Bülent Tekerekoğlu burun estetiği

acaba ne kadar odediniz

Bulent beyin ne kadar iyi bir cerrah oldugunu biliyorum. Ama ben muayeneye gittigimde beni oyle bir hayal kirikligina ugratti ki anlatamam bir hafta depresyonda kaldim. Bana derin kalin ve istedigin burunu yapamam demisti bende madem fazla belli olmiycak ben niye yapiyim dedim sonra fotografta oynadi bende hemen olsun bitsin diye ameliyat tarihi almak istedim ama eve git iyice dusun dedi... Aslinda burda soylemek istedigi iyi bir sonuc alamayiz yapamam demek istemisti kendiside bunu acikca belli etti e benimde diyecek sozum yoktu :/ baska bir prof.Dr'a gittim ve bana o guveni asiladi suan hersey guzel gidiyo ameliyat cuma gunu kismetse.. Bakalim allahin izniyle insallah hersey cok guzel olucak...

doktorunuz kim ve ne kadar ucret istedi bilgilendirirmisiniz

arkadaşlar 3 yıldır burun estetiği yaptırmayı hep düşünüyordum endişelerim ve korkularım vardı bir türlü kendime o güveni sağlayamıyordum bir sürü dr gezdim arkadaşlarımın tavsiyeleriyle hep bi kafamda şüphe kalıyordu ve yapamıyordum. en son bu kadar araştırmaya karşılık ESTEWORLD DR. BÜLENT TEKEREKOĞLU hocamızla tanışım ve beni kendine olan güvenine hayran bıraktı. 2 ay önce operasyon yapıldı iyiki onu tanımışım emegini hakkıya verdiğini gördüm çok memnun kaldım estetikle alakalı her operasyonumda hiç kuşkusuz gidecegim tek adres BÜLENT TEKEREKOĞLU'dur ellerinize sağlık hocam teşekkürler

slm bayanlar. ben 5 ay once DR. BÜLENT TEKEREKOGLU na burun estetiği ameliyatı oldum. cok memnunum iyiki BÜLENT BEY le tanışmışım. hekimime teşekkür eder düşünen arkadaşlara tavsıye ederim.

acaba ne kadar odediniz

arkadaşlar esteworldde volkan otrakçıyı bilen varmı? burun yaptıran, yada nasıl biri oldugunu duyan? biilgi verirseniz çok sevnirim

esteworld de BÜLENT TEKEREKOĞLU nu öven arkadaşlar, daha detaylı bilgi verirmisiniz. gördüğüm kadarıyla, tek mesaj sayınız var bu portalda, o da bulent hocayı ovmek ıcın yazmıssınız. yanlış anlamayın hemen ama aklıma sırf reklamını yapılsın dıye atılmıs olması da gelmiyor değil. umarım yanılıyorumdur, cunku benım aklımda da o hoca var. gerçekten yaptırmıs kişilerin yorumlarını bilmek istiyorum. tekrar söylüyorum, umarım yanılıyorumdur.. lütfen aydınlatın kızlar

Çok Pahalı ya valla ark.indirim yaptırdı güya 5000 tl dediler %30 indirimliymiş ben samsunda 3000 tl ye oldum valla kızenımde oldu cok memnun benım sonuç daha belli değil Pzt sargım açılacak bakalım detayları paylaşırım

bülent tekerekoğluna burnumu yaptırmak için este world le anlaştım ama sana çok küçük bir burun yapamayız yüzün geniş doğal bir şey olur dedi istediğim gibi olmaz diye korkuyorum ne yapmalıyım kızlarr

Bence operasyona girmeden önce size resimlerini göstersinler

En azından neyle karşılaşacağınızı bilirsiniz. Yani burnunuza operasyon öncesi resim çalışması yapıp sizi rahatlatsınlar. Aklınızda soru işareti kalmaz.

En azından neyle karşılaşacağınızı bilirsiniz. Yani burnunuza operasyon öncesi resim çalışması yapıp sizi rahatlatsınlar. Aklınızda soru işareti kalmaz.
Martın ortasında ameliyatım bir hafta öncesinden gideriz dedi annem inşallah geç kalmış olmam

Hangi doktor olursa olsun hastanın istediğini direkt kabul etmiyorsa o işte tecrübelidir demektir. Doktor bizden çok şey bilmeli bence, bizim her dediğimizi kabul ediyorsa sıkıntı var demektir.Eskiyi hatırlayın herkesin hokka burunlu kalkık dudaklı botoxlu olduğu tek kalıptan çıktığı yılları. Şimdi tecrübeli doktorlar doğallığı yakalamaya çalışıyorlar valla ben doktorunu taktir ettim canım.

Esteworld bildiğim kadarı ile sadece estetik cerrahi üzerine çalışan bir hastane. Diğerleri gibi normal hastane hizmetlerinin yanında bunu yapmıyorlar yada muayenehanede görüşüp başka hastanede başka ekiple ameliyat yapmıyorlar yani tek işleri bu. Bence bu önemli bir şey ama yine de siz öncesi sonrası fotoğrafı isteyin inceleyin, gözü kapalı dalmayın. Neresi olursa olsun doktordan ekipten ve hastaneden emin olmak lazım hepsi önemli.

Evet bencede çok önemli bu canım. Merak ettim videolarını izledim zaten doktorun kendiside doğallıktan vazgeçmediğini belirtmiş. Olması gereken bu bence. bir daha görüşüp için rahat etmeden son kararı vermemek lazım. Ama istediğiniz her şeyi kabul edip gözünüzü boyayanlara güvenmeyin.

doğru söylüyorsunuz ben ameliyat olduğuma değmemesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…