Bülent Traşta tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlar??

kartanesi8419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
112
0
26
İstanbul
Evet arkadaşlar ilk deneme bülent hoca sonuç negatif araştırdıgım şeylere göre burda negatif sonuç alanlar çogunlukta ikinci tedavimi degiştirmek istiyorum fakat bülent hoca başka merkeze gidersen sıfırdan başlayacaksın dedi sizce ne yapılmalı ya da bu merkezde devammı etmeli buranın labaratuvar kısmı pek iyi degil diye düşünüyorum sizce?

2. tedavim deki doktorum du bende negatif almıştım ozamanlar İstanbul'a yeni gitmek için hazırlanıyordu tedavimdede klasik farklı hiçbir uygulama yapılmamıştı 3. ye yanına gidecektim ama vazgeçtim yine aynısını yaşayacağım diye düşündüm dolayısıyla 3.ye başka yere gittim orasıda negatif oldu ama embriyo kalitesi felan çok güzeldi ama sonuç negatif şimdi tamamen farklı mini tüp bebek uygulayacağız aynı merkezde.... sana tavsiyem iyice araştır içine sinmiyorsa gitme çünkü ilk 3 tedaviden sonra şans düşüyor.... 0 dan başlama hikaye zaten başka yere gitsen ilk tedaviyi belirteceğin için ellerinde done olacaktır......

benim bir arkadaşım bülenthocaya 3 sefer üst üste yaptırmış hem öncesini biliyor hem de sanırım biraz daha indirimli yapıyormuş ama hiçbir şekilde neden olmuor diye araştrılmamamış genetğie bile gönderilmemiş daha sonra recai hocaya gitti o hemen genetiğe göndedi meğerse kromozomlarda problem varmış ondan olmuyormuş yani ezber bozan araştıran bir yerlere gitmeni tavsiye ederim

Valla muallakta kaldım canım benim pek içime sinmiyor ama eşim bu merkezden ayrrılmayalım diyor burda başladık diyor .

Arkadaşım gittigim bu merkezde hamile gördügüm üçü geçmedi duydugum kişiler hep negatif aldı bülent hocada sanırım degiştirecegim

aman diyim kızlar sakınnnnn. çok pişmanım. ilgi alaka sıfır ben şehir dışından gidiyorum. ilaçlarla ilgili sorunum olmuştu acil sonuçta saatler sonra geri aradılar. dosyaları bulamıyorlar. o gün orada ne için olduğunuzu defalarca soruyorlar... bülent beyi bir kez ilk muayenede gördüm. bir daha ekibi ilgileniyor embr,yolog dışında hiçbiri işini ciddiye almıyor. seni para olarak görüyorlar sadece... sakınn....

Her şey ortada canım pek başarılı degiller bu işlerde duydugum herkes negatif bende kararımı verdim zaten

Bende varım malesef ilk tedavimi ismini bile anmak istemediğim bu doktor yaptı hayatım boyunca gideceğim son doktor olacak tabiki negatifle sonuçlandı. Üniversite hastanesinde oldum üçüncü tedavimi çok şükür hamileyim inanın ilgi alaka özellerden çok daha iyiydi. Gazi üniversitesi tıp fakültesi paramla rezil olmadım yani el üstünde tutuyolar hastalarını o hemşireler bıkmadan usanmadan herkese ayrı ayrı cevap veriyorlar.

Bende ilk negatifimi bulent hocada aldim ama hicbir memnuniyetsizligim olmadi ne doktorumdan ne hastaneden ikinciye yine bulent hocada basliyorum hemde bugun:)) hepimize bol sans kizlar

Hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyor olacagım:)bu arada hala çok kalabalıkmı bülent hocada tedavi olanlar

Tesekkur ederim canim umarim bu kez sonuc pozitif olur:) evet kalabalik ama bundan kaynaklanan bir sorun yasamadim henuz gecen seferde sabah erken gittigimde max yarim saatte bitiyordu isim simdide oyle olur diye dusunuyorum ilk ultrason ptesi

Tesekkur ederim canim umarim bu kez sonuc pozitif olur:) evet kalabalik ama bundan kaynaklanan bir sorun yasamadim henuz gecen seferde sabah erken gittigimde max yarim saatte bitiyordu isim simdide oyle olur diye dusunuyorum ilk ultrason ptesi

İnşallah olur canım bu son olsun..bende kromozom tahlillerin çıkmasını bekliyorum ikinci tedavi için:)

Ya tedavimde çok kararsızım ama senin sonucunu beklicem o zaman belki bi karara varırım inşallah .

Ben Bülent hocaya ilk gittiğimde içim çok ısınmıştı sonuçta bahceciye ve birkaç merkeze daha gitmiştim ama ne biliyim içimden gelmedi oralara gitmek ikincidede öyle oldu birde ben sadece Bülent hocayı değil tüm çalışanları seviyorum ayse hanımı biliyorsun doktorum gibi değil artık:))) umarım hislerim beni bu kez yanıltmaz sana güzel haberler veririm

Ya tedavimde çok kararsızım ama senin sonucunu beklicem o zaman belki bi karara varırım inşallah .

canım iyice araştır ama bende ilk tüp bebeğimi bülent beyde yaptım sonuç negatif asla sebebini araştırmıyo tedavi etmeden direk tedavı ben sana alman hastanesin geçti halit fırat erdem i tavsiye ederim asla hemen tüp bebek yapmıyo murat berksoya yönlendirdi beni hayatımda tanıdığım en iyi doktor murat hoca ben önce allah sonrada murat hoca sayesinde kendiliğimden hamile kaldım iki tüpten sonra oğlum şimdi 2 aylıkkk allahım isteyen herkese nasip etsin

Evet ayşe hanım arada beni muayene ediyorda seni de etmişmiydi çalışanlar iyi benim sadece şu dölleme işlemlerini pek yapamıyolar gibi geldi bülent hocadan memnunum cihan beyde çok iyi ama bilmiyorum senden kaçtane olgun yumurta topladılar kaçı döllendi ayrıca kaçıncı kalitedeydiler?

İnşallah bizlerede nasip eder allah canım .duydugum herkes orada negatif kafam çok karışık ne yapacagımı bilmiyorum bülent hoca farklı bi merkeze gittigimde herşeyin sıfırdan başlanacagını söyledi

Ben genelde erken gittigim icin muayenemi hep ayse hanim yapti 9 yumurta toplandi 8i dollendi 5. Gune 3 kaliteli embriyo geldi 2si transfer edildi 1i donduruldu.bizde bendede sorun var esimdede yasima gore az yumurtam var bu ay 12 folikul saydik bakalim kaci olgun cikicak
Sende durum neydi

Güzel yumurtalar elde edilmiş sende dondurulmuşu naptınız bu arada kaç yaşındasın bizde canım eşimde sperm azlıgı var bende 11 folikul vardı altısı olgundu dört tanesi döllendi sonra gelişim durdu ikiye inmişti 11 hücreli biri digeri 7 hücreli üçüncü gün embriyosu konuldu olmadı işte sana beşinci gün embriyosu koymuşlar şans çok olmalıydı fakat tutmamış canım sendede kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…