canım tedavi şeklin nasıl ilerledi biraz bilgi verir misin? 2 3 aya kadar bende orda tedaviye başlayacağım. hangi teknikler kullanıldı ve dondurma işlemi oldu mu sizde?Bulent bey bence isinin en iyilerinden.Ben cok memnun kaldim.son teknolojiyi uyguluyolar.ve her hastanin tedavisini titizlikle inceliyor.kendisi elbette cok yogun
Ama diger doktorlar ona sormadan hic bisey yapmiyor.tedavi sekline o karar veriyor.burdaki arkadaslarin gittigi bir cok merkez oranin laboratuarini kullaniyor zaten.her aradigimda soruma cevap aldim.ben memnun kaldim.cunku guvendim ve istedikleri herseyi uyguladim ve uygulattim.rahim ici yikama diye birsey var onu bile yaptirdim .
canım tedavi şeklin nasıl ilerledi biraz bilgi verir misin? 2 3 aya kadar bende orda tedaviye başlayacağım. hangi teknikler kullanıldı ve dondurma işlemi oldu mu sizde
Merhabalar ben pko hastasiyim.herkesin durumuna gore tedavi sekli ilac dozu degisiyor.benim transferim ohss riski yuzunden 2 ay sonra oldu.ben guvendim sadece.ama herkese uygun olur begenir begenmez tedavi seklini bilemem.ne dedilerse uygulamaya calisdim.hakkinda hayirlisi olsun..
Merhaba bulent hocadanmi aldin tedaviniBulent bey bence isinin en iyilerinden.Ben cok memnun kaldim.son teknolojiyi uyguluyolar.ve her hastanin tedavisini titizlikle inceliyor.kendisi elbette cok yogun
Ama diger doktorlar ona sormadan hic bisey yapmiyor.tedavi sekline o karar veriyor.burdaki arkadaslarin gittigi bir cok merkez oranin laboratuarini kullaniyor zaten.her aradigimda soruma cevap aldim.ben memnun kaldim.cunku guvendim ve istedikleri herseyi uyguladim ve uygulattim.rahim ici yikama diye birsey var onu bile yaptirdim .
Evet canimMerhaba bulent hocadanmi aldin tedavini
Ilk.denemenmi.bn yumurta takipteyim.ve cok heycanliyim...Evet canim
Evet ilk deneme.hic heyecan yapma doktoruna ve ekibe guven.zaten igneydi ilacdi falan yeteri kadar stres yapiyoruz.rahat ol.hersey olacagina varir nihayetinde hayirlisi olsun.Ilk.denemenmi.bn yumurta takipteyim.ve cok heycanliyim...
Ins canim dua et olurmu ☺Evet ilk deneme.hic heyecan yapma doktoruna ve ekibe guven.zaten igneydi ilacdi falan yeteri kadar stres yapiyoruz.rahat ol.hersey olacagina varir nihayetinde hayirlisi olsun.
Saol canm destegin icin sabah yumurta toplama.var bakalm Rabbim hayirli evlatla sonuclandirir insAllahDoktoruna güven canım bende 3 denememi Bülent hocada yaptım ve ne onerdiyse hepsini yaptık Allahıma şükürler olsun olumlu sonuç aldık inşallah hepimiz bu zor tedavi sürecinden bebislerimizle evimize donucez
Hayirli olsun canm.Rabbim saglikla.kucagina.almayi nasip etsin cok sevindimDoktoruna güven canım bende 3 denememi Bülent hocada yaptım ve ne onerdiyse hepsini yaptık Allahıma şükürler olsun olumlu sonuç aldık inşallah hepimiz bu zor tedavi sürecinden bebislerimizle evimize donucez
Ilk.denemenmi.bn yumurta takipteyim.ve cok heycanliyim...
Canim sonuc hayirlisiyla pozit olsun.cekecegiz napalim Dikkat et sende tamammiYumurta toplamadada hic heyecan yapma.sakin olmaya calis.rahat girersen ayilirkende ole uyanirsin.ben telefonla oyalanmisdim beklerken.duygusala baglamadim yani.duani et. ben koltuga yatinca saate bakmisdim kac diye sonrada gozumu kapadim.onlar verdiler narkozu uyumusum.uyaninca bu kadarmiymis dedim.inan narkoz hic cekinilcek bisey degilmis.yataga gecince yemek getirdiler.ayilir ayilmaz yedim.ama yolda bosalttim tabi.aksam biraz sersem oluyosun ama uyudum gecdi gitti sukur.seninde olucak ve gecicek merak etme.yumurta toplama tedavide en kolayi inan.yedigimiz ignelerin yaninda....
hadi canım inşallah hayırırlısı olsun kaliteli embiryoların olur inşallah. sonucu bize de haber ver. dualarımız seninleKizlar duanizi eksik etmeyin ben.yumoslarimi vermeye gidiyorum :)
Canim 6 tane yumurta toplandi ama.p4 yuksek cikti transfer ertelendihadi canım inşallah hayırırlısı olsun kaliteli embiryoların olur inşallah. sonucu bize de haber ver. dualarımız seninle
Kizlar duanizi eksik etmeyin ben.yumoslarimi vermeye gidiyorum
Canim gecmis olsun.dondurulucak o zaman dimi.beninkilerde donduruldu canim.hayirlisi oleymis dedim.en iyisi hakkinda neyse ole yapiyolardir doktorlar.2 ay gibi bir sure sonra transfer olmusdu bana.biraz dinlen bu surede...
Canim cozmeye para veriyosun .birde transfer gunu kalan dondurulmuslari eger saklamak istersen onun parasini veriyosun.Ewet canim bu surec nasil ilerliyo cozme islemi disinda ucret aliniyormu sormadim bugun
canım p4 kaç çıkmış bu sitede herkes aynı şeyi diyor p4 yüksek çıktı embiryoları donduracaklar ertesi ay transfer diye herkesin mi p4 yüksek çıkıyor anlamadım. şimdiye kadar ne kadar ödedin toplam masraf olarak. dondurma için ücret alıyorlar mı? çözme ve transfer parası alıyor galiba onu bi sor canım istersen ne kadar ücret ödeyeceğim diyeCanim 6 tane yumurta toplandi ama.p4 yuksek cikti transfer ertelendi
canım peki çözme ücreti ne kadar valla bende tedaviye başlayacağım ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruzCanim cozmeye para veriyosun .birde transfer gunu kalan dondurulmuslari eger saklamak istersen onun parasini veriyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?