- Konu Sahibi kartanesi8419
Güzel yumurtalar elde edilmiş sende dondurulmuşu naptınız bu arada kaç yaşındasın bizde canım eşimde sperm azlıgı var bende 11 folikul vardı altısı olgundu dört tanesi döllendi sonra gelişim durdu ikiye inmişti 11 hücreli biri digeri 7 hücreli üçüncü gün embriyosu konuldu olmadı işte sana beşinci gün embriyosu koymuşlar şans çok olmalıydı fakat tutmamış canım sendede kısmet işte
28 yasindayim canim evet hersey iyiydi umutluyduk cok hucreliydi bizim embriyolar ama kismet iste bu arada negatiften sonra birkac merkez daha gezdim ben onlarda direk ayni tedaviyi anlattilar bana istenen tek sey genetik testti ama bulent hocayla konustuk ve histeroskopiye karar verdik gecen ay oldum ve perde alindi eger o perdeyi almasaydik buyuk ihtimal tup bebek tutsa bile dusuk yapicaktim diyorum ya hersey kismet bu da negatif olabilir artik bu ihtimalde hep aklimda gecen sefer kesin olucak gozuyle bakiyordum bu kez oyle olamiyorum
Sende birkac merkez gez bence icine sinsin gidecegin yer keske dememek cok onemli buradaki bilgiler evet cok faydali ama sana yon vermesin hepimizin tedavi sebebi ve tedaviye cevap vermesi ayri
Bu arada dondurulmusumu suan kullanmiyoruz bu tedaviye gore bakicaz ona