Buluşalım diyip aramayan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

laytralaylom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
53
Güncelleme 2. Sayfada

Merhaba,
İşyerimde benimle ilgilendiğini düşündüğüm birisi vardı. Birkaç defa da arkadaşça dışarıda vakit geçirdik. Ben eski evliliğimden o eski nişan sürecinden dertleşiyorduk, arkadaş olarak da devam edebilecek bir ilişkimiz vardı.

Dün arayıp birlikte spor yapmayı teklif ettim, ustalarla birlikte evi ile ilgilendiğini yorgun olduğunu ama işi bitince çay/kahve içebileceğimizi söyledi. Teşekkür edip haberleşiriz diyerek kapattık.

Daha sonra ondan ses çıkmadı. Ben de aramadım. Neden bu şekilde davrandığını merak ediyorum. Bir de bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini. Ayıp ettiğini söylemem gerekir mi? Yoksa hiç olmamış gibi mi davranayım?

Benim ayıp ettiğini düşündüğüm nokta ise haberleşiriz diyerek gelemeyecek durumda bile olsa haber vermiyor oluşu. Yoksa işi uzar, canı istemez bunlar sorun değil.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Adamin işi varmiş zaten belli ki o yogunlukta aklindan cikmis ne var bunda. Gordugunuzde medeni sekilde, laf sokmadan sorun, insanlik hali. Asil sizin bunu dun bir bugun iki sorun edip buraya yazmaniz bana tuhaf geldi. Hadi o yazmadi, dert ettiniz kendinize, siz bir mesaj yazaydiniz ne olurdu ki

Ayni isyeri nasil yuzyuze gorusme halinde misiniz yoksa masa basi o baska katta siz baska yerde mi? Magaza mi ne biliyim sirket mi ustunuz mu yoksa esit misiniz?
Uygun davranislari gorene kadar yuz vermeyin. Sadece arkadas goruyor olabilir sizi bu yuzden salmistir ya da cidden yogundur unutmustur

Büyütecek bir şey yok gördüğünüzde espriyle karışık naptın ya ustalar geceye kadar sendeydi heralde bitiremediler mi işlerini ben de kahve içmek için bekledim seni falan diye hafif sitemkar sorabilirsiniz. Belki tamamen aklından çıktı kusura bakma diyecek siz de bundan sonra ona göre mesafeli davranırsınız haber vermek de önemsediğini gösteren bir durum çünkü.

bence haber verebilirdi ya hele ki gerçekten ilgileniyor olsa diye düşünüyorum. en azından bir mesaj. siz yanaşmayın bence o herhangi bir mesaj atana kadar. yüzyüze görüşüyor musunuz mesela hergun iş yerinde?
bi tık ilginizi kesebilirsiniz, konu açılırsa da bozulduğunuzu belli edin abartmadan. sonuçta ciddi bi ilişki yada flört yok, hesap soracak konumda değilsiniz. ama rahatsız edici bi durum, bence bir red flag yani. gerçekten değer verse inanın unutmazdı. ben inanmıyorum cok yoğun olup unutmaya, hele ki ilgin olan bi insanı, tanışıklığın ilk gunlerinde unutmaya.​

Erkeklere çıkma teklif ETMEYİN (kamu spotu)

Buluşalım diyen sizsiniz. Adam da sizi kırmamak için yan çizmiş kibarca.
Ayıp edilen bir şey yok bu durumda. Yani açıkça "İstemiyorum seninle buluşmak" dese kalbiniz kırılırdı bence, o yüzden kenardan kenardan uzaklaşmış.

Ay evet bende erkeklere çıkma teklif edilmemesi den yanayım. Bir trip tavıra giriyor erkeklerimiz bizim.

Şirket, sürekli yüz yüze bakıyoruz, aynı departmanda değiliz fakat pozisyon olarak ben bi miktar üstte sayılırım.

Yooo gayet de büyütülecek bir şey. Madem dolu bir gün, işi var, o zaman söz vermeyecek. Söz verip de tutmamak aferin denecek bir şey mi? O zaman ben yoğunum bugün olmaz, şu gün olur diyebilirdi. Ya da hiç istemiyorsa başka zaman deyip geçiştirebilirdi.
Ben olsam samimiyeti azaltırdım. Planlarına sadık kalmayan erkek sizi hayattan soğutur. Kendilerini baştan böyle belli ediyorlar görmek isterseniz tabi.
Ayrıca mesaj falan da atmam ben olsam. Meraklısı gibi arkasına düşmek demek olur bu.

Bence buluşmak istememiş hayır demek kırıcı olur diye bu yolu seçmiş.Nişan atmak boşanmak gibi değil yaşanmamışlıklar var hala ümidi vardır belki eski nişanlıdan.Küsmüş gibi yapmayın merhaba merhaba o kadarı yeter bu saatten sonra.

Müsait değilim isim uzadı, yorgunum diye bir mesaj bile atmayan adam sizi umursamıyordur sizi umursamayan biri için taktik düşünmeye gerek yok. Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım, bekledim demem işin uzadi mi diye sormam sanki o olayi bende unutmuşum gibi davranır normal bir şekilde devam ederim.

İlla ki yorulmuştur ona bir şey diyemem ancak sonrasında sizi arayıp işin uzadığını ya da çok yorgun olduğunu söyleyebilirdi ben de ne yazık ki bu davranışlar da karşısında ki insanı çokta önemsemediğini düşünenlerdenim.

Eger sizinle gercekten ilgilenseydi ustalarin isi biter bitmez yorgunluk falan dinlemez gelirdi. Hadi gelemedi diyelim cok cok yoruldu ne olursa olsun mesaj atardi. Ben artik bu kafadayim ilgilenen seven her sekilde yolunu buluyor.ya gelemedim ama baska zaman gidelim olurmu ya gelemem ne olur kusura bakma is uzun surdu falan yazardi

adamın yaptığı hareketin bi farklı versiyonunu, görüşmek istemediğim kişilere yapıyorum ben
farkımız şu, işim bitince çay kahve içeriz gibi detaylı bişey söylemiyorum
ama başka zaman inşallah, müsait olunca konuşuruz, daha müsait bi vakitte haberleşiriz gibi
geçiştirme cümlelerim çoktur
zaten senin teklif etmen hata olmuş
karşı taraf sadece arkadaş olarak görüyor herhalde çünkü flörtün olsaydı flörtüm derdin adam için
dememişsin
sen tekrar gördüğünde hiç konusunu açma, sitem etme, laf sokma ama eski sıcaklıkta da konuşma
biraz kendini çek
bakalım ondan bir adım gelecek mi veya yaptığı şeyin farkına varacakmı
eğer derse ki ya görüşelim demiştik ama olmadı falan diye atıfta bulunursa kendi hareketine
aa öyle mi konuşmuştuk tamamen unutmuşum dersin
ya da ne bilim sana mesaj falan atarsa napıyosun nasılsın gibisinden
çok meşgulüm son günlerde, şu şu işlerle uğraşıyorum, ay sana da ne zamandır yazıcam ama hep unutuyorum
ne iyi oldu mesaj attığın falan dersin

Adam kibarca “cıkssss” demiş işte başka bir şey söylemeyin .
İsteyen her türlü gelir görüşür .
Belli ki önemsemiyor , tavsiyem siz de önemsemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…