Buluşamama mevzusu

ama bunu siz mi ayarlıyordunuz?
Yani ben o kadar görüşemem ailemden ötürü. Ailem biraz bu konularda katı maalesef
O da ailemden çekindiğini söylüyor..
Net bulusma gününüz yoksa mecbur siz hangi gün müsaitseniz ona göre ayarlayacaksınız
Ben bişey ayarlamıyordum eşim ben geldim veya bes on dk gec kalıcam diye arardı bu aksam gelcekmisin demezdim hic

Seven insan gelir, her fırsatta koşup gelmiyorsa sevmiyordur çıkarımına katılmıyorum.

Ben kendimden biliyorum, aşkımdan ölsem de her boş vaktimi kimseye adamak istemem. Yalnız kalmaya da, kafa dinlemeye de ihtiyacım oluyor.

Bazı insanların bireyselliği, özgürlüğe düşkünlüğü de baskın olabiliyor. Tembellik belki de. Bütün gün kanepede yatarak bir cumartesi geçirmek bana herşeyden tatlı gelebiliyor.

O farklı bir şehirde yüksek yapıyordu, tez aşamasındaydı, ben ailesinin olduğu şehirde çalışıyordum, yalnız yaşıyordum. Sevgili olunca tezini ailesinin yanında bitirmeye karar verdi, her öğle yemeğinde yanıma gelirdi, akşamları da almaya. O Kıbrıs Şehitleri'nin ve Barlar Sokağı'nın dili olsa da konuşsa. :KK51: Canım İzmir. Ailesine ayıp olmasın diye bir gece onlarda kalırdı, sonra iki gece bende... Her gün görüşürdük, bazen sabah erkenden gelir benimle vapura binerdi, sonra dersine dönerdi. Ne güzel günlerdi. Şimdi de güzel ama gençliğin toyluğunun, heyecanının daha farklı bir büyüsü var. O yüzden bol bol görüşün, tadını çıkarın anacım. :KK53: Madem görüşünce gitmek istemiyor, o zaman siz teklif edin. Bunun hesabını yapmayın. Görüşmekten zevk almasa, buluşmalarınızı da kısa tutardı zira.
Merak ettim şimdi evli misiniz:)

Merhabalar KK hatunları ;
Bu konuyu sabahtır iş yerinde ki bir arkadaşımla konuşuyoruz. Onun 7 aylık benim ise 5. aya girecek bir ilişkimiz var. Sabah geldi , morali epeyce bozuk. Ne oldu dedim? Benim ki hiç bir zaman ben demesem buluşalım demiyor ama buluşunca da ayrılmak istemiyor dedi. Sonra ben düşündüm benim ki de aynı şekilde . Genelde ben diyorum buluşalım diye.
Ama benim sevgilim bu tarz şeylerden pek anlamayan birisi. Yani bana sürekli beni özlediğini söyler ama görüşelim mi? demez.
Çünkü ailemle ters düşmemi istemediğini söyler..
Sizin ilişkileriniz de durum ne? Yada evlenmeden önce nasıldı?
Acaba biz hiç talepte bulunmasak onlardan bir adım gelir mi?
İlk günden beri görüşmediğimiz çok nadir günler oldu.. Evde kalmam gereken günlerde bile bişey alma bişey verme bahanesiyle (arabası olmadığı halde) evimin kapısına gelip aşağıdayım 5 dakika insene falan derdi. Ben tuhaf bi erkek arkadaşınız olduğunu düşünüyorum diğer konularınızdan da.. Bilemedim..

Bir de sizin konunuzda şu dikkatimi çekti. Hiç tartışmadık kavga etmedik demişsiniz biryerde. Kavga olmadan Tartışma olmadan tanıyamazsınız. Tartışmalar bir ilişkinin kalitesini arttırır.

Merhabalar KK hatunları ;
Bu konuyu sabahtır iş yerinde ki bir arkadaşımla konuşuyoruz. Onun 7 aylık benim ise 5. aya girecek bir ilişkimiz var. Sabah geldi , morali epeyce bozuk. Ne oldu dedim? Benim ki hiç bir zaman ben demesem buluşalım demiyor ama buluşunca da ayrılmak istemiyor dedi. Sonra ben düşündüm benim ki de aynı şekilde . Genelde ben diyorum buluşalım diye.
Ama benim sevgilim bu tarz şeylerden pek anlamayan birisi. Yani bana sürekli beni özlediğini söyler ama görüşelim mi? demez.
Çünkü ailemle ters düşmemi istemediğini söyler..
Sizin ilişkileriniz de durum ne? Yada evlenmeden önce nasıldı?
Acaba biz hiç talepte bulunmasak onlardan bir adım gelir mi?
erkek milletine çok anlam yükleme yavrum ;)
malum 1+1 =2 ler başka bir işleme tabiyetleri yok :D

bence çok normal birşey değil tamam ailenden çekiniyor olabilir ama hiç talep etmemek farklı bir durum
bence sende bir süre talep etme görüşelim mi buluşalım mı ne zaman görüceğiz gibi cümleler kurma bakalım ne yapacak adım atacak mı ? belki sürekli senden geldiği için bu talep oda öyle alışmıştır.

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum her fırsatta gelir en azından çöp atarsan görürüm der ben bulusmak istemeyen erkekleri samimi bulmuyorum bitsin desen de sen bilirsin der seven sevdiğini görmeden duramaz ki

Seven insan gelir, her fırsatta koşup gelmiyorsa sevmiyordur çıkarımına katılmıyorum.

Ben kendimden biliyorum, aşkımdan ölsem de her boş vaktimi kimseye adamak istemem. Yalnız kalmaya da, kafa dinlemeye de ihtiyacım oluyor.

Bazı insanların bireyselliği, özgürlüğe düşkünlüğü de baskın olabiliyor. Tembellik belki de. Bütün gün kanepede yatarak bir cumartesi geçirmek bana herşeyden tatlı gelebiliyor.

Bende aynen bu düşüncedeyim. Ve şimdi arayıp buluşalım mı akşam dedi. Burayı mı okuyor acep? :d

Bir de sizin konunuzda şu dikkatimi çekti. Hiç tartışmadık kavga etmedik demişsiniz biryerde. Kavga olmadan Tartışma olmadan tanıyamazsınız. Tartışmalar bir ilişkinin kalitesini arttırır.
O zaman yanlış izah etmişimdir. Tartışmalarımız elbette oluyor ama bunu kavgaya cçevirmiyoruz demek istemiştim.
erkek milletine çok anlam yükleme yavrum :KK66:
malum 1+1 =2 ler başka bir işleme tabiyetleri yok :KK70:

hahah . ZATEN bu işi piri sensin:D
Sen ne dersen o odur!

gelmek ısterdı okuduğum şehıre ünideyken.derslerimi ekıp gtmezdım buluşmaya.her gun gelecekmiş.neyse bır gun gel hadı dedim.ondada arkadaşımın babası vefat etmişti tazıyeye gttık toplanıp ve saatlerce beklmeişti.baya trıp attı.hiç gelmesını istemedım ve hep geldı.mezunıyetıme ben davet etmedım kendı geldı.konser vardı arkadaşımla gtcem dedım ızın vermedı ama ben gttim.sonrasında beni konsere çağırmanı beklerdım dedi ama yemınle hiç aklıma gelmezdı.ne aramak ne çağırmak.işime gelmıyordu demekkı.onunda oyledır.şimdiki kocam.

seven ınsan sureklı bır arada olmak ıster
ben vergı daıresıne bıle gıderken ısın yoksa goruselım derdım 2 dk da olsa gorurduk
sırf daha fazla goruselım dıye benı ısten alır eve bırakırdı onun ıcın ofısınde beklerdı bos bos eve gıtmezdı mesela
markete gıdecegım zaman bıle oda gelırdı :D

Back
X