Kızlarr ben 16 yaşındayım sevgilimle aramızda 5 yaş var.. askerliği 43 sonra bitiyor..ve sonunda ona kavuşacağım..fakat büyük bir sorunum var buluşma sorunu..aynı şehirlerdeyiz 1 saat farkla farklı ilçelerde oturuyoruz onun arabası olduğu için pek sorun değil gelip gitmek 1 saat falan asıl sorun benim dışarıya hep çıkamıyor olmam.. Annem çok sıkı. hiçbiryere gündüz dahi izin vermiyor beni deli ediyor.. tamam korumak istiyor olabilir haklı da ama bu şekilde beni daha da çok uzaklaştırmaktan başka birşey yaptığı yok.. sanki o böyle yaptıkça ben istedğimi yapmaktan vazgeçeceğim.. herneyse
dışarı çıkamıyorum işte nasıl buluşacğaım o gelince ??
Bir yalan iki yalan ya üüçünüsü.. yalan söylemek istemezdim ama zorluyo yani..çoğunuz benim yaşlarımdan geçmişsinizdir siz de yalan söylemediniz mi zorunda kalmadınız mı hiç..
Ne yapabilriim bu konuda ?? annene anlat yalansız demeyin lütfen daha önce böyle birşey yaptım daha beter oldu şimdi..
Güvenini yavaş yavaş yeni yeni kazandım sayılır.. geçen gün bana güven biraz bunaltıyosun eve tıkıldım kaldım yeter dedim.. güveniyorum dedddi ama yine de izin vermiyor delireceğim..
ne yapsam ?? bu bitek onunla buluşma konusuu da değil kızlar artık çk sıkıldım arkadaşlarımla bile gezemiyorum hiç..sosyal hayatım yok resmen yeter yani..??
dışarı çıkamıyorum işte nasıl buluşacğaım o gelince ??
Bir yalan iki yalan ya üüçünüsü.. yalan söylemek istemezdim ama zorluyo yani..çoğunuz benim yaşlarımdan geçmişsinizdir siz de yalan söylemediniz mi zorunda kalmadınız mı hiç..
Ne yapabilriim bu konuda ?? annene anlat yalansız demeyin lütfen daha önce böyle birşey yaptım daha beter oldu şimdi..
Güvenini yavaş yavaş yeni yeni kazandım sayılır.. geçen gün bana güven biraz bunaltıyosun eve tıkıldım kaldım yeter dedim.. güveniyorum dedddi ama yine de izin vermiyor delireceğim..
ne yapsam ?? bu bitek onunla buluşma konusuu da değil kızlar artık çk sıkıldım arkadaşlarımla bile gezemiyorum hiç..sosyal hayatım yok resmen yeter yani..??
Son düzenleme: