Bulumia Hastasıyım, Yardıma İhtiyacım var

Neden prozac i biraktiniz..

Biraz kullandim demissiniz antidepresanlar biraz kullanimla etki göstermez zaten bir ay içinde yan etkileri gider en az iki uç ay içinde kendinizi toparlamaya baslarsiniz...

Doktorunuz size Birak demeden birakmaniz doğruoolmamis.

Tekrar doktora gidin ve doktorunuzu dinleyin..

Bu işin beyinde bittiğini düşünüyorum yani tıpkı uyuşturucu bağımlılığı gibi ne kadar zor uyuşturucudan kurtulmak işte bende bu bağımlılık oldu kendimi alkolik veya uyuşturucu kullananlara benzetiyorum ilaç ta iyi gelmiyor bilmiyorum

Psikologa gitmiyor musun sekerim? Terapiyi ihmal etme bence kesinlikle.

Bir de soyle bir onerim var. Calisiyor musun? Calisiyorsan isine iyice konsantre ol, yemeyi/yememyi dusunmemeye calis. Ogle yemegine is arkadaslarinla gidersen normal bir sekilde yemek zorunda kalirsin nasilsa.

Calismiyorsan gunduzleri annene/kardesine/arkadasina oturmaya git mesela sekerim. Etrafinda insan varken yeme/yememeyi daha az dusunursun, baska insanlarla beraberce yemek ye bence.

Beraber vakit gecirecegin kimse yoksa, vakit gecirecek bir seyler bul. Ne bileyim, kursa, dansa gidebilirsin mesela. Bir de sana acik havada sporu oneririm, aksamlari esinle yuruyus yap mesela, hem karnin acikir, hem de kendini daha saglikli hissedersin.

Iradeni zorla kuzum, midenin, bagirsaklarinin, yemek borunun tahrip oldugunu dusun, kendine zarar verme artik. Internette bulimia dan olen kadinlarin fotograflari var, ac bence bak ve kendine gel.

Son düzenleme:

Bu sorunumu kimse bilmiyor bazen uzun süre kusmadıgım oluyo bazen günde birkaç defa mesela Ramazan'da 1 ay boyunca hiç kusmadım orucumu da tuttum hayat ne kadar güzeldi ben yemeği fazla kaçırınca kusmaya kalkıyorum ama öyle böyle fazla değil benimki ne bulursam ağzıma tıkmak gibi
Ben işin garip yanı öğretmenim sabahçıyım 12 de çıkıyorum işte zaten bundan sonra beni zorluyo evde fazla süre yalnız kalıyorum bi meşgale bulsam belki dediğiniz gibi böyle olmayacak sorunum hala gizli kimse bilmiyor işte ben normal yaşamıma devam etmeye çalışıyorum

Evde yalniz kalmamak en iyisi sekerim. Hem kafan oyalanir, hem de normal bir sekilde yemek yersin. Etrafinda insan varken ister istemez normal davranmak zorunda kalacaksin.

Ankara'daysan resim/heykel kursuna gidebilirsin, ben cok severim Onerebilecegim guzel bir kurs var.

Bence sen spor da yap. Spor yaparsan sismanlama korkun da azalir, bildigim kadariyla bulimia nin baslangici sismanlama takintisi.

Aynen öyle zaten bastanya kilo alırsam ya çirkin olursam korkusu ile başladı spor yapmayı düşünüyorum oyalanmak için çok teşekkür ederim en azından bu sorunu birileriyle konuşmak bile güzel Ankara'da değilim maalesef küçük biyerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…