Tüp Bebek Merkezleri Bülent tıraş ta tup bebek yaptıran var mı?

İçiniz rahat olsun iyi bir doktor aynı zamanda ekip ve laboratuvar şartları da en iyisi..Ücretleri de diğer özel ve isim yapmış tüp bebek merkezleri ile hemen hemen aynı...

ister beğenin ister beğenmeyin benim fikrim bu saygı duyun lütfen, esas saçmayalan sizsiniz gülüyorum kelimenize..
Rabbim sonucunuzun gönlünüze göre olmasını nasip etsin.
burdan insanları negatif etkılemeyin ve baska kötu merkezlere suruklemeyın yazık edersiniz..bu haset niye?bende sizin acınıza veriyorum bunları

bende histeroskopi oldum bulent beyde..acaba kahverengi lekelenme n kdr surdu sizde amelıyattan snra?

bende histeroskopi oldum bulent beyde..acaba kahverengi lekelenme n kdr surdu sizde amelıyattan snra?

İlk 3 gün daha çok kırmızı şekildeydi sonra kahveye döndü tahminen 5 gün sürdü..Belki daha da fazladır ama en az 5 gün sürmüştür..

sizin transfer oldumu?

Bende şuan tedavideyim ve memnunum sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en başından itibaren tedavim için titiz davrandığını düşünüyorum
merhaba bu konu konusalı baya olmus ama merak ettim sonuc ne oldu bulent beyden ne kadar memnunsunuz yardımcı olurmusunuz bende dduşunuyorum ama karar veremedim 2 kez yaptırdım tup bebek ankarada sonuc olumsuz o yuzden iyi arastırmak istiyorum

tüp bebeği bülent tıraşa mı yaptırdınız? bende araştırıyorum kendinisin

Merhaba,

ben de orada güzel şeyler yaşamadım söylediklerine katılıyorum.ama geride bırak ve yoluna devam et, her şerde bir hayır vardır .yukarı çıkmak için bazen dibi boylamak gerekiyor. allah iyilerle karşılaştırsın. bahçeci fulya mustafa bahçeciyi tavsiye ederim eğer bahçecide ki denemeniz onunla olmadı ise.ben zor bir hastaydım ama şimdi çok şükür hamileyim.darısı başınıza umudunuzu kaybetmeyin allah yardımcınız olsun.
daima pozitif ve gün ışığı gibi umut dolu olun.

öncelikle kendine iyi bakmalı ,mutlu ve pozitif olmalısın.bizim yapımızla ilgili bazı sıkıntılar var ama teknoloji bu kadar gelişmişken çözümlerde var.mustafa bey evet bazen yoktu ama kübra hanım ve murat bey var onlarda çok ciddi ve titiz insanlar.zaten akıllarında en ufak bir şeyde takılma olursa hemen mustafa beye bilgi gidiyor ve o seni muayene ediyor.ben transferimi bile kübra hanım yapacak sanıyordum çünkü cuma hoca ameliyatta oluyor c.tesi de çalışmıyor.transferim c.tesi oldu ama o geldi demek ki transferlerini kendi yapıyor.benim yumurtamı da o topladı.gebelik takibine ona gitmek isterdim ama takip yapmıyor. mustafa bey çok net ben bana genetik yaparlar belki era yaparlar diye düşünürken o bana sana bugüne kadar hiç düzgün transfer yapılmamış önce bunu deniycez olmazsa diğer aşamalar dedi.yani ben era için para vermeye hazırdım yada genetik için ama o bunu kullanmadı.
benim geçmiş yazılarımı okursan neler çektiğimi anlarsın bunları tekrar tekrar yazmaya gerek yok ama asla umudumu kaybetmedim.hep sağlıklı beslendim iyi uyudum spor yaptım olumsuzlukları geride bıraktım.bence kaygılı üzgün surat endişeli gidersek doktora her şeyde öyle gidiyor.daima sağ elinin işaret parmağını göster ve üzerine sol elinin işaret parmağını yatay koy + pozitif ol sırtını allaha daya ve başar .bol şans

Cok tesekkürler Allahtan tüm kalbimle diliyorum ki saglıkla kucagınza alın bebeğinizi cünkü bu çileyi ceken ancak halden anlıyor diye düşünüyorum.bende mustafa beyle baslamayı o olmadıgında ise güvenç beyin kontrol etmesini talep edicem inş.yeniden toparlanmam lazım buna mecburum umudum hep var nasipte varsa olacak bebeklerim inş buna inanıyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.

bence mustafa bey yoksa kübra ve murat bey baksın çünkü onlar mustafa beyin asistanı işine karışmıyım ama onlar mustafa beyin sistemini biliyor gerçekten ben kübra nın da muratın da iyi olduğunu düşünüyorum .

Tesekkürler, bi gidip görüşeyim ama güvenç bey de cok iyi biri, laporoskopimi o yaptı.inş hayırlısı hangisiyse o olur ya da gerek kalmadan bu ay hamile kalırım kendiliğimden:)

Evet bende aynı konudan şikayetçiyim Bülent hoca belki gerçekten çok iyi bir hekim olabilir ancak yoğunluk nedeniyle hasta takibinde sıkıntı var bence Bülent hocayı görmek mümkün değil kafam çok karışık

Nasıl yaaaa ....herkes olumsuz şeyler söylüyor

fulya bahçeci-mustafa bahçeciyi tavsiye ederim .benim doktorum gürkan arıkan dı o fulya bahçeciden ayrılınca mustafa behçeciye geçtim .mustafa bey yoğunken kübra hanım murat bey bakıyor ama onlarda işlerini harika yapıyorlar.oldukları yer sakin gürültü patırtı herkesde bir yoğunum havası saatlarce bekleme yok. mustafa bey zaten ordaysa o bakıyor eğer o an müsait değilse asistanı olan 2 doktorda süperdi. bu arada mustafa behçeci ye ben genetik yapalım mı era yapalım mı onu yapalım mı kesin sonuç için hepsini sordum .sana iyi embiro verilmemiş ben bu kez iyi embiroyu sana vericem tutmazsa o aşamalara gidilir şimdi ne gerek var sen sağlıklı beslen spor yap bunları düşünme dedi .paragöz biri olsa hemen dayardı allahım hepinizin yardımcısı olsun .en azından 1 kez görüşmeye gidin tavsiye ederim

Bulent bey bence isinin en iyilerinden.Ben cok memnun kaldim.son teknolojiyi uyguluyolar.ve her hastanin tedavisini titizlikle inceliyor.kendisi elbette cok yogun
Ama diger doktorlar ona sormadan hic bisey yapmiyor.tedavi sekline o karar veriyor.burdaki arkadaslarin gittigi bir cok merkez oranin laboratuarini kullaniyor zaten.her aradigimda soruma cevap aldim.ben memnun kaldim.cunku guvendim ve istedikleri herseyi uyguladim ve uygulattim.rahim ici yikama diye birsey var onu bile yaptirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…