- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.245
- 773
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Ben bunu sert bir hamle olarak görmedim. Görüşmeyi gerçekten isteyen adam kadının müsait zamanını yakalayana kadar arıyor, benim hayatımda tecrübeyle sabit..Bu kadar sert bir mesaja neden bir daha teklif etsin ki , ayıp olmasın diye aramış da olabilir . Tekrar teklif gelmesi de aşırı israrcilik olur . Daha akışında rahat yaşamak, yönetmek varken sert hamilelere gerçekten gerek var mı ?
Burda görüşmeyi deli gibi isteyen bir adam yok ki , arkadaşlık ilişkisi var ve belki zamanla florte dönecek. Adam ölüyorum bitiyorum dese coo haklısınız ama nötr olunan durumlar için sert bir hamleBen bunu sert bir hamle olarak görmedim. Görüşmeyi gerçekten isteyen adam kadının müsait zamanını yakalayana kadar arıyor, benim hayatımda tecrübeyle sabit..
İşte "bence" değil.. Sizce olabilir.. :)Burda görüşmeyi deli gibi isteyen bir adam yok ki , arkadaşlık ilişkisi var ve belki zamanla florte dönecek. Adam ölüyorum bitiyorum dese coo haklısınız ama nötr olunan durumlar için sert bir hamle
Bana adam ayıp ettiğini düşündüğü için teklif etti gibi geldi. Yani aman aman peşinde değil konu sahibinin. O yüzden konu sahibinin tepkisini bi tık fazla buldumBen bunu sert bir hamle olarak görmedim. Görüşmeyi gerçekten isteyen adam kadının müsait zamanını yakalayana kadar arıyor, benim hayatımda tecrübeyle sabit..
İşte "aman aman" peşinde olup olmadığını bi daha teklif gelirse anlar konu sahibi.. Gelmezse de vakit kaybından kurtulmuş olur.. Diye düşünüyorum.Bana adam ayıp ettiğini düşündüğü için teklif etti gibi geldi. Yani aman aman peşinde değil konu sahibinin. O yüzden konu sahibinin tepkisini bi tık fazla buldum
Şöyle oluyor bence kızın ilgisi var görüyor hoşlanıyor ama aşırı bir şey hissetmiyor arada yalniz olduğu için gorusuyor ediyor ama çaba sarfetmiyor.ay böyle arkadaş ayağına bayağı flört eden bir flörtüm vardı:) sizinki gibi bazen saygısızca cevap vermeyen, sonra sanki o değilmiş gibi öyle yapan. ben flörtü bir adım öteye taşımaya gerek görmedim kendiyle çünkü böyle tipler aşırı soğutuyor kendinden. zaten hala benimle flört ederken bir anda sevgilü yaptı. yani sizinle ilgileniyor olsa böyle yapmaz, arada kendilerince ego yükseltip boşta kalmama çabası, klasik erkek ya da benim etrafımda herkese bunlar denk geliyor.
E aramış adam çok sert cikmissin sendeArkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler. Güncelleme yapayım bi saat kadar önce aradı, açmadım, ikinciye aradı meşgule atıp iyi akşamlar pek müsait değilim acil bir konu mu vardı diye mesaj attım (çünkü iş telefonundan arıyoruz birbirimizi ve ben işim gereği insanların ısrarlı çağrılarını göz ardı edebilecek bir pozisyonda değilim)
Yok müsaitseniz kahve içip dolaşalım diyecektim kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiş.
Cevap vermedim.
Herkese desteği için teşekkürler.
ya sertten ziyade çok yabancı gibi yazmamış mı sizce de :)Bu kadar sert bir mesaja neden bir daha teklif etsin ki , ayıp olmasın diye aramış da olabilir . Tekrar teklif gelmesi de aşırı israrcilik olur . Daha akışında rahat yaşamak, yönetmek varken sert hamilelere gerçekten gerek var mı ?
Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler. Güncelleme yapayım bi saat kadar önce aradı, açmadım, ikinciye aradı meşgule atıp iyi akşamlar pek müsait değilim acil bir konu mu vardı diye mesaj attım (çünkü iş telefonundan arıyoruz birbirimizi ve ben işim gereği insanların ısrarlı çağrılarını göz ardı edebilecek bir pozisyonda değilim)
Yok müsaitseniz kahve içip dolaşalım diyecektim kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiş.
Cevap vermedim.
ya sertten ziyade çok yabancı gibi yazmamış mı sizce de :)
müsait değilim acil bi konu mu vardı vs
bence buna verilecek en iyi cevap, senden ses çıkmayınca arkadaşla plan yaptık, yemeğe gidiyoruz :) tarzında olurdu
tabii
umarım yazdığı cevap üzerine adam konu sahibinin çok bozulduğunu anlamamıştır
ama buradan da dönebilir bence ya sonuçta tamam sert konuşmuş ama hakaret de etmemiş
yaaniAynısını yazacaktım, ses çıkmayınca başka plan yaptım derdim. Ya da Firdevs Hanım gibi son dakikada gelen planlara uyamıyorum derdim
İşte konu sahibinin de istediği bence bu değil. Ayıp ettiği için değil de istediği, ilgilendiği için vaktinde dönmesini istiyordu.Bana adam ayıp ettiğini düşündüğü için teklif etti gibi geldi. Yani aman aman peşinde değil konu sahibinin. O yüzden konu sahibinin tepkisini bi tık fazla buldum
Bu kadar ağır bir tavra ne gerek vardı ki?Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler. Güncelleme yapayım bi saat kadar önce aradı, açmadım, ikinciye aradı meşgule atıp iyi akşamlar pek müsait değilim acil bir konu mu vardı diye mesaj attım (çünkü iş telefonundan arıyoruz birbirimizi ve ben işim gereği insanların ısrarlı çağrılarını göz ardı edebilecek bir pozisyonda değilim)
Cevap vermedim.
+1Müsait değilim isim uzadı, yorgunum diye bir mesaj bile atmayan adam sizi umursamıyordur sizi umursamayan biri için taktik düşünmeye gerek yok. Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım, bekledim demem işin uzadi mi diye sormam sanki o olayi bende unutmuşum gibi davranır normal bir şekilde devam ederim.
Evet evet öyle zaten. Konu açması bile belli ediyor niyetini ama adamda aynı hissi alamadım ben.İşte konu sahibinin de istediği bence bu değil. Ayıp ettiği için değil de istediği, ilgilendiği için vaktinde dönmesini istiyordu.
Valla ben şu hayatta ne zaman daha azına razı olsam hep mutsuz oldum. O olmaz da şu olur, o kadar olmasa da olur dememek lazım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?