Buluşalım diyip aramayan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunu sert bir hamle olarak görmedim. Görüşmeyi gerçekten isteyen adam kadının müsait zamanını yakalayana kadar arıyor, benim hayatımda tecrübeyle sabit..

Ben bunu sert bir hamle olarak görmedim. Görüşmeyi gerçekten isteyen adam kadının müsait zamanını yakalayana kadar arıyor, benim hayatımda tecrübeyle sabit..
Burda görüşmeyi deli gibi isteyen bir adam yok ki , arkadaşlık ilişkisi var ve belki zamanla florte dönecek. Adam ölüyorum bitiyorum dese coo haklısınız ama nötr olunan durumlar için sert bir hamle

yani sonuç olarak adam aynı gün işim bitince ararım dedi ve aradıysa ortada bi durum yok. bu kadar neyi dert ettiniz ki?ben de sanıyorum ki üstünden gün geçti, ölü taklidi yapıyor. Uygun değilim ararım demiş işim bitince ve aramış, niye yükseldiniz ki adama?açmamak telefonu fazla olmuş, açıp şimdi de ben uygun değilim diye kibarca konuşabilirdiniz ya da bu saatte spor olmaz kahveye ok diyebilirdiniz.

Bana adam ayıp ettiğini düşündüğü için teklif etti gibi geldi. Yani aman aman peşinde değil konu sahibinin. O yüzden konu sahibinin tepkisini bi tık fazla buldum

Bana adam ayıp ettiğini düşündüğü için teklif etti gibi geldi. Yani aman aman peşinde değil konu sahibinin. O yüzden konu sahibinin tepkisini bi tık fazla buldum
İşte "aman aman" peşinde olup olmadığını bi daha teklif gelirse anlar konu sahibi.. Gelmezse de vakit kaybından kurtulmuş olur.. Diye düşünüyorum.

Adam istemiyor değer vermiyor.
Sen davet ediyorsun bakarız diyor resmen .
Hadi yorgun argın diyelim haber verir .
Böyle saygısız bir hareketi ben doğal karsilamam.
Ben olsam mesafe koyarim bu saatten sonra

Şöyle oluyor bence kızın ilgisi var görüyor hoşlanıyor ama aşırı bir şey hissetmiyor arada yalniz olduğu için gorusuyor ediyor ama çaba sarfetmiyor.
Bir erkeğin ilgisinden emin olmadığınız sürece gorusmeyin .
Zaten ilgisi olan adam arar sorar peşini bırakmaz onu anlarsınız.

E aramış adam çok sert cikmissin sende

ya sertten ziyade çok yabancı gibi yazmamış mı sizce de :)
müsait değilim acil bi konu mu vardı vs
bence buna verilecek en iyi cevap, senden ses çıkmayınca arkadaşla plan yaptık, yemeğe gidiyoruz :) tarzında olurdu
tabii
umarım yazdığı cevap üzerine adam konu sahibinin çok bozulduğunu anlamamıştır
ama buradan da dönebilir bence ya sonuçta tamam sert konuşmuş ama hakaret de etmemiş

bence sizin attığınız mesajdan sonra çok tepkisel ve dengesiz biri olduğunuzu düşünmüştür. Ben olsam manyak heralde derim bi daha ne arar ne sorarım.

sonuçta işi bitince aramış ve absürd bi saat de değil aranızda trip atacağınız bir samimiuyet de yok çok çok gereksiz bi çıkış olmuş.

Eeee bebişim adam hiç ararmamış değil, ilgisi var ki aramış. Boşuna triplenmişsin bence. Evde usta varsa yazmaya fırsatı olmamıştır, bir de üstüne boya kokusu sinmiştir belki, getir götür yaparken terlemiştir ... işi bitince yazmış işte

Aynısını yazacaktım, ses çıkmayınca başka plan yaptım derdim. Ya da Firdevs Hanım gibi son dakikada gelen planlara uyamıyorum derdim

Aynısını yazacaktım, ses çıkmayınca başka plan yaptım derdim. Ya da Firdevs Hanım gibi son dakikada gelen planlara uyamıyorum derdim
yaani
acil bi konu mu vardı diye mesaj atmak yerine, şu an telefonu açamıyorum yazabilir misin demek bile
daha yumuşak bi tavır olurdu
acil bi konu mu vardı demek
beni sadece acil durumlarda arayabilirsin, acil değilse rahatsız etme demek gibi olmuş
adamda rahatsız ettiysem kusura bakma demiş zaten
konu sahibi vur deyince öldürmüş biraz ya

İşte konu sahibinin de istediği bence bu değil. Ayıp ettiği için değil de istediği, ilgilendiği için vaktinde dönmesini istiyordu.
Valla ben şu hayatta ne zaman daha azına razı olsam hep mutsuz oldum. O olmaz da şu olur, o kadar olmasa da olur dememek lazım ya.

Bu kadar ağır bir tavra ne gerek vardı ki?

+1

Evet evet öyle zaten. Konu açması bile belli ediyor niyetini ama adamda aynı hissi alamadım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…