- Konu Sahibi kartanesi8419
Arkadaşlar başlıkta Bülent Bey' den negatif sonuç alanlar yazınca haliyle buraya hep olumsuzluk yaşayanlar yazmış. Ben Ankara' da iki kez kendisinde yaptım ilkinde tuttu ama kalp atışları durdu ikincisinde ikiz oldu, birinin kalp atışları yine durdu, diğerini çok şükür doğurdum, şimdi 2,5 yaşında bir kız:)
Şimdi yine ikinci bir bebek için deniyoruz. Ama bulunduğum şehirde bir doktor seçtim bu kez hayırlısıyla inşallah olur. Anatolia' da aşırı bir yoğunluk vardı ve bundan dolayı çok fazla bir sıcaklık olduğunu düşünmüyorum, doktoru tedavi süresince toplam 3 kez görmüşümdür, ön görüşme, ilk muayene ve transfer. İkinci denememde Bülent Traş opuya girmemişti Ayşe Hanım girmişti ben de ondan çok memnun kalmamıştım açıkcası. Rahmin yukarıda deyip transferimin anesteziyle yapılacağını söyledi bana, ama Bülent Bey gelip sen mi istedin anesteziyi, hayır deyince transfere alındığımda sondayla mesaneme su doldurdular çok canım yandı.
Ama netice de yaşadığım bazı olumsuzluklara rağmen ben bebeğimi kucağıma aldım, bence doktor önemli ama en önemlisi Allan ne zaman takdir ettiyse o zaman oluyor. Bu denememde de eşim İstanbul' a Bülent Bey' e gidelim dedi ama sonuçta benim bulunduğum şehirde de kendini bu alanda kanıtlamış doktorlar varken gitmek istemedim başka bir şehre. Şimdiki doktorumun güler yüzlülüğü ve doğallığı inanın beni şaşırtıyor çünkü doktorların asık suratlı olmasına o kadar alışmışım ki sanki normali asık suratlı olmalarıSanırım merkezlerin aşırı yoğunluğu hastaya olan ilgilerini de azaltıyor tabi kimi insanlarda güler yüzlülükten hiç eser olmuyor nedense.
Hayırlısıyla hepimizin muradı olsun inşallah.
umarım darısı başımıza olurçşimdi nereye gideceksiniz acaba.sevgiler