acaba ne kadar odedinizBen bülent tekerekoğlu hocama ameliyat oldum . Öncelikle cok ilgili bi doktor. Burun ameliyatim icin ilk gittigim doktor bülent hocadir. Zaten gider gitmez kararimi verdim.Ameliyatim da da hic bi sıkıntı yasamadim hic agrim olmadi. Cok memnunum. Aranizda eger olmayi dusunen arkadaslar var ise hic dusunmeden direk bulent hocadan randevusunu alsin :) cok begendim tam istedigim gibi bi burun oldu hem dogal hemde guzel. Hocam ne kadar ellerinize saglik desem azdir. Tesekkur ederim. Memnuniyet diye buna derim ben.
doktorunuz kim ve ne kadar ucret istedi bilgilendirirmisinizBulent beyin ne kadar iyi bir cerrah oldugunu biliyorum. Ama ben muayeneye gittigimde beni oyle bir hayal kirikligina ugratti ki anlatamam bir hafta depresyonda kaldim. Bana derin kalin ve istedigin burunu yapamam demisti bende madem fazla belli olmiycak ben niye yapiyim dedim sonra fotografta oynadi bende hemen olsun bitsin diye ameliyat tarihi almak istedim ama eve git iyice dusun dedi... Aslinda burda soylemek istedigi iyi bir sonuc alamayiz yapamam demek istemisti kendiside bunu acikca belli etti e benimde diyecek sozum yoktu :/ baska bir prof.Dr'a gittim ve bana o guveni asiladi suan hersey guzel gidiyo ameliyat cuma gunu kismetse.. Bakalim allahin izniyle insallah hersey cok guzel olucak...
acaba ne kadar odedinizarkadaşlar 3 yıldır burun estetiği yaptırmayı hep düşünüyordum endişelerim ve korkularım vardı bir türlü kendime o güveni sağlayamıyordum bir sürü dr gezdim arkadaşlarımın tavsiyeleriyle hep bi kafamda şüphe kalıyordu ve yapamıyordum. en son bu kadar araştırmaya karşılık ESTEWORLD DR. BÜLENT TEKEREKOĞLU hocamızla tanışım ve beni kendine olan güvenine hayran bıraktı. 2 ay önce operasyon yapıldı iyiki onu tanımışım emegini hakkıya verdiğini gördüm çok memnun kaldım estetikle alakalı her operasyonumda hiç kuşkusuz gidecegim tek adres BÜLENT TEKEREKOĞLU'dur ellerinize sağlık hocam teşekkürler
acaba ne kadar odediniz bilgi verirmisinizslm bayanlar. ben 5 ay once DR. BÜLENT TEKEREKOGLU na burun estetiği ameliyatı oldum. cok memnunum iyiki BÜLENT BEY le tanışmışım. hekimime teşekkür eder düşünen arkadaşlara tavsıye ederim.
Bence operasyona girmeden önce size resimlerini göstersinlerbülent tekerekoğluna burnumu yaptırmak için este world le anlaştım ama sana çok küçük bir burun yapamayız yüzün geniş doğal bir şey olur dedi istediğim gibi olmaz diye korkuyorum ne yapmalıyım kızlarr
En azından neyle karşılaşacağınızı bilirsiniz. Yani burnunuza operasyon öncesi resim çalışması yapıp sizi rahatlatsınlar. Aklınızda soru işareti kalmaz.Bence operasyona girmeden önce size resimlerini göstersinler
Martın ortasında ameliyatım bir hafta öncesinden gideriz dedi annem inşallah geç kalmış olmamEn azından neyle karşılaşacağınızı bilirsiniz. Yani burnunuza operasyon öncesi resim çalışması yapıp sizi rahatlatsınlar. Aklınızda soru işareti kalmaz.
eğer doktorun söylediklerine karşılık güvensizlik geliştiyse bence farklı bir doktorla görüşün.Martın ortasında ameliyatım bir hafta öncesinden gideriz dedi annem inşallah geç kalmış olmam
Hangi doktor olursa olsun hastanın istediğini direkt kabul etmiyorsa o işte tecrübelidir demektir. Doktor bizden çok şey bilmeli bence, bizim her dediğimizi kabul ediyorsa sıkıntı var demektir.Eskiyi hatırlayın herkesin hokka burunlu kalkık dudaklı botoxlu olduğu tek kalıptan çıktığı yılları. Şimdi tecrübeli doktorlar doğallığı yakalamaya çalışıyorlar valla ben doktorunu taktir ettim canım.Bence operasyona girmeden önce size resimlerini göstersinler
Esteworld bildiğim kadarı ile sadece estetik cerrahi üzerine çalışan bir hastane. Diğerleri gibi normal hastane hizmetlerinin yanında bunu yapmıyorlar yada muayenehanede görüşüp başka hastanede başka ekiple ameliyat yapmıyorlar yani tek işleri bu. Bence bu önemli bir şey ama yine de siz öncesi sonrası fotoğrafı isteyin inceleyin, gözü kapalı dalmayın. Neresi olursa olsun doktordan ekipten ve hastaneden emin olmak lazım hepsi önemli.
doğru söylüyorsunuz ben ameliyat olduğuma değmemesinden korkuyorumEvet bencede çok önemli bu canım. Merak ettim videolarını izledim zaten doktorun kendiside doğallıktan vazgeçmediğini belirtmiş. Olması gereken bu bence. bir daha görüşüp için rahat etmeden son kararı vermemek lazım. Ama istediğiniz her şeyi kabul edip gözünüzü boyayanlara güvenmeyin.
Haklı bir endişe tabi, önemli birşey sonuçta ama sen doktorunla iyice ihtimalleri konuş derim. Sonuçta hiç yüzüne yakışmayacak bir şey olsun istemezsin dimi canım?doğru söylüyorsunuz ben ameliyat olduğuma değmemesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?