bulunduğum durumun içinden çıkamıyorum

28 yaşındayım biraz daha ayaklarım yere basıyor :) öyle ilgi odağı olma derdinde değilim.. :) şuan beklemedeyim çok bi şey beklediğim yok sadece haklı olduğumu söylesin dikkat edeceğini söylesin incittiğinin farkına varsın sadece kendini düşünmesin hayatında bir yerim varmı yoksa olsamda olurmuyum onu görmek istiyorum :KK43:

Haklı olduğunuzu görmesi isteğinizde haklısınız ama erkekler algılayamayabiliyor

Çoğu erkek ne yapabilirim bu kadar uzakta der oysa arada beş dakika arayıp gönlünüzü alsa bir çiçek gönderse şurda bir gelincik tarlası gördüm seni hatırladım dese sorun çözülecek

Bunu yapabilen erkek sayısı az ya açıkça söyleyin ya da yukarıdakini de okudum bırakın biraz zamana

İşi sürekli böyle çalışmak zorunda düzene koymak istemiyor zaten böyle çok memnun halinden açık açık söylüyor evlendikten sonrada böyle olacak diyor bu arada veteriner hekim kendi işi kedi köpekle uğraşmıyor büyük baş hayvanlarla uğraşıyor o yüzden vakti araba üstünde o köyden o köye gitmekle geçiyor bende görevim icabı başka bir şehirdeyim türkiyenin bir ucunda o, diğer ucunda benim görüşemiyoruz da gelsin istiyorum gelmiyor işini bırakamazmış çağırdıklarında gitmezse bir daha o köyde iş yapamazmış falan filan...
O zaman isiniz cok zor. İsiyle evli biriyle birliktesiniz. Adam acik acil soylemis boyle iyiyim diye. O zaman siz de acik ve net bir şekilde sartinizi soyleyin. Bu sekilde olmayacağını falan anlatin iste ne düşünüyorsanız. Eger telefonda konusamazsa yine isim var diye mesaj atin okur elbet. Hatta daha da sindire sindire okur her satir iyice girer kafasina. Ozcan deniz ve deniz cakirin filmini hatirlatti sizin olay bana. Resmen ayni hikaye. İsine asik veteriner bir koca ve ilgisiz kalan fedakar bir es. Kadin en.sonunda bosaniyordu ve bosandiktan sonra anliyordu adam kiymetini. İnsallah sizinki boyle olmaz. Size ayrilin diyemem ama iyi dusunun derim. Simdiden bu kadar zorluk yaşıyorsanız evlenince cok daha zor olacak her sey. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

28 yaşındayım biraz daha ayaklarım yere basıyor :) öyle ilgi odağı olma derdinde değilim.. :) şuan beklemedeyim çok bi şey beklediğim yok sadece haklı olduğumu söylesin dikkat edeceğini söylesin incittiğinin farkına varsın sadece kendini düşünmesin hayatında bir yerim varmı yoksa olsamda olurmuyum onu görmek istiyorum :KK43:
Kiymetinizi anlamasi icin biraz ara verin.diyecegim ama yarin.birgün karsiniza cikip bunu da kafaniza kakabilir. Bilemedim ki :/

şu an ara vermiş durumdayız dün akşam ki konuşamamızdan sonra aramadı tahminimce gece işi bittikten sonra arayacak ama aramasada kendi bilir bakalım ne olacak :KK43:
Kendisi bilir hic uzmeyin kendinizi. Kaybeden o olur. Siz zaten ilgi gormuyordunuz o sizin ilginizi sevginizi kaybedecek. Hic hirpalamayin kendinizi. Birakin o düşünsün

Back
X