Buluşalım diyip aramayan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evet öyle zaten. Konu açması bile belli ediyor niyetini ama adamda aynı hissi alamadım ben.
budaki sorun adamın hisleri değil ki ama, konu s.ahibinin sorusu da o değil zaten. Sorun ben haber veririm deyip vermemesi. ister flört olsun, ister arkdaş, ister iş arkadaşı, bu her şekilde saygısız bir hareket. ben çok yakın arkadaşlarıma aktivite önermeyi bıraktım yıllar içinde bu saygısızlığa artık katlanamayıp. yoksa adam belki sadece arkadaş olarak görüyordur ama ağızdan çıkan basit bir lafın bile arkasında durmayan insanlarla uğraşmak cidden çooook yorucu.

Ben bu tarz durumlarda sorunun genellikle kadindan kaynaklandigini düşünüyorum. Konunun acilisinin en basindan belli. Karsilikli hoslanma oldugu dusuncesi, kafada kurmalar vs var. Sadece arkadas ortaminda vs arkadasca görüştük demissiniz. O da yine arkadasca haberlesiriz felan demis. Normal bir arkadasinizla bunu yasasaniz muhtemelen hic takilmazdiniz ya da siz msj atardiniz isin mi uzadi diye. Olabilecegi varsa bile asiri varsayim ve beklenti nedeniyle bastan bitmis bence. Cool olsaydiniz keske

Needy ne bacım de hele

El aklıyla gerdeğe girilirse anca bu kadar olur işte. Adamda bir problem yok ki? Evde iş güç varmış haberleşiriz demiş söz falan vermemiş. Belki yoruldu belki terledi belki uyudu. Ertesi gün plan yapmak için aramış. Normal bir şekilde telefonu açıp teklifine yine normal bir şekilde olumlu ya da olumsuz cevap verebilirdiniz. Daha birbirinizi tam tanımadan böyle ön yargılı hareketler ilişkilerin mokunu çıkarıyor. Kaç yaşında insanlarız liseli değiliz ki herkesin bin çeşit derdi var belli bir yaştan sonra kimse kimseye kanalize olamaz tanıdıkça birbirimizin hayatlarında öncelik oluruz. Siz flört bile değilsiniz ama beklentiler arşa çıkmış. Normal arkadaşınıza nasılsanız öyle akıcı şekilde davranın,birbirinizi tanımaya çalışın. Adamın bir hareketinden bin tane mana çıkarıp fal bakar gibi niyet okumuşsunuz. Aranızdaki kimyayı bozuyorsunuz böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…