- Konu Sahibi kartanesi8419
Birde evet kalabalik((
Canım nerelerdesin durumlar nasıl bi belirti varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde evet kalabalik((
Canım nerelerdesin durumlar nasıl bi belirti varmı
Canım çalışıyorum çok yogun işlerim kendimi dinleyemiyorum bu işin iyi tarafı tabi:)) pek bi belirti yok adet olucak gibiyim valla bel ve kasık ağrım aynı adet öncesi gibi malesef( kısmet bakalım çarşamba öğrenicez
Sen ne yaptın görüştünmü bülent hocayla
slm kızlar
benim gibi bebek hasreti çeken herkese hayırlı tez vakitli bebişler diliyorum RABBİMDEN
bizde kısmetse haziranda tüp bebek düşünüyoruz
aklımda acıbadem bülent bey ve memorial şişli var nedense başka merkez araştırmıyorum bile
her ikisinide sıkı takip ediyorum bu topiğide bugün gördüm şaşırdım açıkçası genelde herkes memnuniyetsizlikle bahsetmiş![]()
çok kararsızım memorialimi düşünsem bilemedim
Benim işlerde yogun oldugu için gidemedim bu hafta içi giderim inşallah.canım olumsuz düşnmek için erken bence sıkma canını hiç belli olmaz peki test yaptınmı hiç
Canım ne oldu sonuç ne inşallah pozitiftir.
hanımlar merhaba..ben de tam 2 yıldır bülent hocanın hastasıyım.3 tedavi 2 transferden sonra şu an 3,5 aylık hamileyim.ilk 2 tedavim hoca ankaradayken anatolyadayken yapıldı..ilk tedavimde tek yumurta olduğu için hoca kararı bize bıraktı biz tek yumurtayla devam etmek istemediğimiz için iptal oldu. 2. tedavimizde 2 embriyo elde edildi ancak bülent hocanın ayrılma dönemine denk geldiği için transferimi hakanhoca yaptı ve negatifle sonuçlandı.daha istanbula acıbademe gitmeden önce derya hanımla görüşmelere başladım ve her zaman çok yardımcı ve yönlendiriciri oldu..tedavimde tek yumurta tek embriyo oluştu transferimi hoca yaptı ve ok şükür hamileyim şu an..her merkezin kendine göre sıkıntıları var..memnuniyet kişisel..daha önceki deneyimlerimden bana acıbadem maslak inanılmaz sakin ve konforlu gelmişti..çok rahat ettim ve çok memnun kaldım..pozitifi aldıktan sonra da derya hanımla görüştük ve yine yönlendirmeleri yaparak bize çok yardımcı oldu..allah hepsinden razı olsun..rabbim dileyen herkese nasip etsin tez zamanda