Tüp Bebek Merkezleri Bülent tıraş ta tup bebek yaptıran var mı?

canım tedavi şeklin nasıl ilerledi biraz bilgi verir misin? 2 3 aya kadar bende orda tedaviye başlayacağım. hangi teknikler kullanıldı ve dondurma işlemi oldu mu sizde?

Merhaba bulent hocadanmi aldin tedavini

Evet ilk deneme.hic heyecan yapma doktoruna ve ekibe guven.zaten igneydi ilacdi falan yeteri kadar stres yapiyoruz.rahat ol.hersey olacagina varir nihayetinde hayirlisi olsun.
Ins canim dua et olurmu ☺

Doktoruna güven canım bende 3 denememi Bülent hocada yaptım ve ne onerdiyse hepsini yaptık Allahıma şükürler olsun olumlu sonuç aldık inşallah hepimiz bu zor tedavi sürecinden bebislerimizle evimize donucez

Doktoruna güven canım bende 3 denememi Bülent hocada yaptım ve ne onerdiyse hepsini yaptık Allahıma şükürler olsun olumlu sonuç aldık inşallah hepimiz bu zor tedavi sürecinden bebislerimizle evimize donucez
Saol canm destegin icin sabah yumurta toplama.var bakalm Rabbim hayirli evlatla sonuclandirir insAllah

Hayirli olsun canm.Rabbim saglikla.kucagina.almayi nasip etsin cok sevindim

Ilk.denemenmi.bn yumurta takipteyim.ve cok heycanliyim...

Yumurta toplamadada hic heyecan yapma.sakin olmaya calis.rahat girersen ayilirkende ole uyanirsin.ben telefonla oyalanmisdim beklerken.duygusala baglamadim yani.duani et. ben koltuga yatinca saate bakmisdim kac diye sonrada gozumu kapadim.onlar verdiler narkozu uyumusum.uyaninca bu kadarmiymis dedim.inan narkoz hic cekinilcek bisey degilmis.yataga gecince yemek getirdiler.ayilir ayilmaz yedim.ama yolda bosalttim tabi.aksam biraz sersem oluyosun ama uyudum gecdi gitti sukur.seninde olucak ve gecicek merak etme.yumurta toplama tedavide en kolayi inan.yedigimiz ignelerin yaninda....

Canim sonuc hayirlisiyla pozit olsun.cekecegiz napalim Dikkat et sende tamammi

Kizlar duanizi eksik etmeyin ben.yumoslarimi vermeye gidiyorum :)

Ewet canim bu surec nasil ilerliyo cozme islemi disinda ucret aliniyormu sormadim bugun

Canim 6 tane yumurta toplandi ama.p4 yuksek cikti transfer ertelendi
canım p4 kaç çıkmış bu sitede herkes aynı şeyi diyor p4 yüksek çıktı embiryoları donduracaklar ertesi ay transfer diye herkesin mi p4 yüksek çıkıyor anlamadım. şimdiye kadar ne kadar ödedin toplam masraf olarak. dondurma için ücret alıyorlar mı? çözme ve transfer parası alıyor galiba onu bi sor canım istersen ne kadar ücret ödeyeceğim diye

Canim cozmeye para veriyosun .birde transfer gunu kalan dondurulmuslari eger saklamak istersen onun parasini veriyosun.
canım peki çözme ücreti ne kadar valla bende tedaviye başlayacağım ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…