Tüp Bebek Merkezleri Bülent tıraş ta tup bebek yaptıran var mı?

Ilk deneme esimde varikosel vardi...bulent hocanin tecrubelerine guvenin

Peki siz hamile kalabildiniz mi kaldıysanız hangi merkezi tercih ettiniz? Teşekkürler

ben 4 defa memorial şişli hastanesinde denemem var ve hepsinde kanda gebelik oldu, sonra kimyasal düşüklerle sonuçlandı. Acıbadem maslakta 1 denemem oldu ve gebelik olmadı şimdi bir bahçeci kaldı denemediğim. para biriktiriyorum. parayı toplayınca bir de orayı denemeyi düşünüyorum.

Ben bugün Bülent bey e de memorial a da gittim. Ama bülent bey bana daha profesyonel geldi yani siz neden memnun kalmadınız anlamadım ama memorial da Semra hn regl döneminde muayene yapmıyor, transfere girmiyor evet diğer herşeyi kontrol ediyor. Fakat sürekli farklı dr a muayene olma durumu var. Ayrıca bgun memorial da görüştüğüm dr a biesteron kullanıyorum dedim ama ilacı izmir deki dr um verdi dedim. Bana o vitamin kist yapıyor bize başlarsanız o vitamini bırakın dedi. Aynı vitamini bülent hocaya günde 1 kere kullanıyorum diyince günde 3 kez kullan dedi. Şimdi hangisi doğru sizce? Ve memorial daki dr a kime karar vereceğim bilemiyorum bütün görüştüklerim iyi dedim sizce bülent tıraş nasıl dediğimde bu işin duayeni inkar edemeyiz ama bizde iyiyiz karar sizin dedi.

Bülent Tıraş için bende gittim. ama o sadece ilk muayenaler giriyor. sonrakiler Ayşe Hanım giriyor. sana yaşadıklarımı özelden mesaj atacağım. Semra Hanım transfere giriyor. Benim 2 transferimi de o yaptı. sen transfer doktorunu seçebiliyorsun. Mesajı oku kafana takılan bir şey olursa tekrar yazarsın canım. ama tabi şu da var o merkezde hamile kalanlarda var. bütün merkezlerde hamile kalan var hatta. ama benim başarısız denemelerim olduğundan daha seçiciyim.

Valla yazmadan duramayacağım ilk muayene mi Bülent bey yaptı, transferimide, rahim filmi ve gidişat hakkındaki değerlendirmeleride Bülent beyle yaptık evet ara muayeneler ayşen hanımla ama onada bayılıyorum çok samimi ve sorularıma usanmadan tatlı dille cevaplar veren pozitif biri.

Merhaba elfslmz,transfer sonucunuz çıktı mı peki merak ettim,olumludur inşallah.
Üçüncü denememizi yapmak istiyoruz ama ben de bülent bey ile bahçeci arasında çok kararsızım.

Bende bu ay Bülent Tıraş ile tedaviye başladım. beta hcg yapıldı çok şükür şimdilik pozitif. şimdi haftaya ilk muayenemiz var kesin sonuç ozaman belli olacak sanırım. rabbim inşallah hayırlısı ise devam etmesini nasip eder. genel anlamda evet merkez gerçekten çok yoğun Bülent hoca zaten bir ilk muayne birde transferde görüyorsunuz. takip süreçlerinde Ayşen hanım ilgileniyor ama herşey Bülent hocanın onayı ile oluyor. ilaçlar, dozları vs.... ben bu süreçlerde bir sorun yaşamadım açıkçası, gayet ilgiliydiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…