Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

bketknr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
33
-32
3
1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
IMG_20230626_135214.webp
l
IMG_20230626_135107.webp
IMG_20230626_135148.webp

Mesajlardan anladığım kadarıyla adam 1 günlüğüne değil 1 haftalığına gelmiş hiç mi bir boşluğun yoktu?

Eğer hoşlandığın biriyse hastalık veya ölüm gibi ciddi durumlar yoksa gitmen gerekiyordu.

Sanırım peşinden koşturmak istedin ama adam güzel cvp vermiş "sen beni serserilerle mi karıştırdın" diyerek.

Adam haklı...

Şimdi bilemedim, siz geleceğini biliyor muydunuz? Ona göre yorumum değişir.
Geleceğini biliyorsanız bence en azından bir yarım saat ayırsanız iyi olurmuş.
Benzer bir olay başıma geldi ve ben o kişiyi asla affetmeyeceğim, yani geldiğimi biliyorsun belki ben bir daha oraya gelemeden öleceğim? Kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissettim.
Haaa ama derseniz ki bana söylemedi, o zaman bir nebze anlayabilirim.

Öncesinde dengesiz davrandığından bahsetmişsiniz mesajda ama yukarıda öyle bir şeye değinmemişsiniz. Mesajda yazdığınız gibi ciddi bir dengesizlik, bir yazıp bir yazmama gibi bir durumu varsa haklı olabilirsiniz ama her şey normal devam ederken şehrinize bile gelmişken görüşmemeniz kırıcı olmuş. KK'deki nadir haklı adamlardan oldu eğer öyleyse.

Bilemiyorum ama mesajlarda ben bu erkeğin davranışlarında yanlış bişey göremedim. Yanlış zaman doğru insan gibi bir şey olmuş sizin ilişki. Bence gönlünü almalısın

1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Mesajda ilgimi çeken beni sokak serseriyle mi karıştırdın demesi kesinlikle amacı yavşamak.iyi yapmışsın hemde kaç kere özür dilemişsin egolarını tatmin etme derdinde.ben de deprem bölgesindeyim neler yaşadık kötü zamanlardan geçiyoruz bu kullanılmazki.dengesiz bu kişi.

Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928

Adam haklı ...

Haklılık payı olsa da '' yazıklar olsun, ben senin bildiğin yavşak erkeklerden değilim, '' gibi konuşması inanılmaz itici geldi bana. Gereksiz yere uzatıp tripten tribe girmiş. Şimdi ki erkeklerin de 1-2 hafta buluşamayınca canı çıkması, sabredemiyor olmaları çok kötü bana göre tabi.

Sizin yaptığınızı erkek cinsi yapmış olsa daha fena saydırırdık. Diğer sorunları bilmiyorum ama yani bir senedir konuşuyormuşsunuz. Ne yoğunluğunuz vardı da yarım saat kahve bile içmediniz. Yeterince kıymet verdiğiniz bir ilişki değilmiş.

Haklılık payı olsa da '' yazıklar olsun, ben senin bildiğin yavşak erkeklerden değilim, '' gibi konuşması inanılmaz itici geldi bana. Gereksiz yere uzatıp tripten tribe girmiş. Şimdi ki erkeklerin de 1-2 hafta buluşamayınca canı çıkması, sabredemiyor olmaları çok kötü bana göre tabi.
Yani bence buradaki mesele sabredememekten ziyade kötü hissetmek olmuş. İnsan böyle hissediyor yani bir saatin bile mi yoktu, ya da onu geçtim iki dakika selam veremiyor muydu diyor. Açıkçası benzerini yaşadım ve bir daha o kişiyi görmeyi düşünmüyorum. Olur da şehrine gidersem haber vermeyeceğim çünkü çok büyük ayıp etti. O geldiğinde de ben gitmem görmeye.

Back
X