konu ne zaman görüşmeye gelse ben uzaklaşıyordum çünkü buluşma fobim var
Görüntülü konuşun önce.Merhaba kızlar benim bi süredir konuştuğum bi adam var ama hiç görüşmedik konu ne zaman görüşmeye gelse ben uzaklaşıyordum çünkü buluşma fobim var acaba nasıl geçer beni beğenir mi diye düşünmekten kafayı yicem kendiside haklı olarak artık bu şekilde devam edemeyeceğini söyledi ama inanın kızlar çok zorlanıyorum bana uçurumdan kendimi atmak kadar zor ürkütücü geliyolütfen yardım edin
Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücemBuluşacağınız adam Galler Prensi ya da Yunan Tanrısı mı sanki? Dümdüz bir herif. Sanki Andrea Denver. Özgüveniniz açısından bakımlı ve kendiniz olun yeterli. Gerisi spontane gelişir. Belki de siz beğenmeyeceksiniz, neden şartlanıyorsunuz?
Bunu önceden kendisine söylerseniz, anlayışlı biriyse ve sizi seviyorsa takmaz, sorun çıkmaz. Sonuçta çaresi olan bir şey söylediğiniz.Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem
Diş temizliği+ dolgu yaptırın bir koşu sorun dişlerseBirbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem
Tom ellisi beğenmiyorum ben yaAyy aman adamlar da sanırsınız bir Tom Ellis. En son bir kompleks yapasım vardı, şuramı beğenir mi, yok buram çıktı bilmem ne diye kendimi darlayıp mutsuz ediyordum. Sonra bir aydınlanma geldi. Hahayt dedim, o önce kendi göbeğine baksın da onu beğenmesin benden önce dedim. Kendi kendiyle sevgili olmaya kalksa date masasından koşa koşa kaçacak herifler için fazla düşünmemek gerekiyor zannımca.
Her türlü gideri var. Hani dizide havuz mu ne, bir sudan çıkışı var ya. Oyşşş o ne öyle ya, o erkekse bunlar ne dedirtiyor.Tom ellisi beğenmiyorum ben ya
Bu fobiden kurtulmanin yolu Cok date yapmaktan geciyor kimle olursa olsun, egzersiz gibi dusunun
Ben onu çok beğeniyorumBeni beğenir mi değil, acaba ben onu beğenir miyim diye düşün. Senin de beğenmeme ihtimalin var sonuçta
Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem
Sonuçta bir iletişimin var, şansın yok değilBen onu çok beğeniyorum
Diş hekimine neden görünmüyorsunuz? Dolgu ve beyazlatmayla halledilir. Dermansız derdiniz olmasın. Çekinceniz sadece dişleriniz mi? Çalışıyorsanız yaptırın gitsin. Pahalı tedaviler anlıyorum ama özgüveninizi etkiliyorsa en başta kendiniz için çözmelisiniz.Birbirimizi uzaktan gördük ama benim kullandığım ilaçlardan dolayı dişlerim çürüdü lekelendi bu durum beni çok üzüyo korkutuyor nasıl karşısında konuşucam diyorum gördüğü an yüzü değişirse çok bozulacam üzülücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?