Bulgur Pilavı tarifi yardımcı olur musunuz?

zeyy88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
7.295
4.332
248
kızlar bana güzel bir bulgur pilavı tarifi verebilir misiniz???
domatesli salçalı yapıyorum ama dışarıda yediğimiz gibi lezzetli olmuyor nedense...:31:

kızlar bana güzel bir bulgur pilavı tarifi verebilir misiniz???
domatesli salçalı yapıyorum ama dışarıda yediğimiz gibi lezzetli olmuyor nedense...:31:

Canım sıvıyağda çok az sıvıyağ oacak ama soğanı ve yeşil biberi kavur salçayı koy tuz ve yarım bardak esmer bulgur 1 bardakta normal bulgur koy iyiceeeee kavur su koymadan bunları kavurman lezzet veriyor ve suyunu koy piştikten donra 1 yk tereyağını ortasına koy kapağını kapat örtüyle sar 10 dk sonra aç karıştır ımmmh ha birazda k.toz biber atabilirsin:56:

Canım sıvıyağda çok az sıvıyağ oacak ama soğanı ve yeşil biberi kavur salçayı koy tuz ve yarım bardak esmer bulgur 1 bardakta normal bulgur koy iyiceeeee kavur su koymadan bunları kavurman lezzet veriyor ve suyunu koy piştikten donra 1 yk tereyağını ortasına koy kapağını kapat örtüyle sar 10 dk sonra aç karıştır ımmmh ha birazda k.toz biber atabilirsin:56:

sağol canım aynen böyle yapıyorum zaten ama ortasına tereyağı koymuyodum bugün bide öyle deniyim inşallah güzel olur :31:

ben soğanı,domatesı,bıberı pısırıyorum..
sonra bulguru ekleyip kavuruyorum..
suyunada bulyon koyup,altını kısıyorum..

en sevdıgım pılav..kocam sevmezdı ama o bıle bayılıyor

bulgur en irisinden olacak ben 1 bardağa 2 bardak su koyuyorum bulguruda yıkamıyorum 1 soğan bir kaç biber yağda az bişey kızdırılacak üzerine 1 kaşık salça konacak 2 bardak bulgur ilave edilip karıştırılıp 4 bardak sıcak su eklenip kaynamaya bırakılacak ben çok beğeniyorum böyle bulyon flnda koymuyorum yemeye doyum olmuyo

bulgur en irisinden olacak ben 1 bardağa 2 bardak su koyuyorum bulguruda yıkamıyorum 1 soğan bir kaç biber yağda az bişey kızdırılacak üzerine 1 kaşık salça konacak 2 bardak bulgur ilave edilip karıştırılıp 4 bardak sıcak su eklenip kaynamaya bırakılacak ben çok beğeniyorum böyle bulyon flnda koymuyorum yemeye doyum olmuyo

böyle denedim canım ortasına tereyağı koyunca harika oldu...sağolasın..

ben soğanı,domatesı,bıberı pısırıyorum..
sonra bulguru ekleyip kavuruyorum..
suyunada bulyon koyup,altını kısıyorum..

en sevdıgım pılav..kocam sevmezdı ama o bıle bayılıyor

teşekkürler kızlaarrr :16:

Back
X