İçiniz rahat olsun iyi bir doktor aynı zamanda ekip ve laboratuvar şartları da en iyisi..Ücretleri de diğer özel ve isim yapmış tüp bebek merkezleri ile hemen hemen aynı...Çok sağolun içimi rahatlattınız..kafam karışmıştı .ben de yaz tatilinde bülent tıraşla tedaviye başlayacaktım.olumsuz görüşler insanı üzüyor.
bülennt hoca bana güven verdi.umarım hep birlikte pozitifimizi alırız
burdan insanları negatif etkılemeyin ve baska kötu merkezlere suruklemeyın yazık edersiniz..bu haset niye?bende sizin acınıza veriyorum bunlarıister beğenin ister beğenmeyin benim fikrim bu saygı duyun lütfen, esas saçmayalan sizsiniz gülüyorum kelimenize..
Rabbim sonucunuzun gönlünüze göre olmasını nasip etsin.
bende histeroskopi oldum bulent beyde..acaba kahverengi lekelenme n kdr surdu sizde amelıyattan snra?Merhaba..
Durumumuz çok benziyor 10 yıllık bir geçmişim var benimde boşa giden 4.denemedeyim bunca zaman rahmimdeki septum yani perde görülmedi Bülent hoca ilk muayenede gördü ve histeroskopi oldum bana da işlemin CD sini verdiler izledim baya baya septumluymuşum gebelik oluşsa erken doğum riskim olabilirdi.Benim embriyolarımada cgh yapıldı..İnşallah sonumuzda benzer..Çok tebrik ederim..
bende histeroskopi oldum bulent beyde..acaba kahverengi lekelenme n kdr surdu sizde amelıyattan snra?
çok teşekkurler bnm 10 gundur hala devam ediyor azda olsa..İlk 3 gün daha çok kırmızı şekildeydi sonra kahveye döndü tahminen 5 gün sürdü..Belki daha da fazladır ama en az 5 gün sürmüştür..
Lekelenme kırmızı değilde kahve ise o eski kan demektir yani yeni bir kanama yok içerde eski kan atılıyor..çok teşekkurler bnm 10 gundur hala devam ediyor azda olsa..
evet kahverengi sevil hanimlads konustuk anorml bir durum yokmuş... siz hangi aşamadasınız şu an?Lekelenme kırmızı değilde kahve ise o eski kan demektir yani yeni bir kanama yok içerde eski kan atılıyor..
sizin transfer oldumu?Merhaba..
Durumumuz çok benziyor 10 yıllık bir geçmişim var benimde boşa giden 4.denemedeyim bunca zaman rahmimdeki septum yani perde görülmedi Bülent hoca ilk muayenede gördü ve histeroskopi oldum bana da işlemin CD sini verdiler izledim baya baya septumluymuşum gebelik oluşsa erken doğum riskim olabilirdi.Benim embriyolarımada cgh yapıldı..İnşallah sonumuzda benzer..Çok tebrik ederim..
merhaba bu konu konusalı baya olmus ama merak ettim sonuc ne oldu bulent beyden ne kadar memnunsunuz yardımcı olurmusunuz bende dduşunuyorum ama karar veremedim 2 kez yaptırdım tup bebek ankarada sonuc olumsuz o yuzden iyi arastırmak istiyorumBende şuan tedavideyim ve memnunum sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en başından itibaren tedavim için titiz davrandığını düşünüyorum
tüp bebeği bülent tıraşa mı yaptırdınız? bende araştırıyorum kendinisinKızlar ben de 4.tüp bebek denememi Bülent Hocam ile yapıyorum..Sonucu ne olur bilmiyorum ama bunca yıl ve denemeden sonra kendisi ile tedavi olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum.Çok başarılı bir doktor.Ekibi de öyle.Tüp bebekte son çıkan yöntemleri takip ediyor ve hastalarında uyguluyor.Herkese aynı tedaviyi değil kişiye özel tedavi planı yapıyor.Olumsuz yazabileceğim hiç bir şey yok.İyi ki tanımışım kendisini emin ellerde olmak çok önemli...
Nasıl yaaaa ....herkes olumsuz şeyler söylüyorEvet bende aynı konudan şikayetçiyim Bülent hoca belki gerçekten çok iyi bir hekim olabilir ancak yoğunluk nedeniyle hasta takibinde sıkıntı var bence Bülent hocayı görmek mümkün değil kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?