arkadaş ve ben ona olduk bir görüş derim fiyat olaraksa uygun :)
et

Eskisehir de imkanın varsa Beklen Bey i kesinlikle tavsiye ederim. 1 gece de hastanede kaldım. Hersey çok başarılı geçti çok şükür :)))

ethica hastanesinde tamer köse var konu sahibi arkadaş ve ben ona olduk bir görüş derim fiyat olaraksa uygun :)
et
Hiç bilmiyorum ethica hastanesini duydum ama tamer köseyi sizden duyuyorum.Bilmiyorum gerçekten endişeliyim.

Eskisehir de imkanın varsa Beklen Bey i kesinlikle tavsiye ederim. 1 gece de hastanede kaldım. Hersey çok başarılı geçti çok şükür :)))
Eskişehire gidemiyorum malesef sadece istanbul içi ama tavsiyen için teşekkür ederim :)

Ben bülent tekerekoğlu hocama ameliyat oldum . Öncelikle cok ilgili bi doktor. Burun ameliyatim icin ilk gittigim doktor bülent hocadir. Zaten gider gitmez kararimi verdim.Ameliyatim da da hic bi sıkıntı yasamadim hic agrim olmadi. Cok memnunum. Aranizda eger olmayi dusunen arkadaslar var ise hic dusunmeden direk bulent hocadan randevusunu alsin :) cok begendim tam istedigim gibi bi burun oldu hem dogal hemde guzel. Hocam ne kadar ellerinize saglik desem azdir. Tesekkur ederim. Memnuniyet diye buna derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…