Bulimia :((

Selinnnn98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
22
4
1
27
Selam ablalarim,

2 senedir bulimia hastasiyim, ne yaptiysam nereye gittiysem kurtulamadim aklimdan cikaramiyom bu hastaliktan nasil kurtulurum. Cogu zaman pisman oldugum icin cok yedigim zamandan sonra kusmuyorum kendime kizdigimdan ama o yuzden de kilo aldim, kiloluyum su an gercekten. Bu yaziyi yazdiktan sonra kusmaya gidicem cunku yine evet yine yedim. Bana akil verin lutfen saglik denen bisey kalmadi bende cok gucsuzum, sevdigim kisi beni umursamiyo, kendimden biktim igreniyorum

Bunun icin doktorlar var. Careyi burda arama. Sukur farkindasin iyi durumda olmadiginin. Bir doktora git.

Derken ne yaptin nereye gittin mesela.
6 ay bir diyetisyene gittim, bana yardimci olmaya calisti bana liste verdi ama pek ise yaramadi. Ailemin haberi yok suphelendikleri oldu tabi. Yurt disinda kaliyorum, 2 sene icinde sadece 1 ay boyunca hic kusmadim oda turkiyeye tatile gittigimizde. Sevdigim kisi den ilgi aliyordum oda beni seviyodu felan filan sonra geri donunce yine basladi

6 ay bir diyetisyene gittim, bana yardimci olmaya calisti bana liste verdi ama pek ise yaramadi. Ailemin haberi yok suphelendikleri oldu tabi. Yurt disinda kaliyorum, 2 sene icinde sadece 1 ay boyunca hic kusmadim oda turkiyeye tatile gittigimizde. Sevdigim kisi den ilgi aliyordum oda beni seviyodu felan filan sonra geri donunce yine basladi

Diyetisyene degil psikiyatriste gorunmelisin.

Sevdigin kisi beni ilgilendirmiyor , bu bir bahane degil . Boyle bir sevgi yok. Kusmanin bir suru zararlari var dislerinden tut , mineral eksikligine kadar bir suru olumsuz seye yol acar. + Duygusal olarak boslukta hissedersin.

Bir anca bir psikiyatriste gorun.

Diyetisyene degil psikiyatriste gorunmelisin.

Sevdigin kisi beni ilgilendirmiyor , bu bir bahane degil . Boyle bir sevgi yok. Kusmanin bir suru zararlari var dislerinden tut , mineral eksikligine kadar bir suru olumsuz seye yol acar. + Duygusal olarak boslukta hissedersin.

Bir anca bir psikiyatriste gorun.

Yasadigim yerde cok fazla yabanci psikiyatristeler var , turk bir psikiyatriste olsa daha iyi benim icin. Bunun baska kurtulma yolu yokmu

Bulimia deren şey ancak profesyonel yardımla halledilebilecek bir şey. Biz şimdi ne diyebiliriz ki.

Kusarak kilo veremezsin dişlerine tırnaklarına yazık edersin sadece. Bir de aklıma gelmişken yazayım kustuktan sonra hemen dişlerini fırçalama mide asiti dişlere yayılıp daha çok zarar veriyormuş öyle.

Kusarak kilo veremezsin dişlerine tırnaklarına yazık edersin sadece. Bir de aklıma gelmişken yazayım kustuktan sonra hemen dişlerini fırçalama mide asiti dişlere yayılıp daha çok zarar veriyormuş öyle.

Biliyorum, artik kilo verme derdinden gecti bu yemek yiyorum sonra birden kendi kendime daha cok ye diyorum daha fazla yiyorum bu kez bunuda midede tutamazsin ki 2 senedir kusuyorsun

Biliyorum, artik kilo verme derdinden gecti bu yemek yiyorum sonra birden kendi kendime daha cok ye diyorum daha fazla yiyorum bu kez bunuda midede tutamazsin ki 2 senedir kusuyorsun

Psikiyatriye git biran önce eskiden antidepresanlar için hep kilo aldırır denirdi. Şimdi düşük dozda dahi iştahını inanılmaz kesen antidepresanlar var.

Binge eating atakları konusunda ne diyebilirim bilemedim bazıları atak geldiğinde başka şeylerle uğraş el işi yap, güzel bir banyo yap geçene kadar oyala kendini diyor bazıları dur hiçbirşey yapmadan atağa odaklan geçmesini bekle diyor. Dene sende kendini bakalım hangi yöntem işine yarayacak.

Back
X