boyum 164 falan kilomu bilmiyorum ama 53 54 olabilir fazla kilom yok ama psikolojim sıfır aynada çok kilolu görüyorum kendimi bi aara çok kilo almıştım dışarının baskısı sanırım bir de mutsuz bi çocukluk geçirdim annem babam ayrı acaba şimdi mi çıkıyo diye düşünüyorum eşimi çok seviyorum ama yakında aramız bozulur ben böyle devam edersem... artık kendimden bıktım... ne kendime saygım kaldı ne bişey hiç bişeye adapte olamıyorum
evet psikiyatriye gittim aantidepresan verdi biraz kullandım işe yaramadı diye bıraktım hata yaptım sanırım tekrar başladım bugn hatta
evet psikiyatriye gittim aantidepresan verdi biraz kullandım işe yaramadı diye bıraktım hata yaptım sanırım tekrar başladım bugn hatta
geçmiş olsun durumunuzu gözunuzde buyutemeyın kendınız korkutmayın bunalıma sürüklemeyin öncelikle
sizin durumunuzda dıyetıne başlayıp başlayıp bırakanlarınkıne benzıyor
tıpki dıyetıne dvm edenkişi nasıl zayıflarsa sızde ilaçlarınıza dvm ettiğinizde sağlıklı gunlere kavuşacaksınız
doktorunuzdan emın değilsenız başka bı doktora gıdın amamutlaka tedavı olun kendı kendıne geçecek bı durum değil
gerçekten güldürdün beni :))) işin komik tarafı eşim psikolojik danışman yengem psikolog allah bizim aileye göre göndermiş sanırım :)) ama böyle durumlarda yabancı bir psikologtan yardım almak daha doğru oluyormuş eşim beni çok seviyor onu üzmek te istemiyorum ben bulimiayım desem o ne demez hastalığı biliyo zaten psikolojik danışman olduğu için ama kahrolur heralde
o da güzelmiş, terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler
kusura bakmayın bişi sorcam ben hastalığınızı anoraksiya sandım ilk önce onu biliyorum çünkü ama bulumia farklıymış onu fart ettim
anoreksiya yememe veya yediğini çıkarma kusma iken
bulumia yemesine engel olamama tokluk hissi olmaması ve buna rağmen yemek istememeymiş
sizinki hangi tamına giriyor tam olarak
aslında çok yanlış değil dediğin benimki aynen de dediğin gibi tokluk hissinin oluşmaması mide ağrıyana kaadar yemek sonra da pişman olup çıkarmak bu ilerde anoreksiya çevirebilio artık zamanlaaa yemekten iğrenme bulumiadada ölümle sonuçlanabilio çnkü kalp ritmi mide hastalıkları bir çok haastalıkta yapıo anoreksiyaa olunca zaten hiç yemiosun
bu haftada kaç kez oluyo sende yada her günmü?
önceden daha azdı sayısı son aylarda her gün oluo haatta günde bi kaç kez bazen ben kontrolden çıkıyorum.. her gün yemin ediyorum kendime ama bazen ne yediğimi bile hatırlayamıcak kadar çok yemişim bakıyrm biten paketlerden anlıyorumm
anlıyorum durumunun tehlikesinin sende farkındasın ozaman bu sorunu önce eşinle paylaş bence neticede bizimkiler gibi odun değildir adam psikologmuş durumundan anlar en azından sana yol gösterir diye umuyorum
allah şifalar versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?