- 6 Temmuz 2020
- 141
- 235
- 53
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Erkeklere çıkma teklif ETMEYİN (kamu spotu)Merhaba,
İşyerimde benimle ilgilendiğini düşündüğüm birisi vardı. Birkaç defa da arkadaşça dışarıda vakit geçirdik. Ben eski evliliğimden o eski nişan sürecinden dertleşiyorduk, arkadaş olarak da devam edebilecek bir ilişkimiz vardı.
Dün arayıp birlikte spor yapmayı teklif ettim, ustalarla birlikte evi ile ilgilendiğini yorgun olduğunu ama işi bitince çay/kahve içebileceğimizi söyledi. Teşekkür edip haberleşiriz diyerek kapattık.
Daha sonra ondan ses çıkmadı. Ben de aramadım. Neden bu şekilde davrandığını merak ediyorum. Bir de bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini. Ayıp ettiğini söylemem gerekir mi? Yoksa hiç olmamış gibi mi davranayım?
Benim ayıp ettiğini düşündüğüm nokta ise haberleşiriz diyerek gelemeyecek durumda bile olsa haber vermiyor oluşu. Yoksa işi uzar, canı istemez bunlar sorun değil.
Teşekkürler
Ay evet bende erkeklere çıkma teklif edilmemesi den yanayım. Bir trip tavıra giriyor erkeklerimiz bizim.Erkeklere çıkma teklif ETMEYİN (kamu spotu)
Buluşalım diyen sizsiniz. Adam da sizi kırmamak için yan çizmiş kibarca.
Ayıp edilen bir şey yok bu durumda. Yani açıkça "İstemiyorum seninle buluşmak" dese kalbiniz kırılırdı bence, o yüzden kenardan kenardan uzaklaşmış.
Ayni isyeri nasil yuzyuze gorusme halinde misiniz yoksa masa basi o baska katta siz baska yerde mi? Magaza mi ne biliyim sirket mi ustunuz mu yoksa esit misiniz?
Uygun davranislari gorene kadar yuz vermeyin. Sadece arkadas goruyor olabilir sizi bu yuzden salmistir ya da cidden yogundur unutmustur
Evet yuz vermeyin merhaba merhabada birakin. Belli ki pek de gonlu yokmus. Nisan sureci yeni bitmisse zaten uzak durunŞirket, sürekli yüz yüze bakıyoruz, aynı departmanda değiliz fakat pozisyon olarak ben bi miktar üstte sayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?