Diş hekimine neden görünmüyorsunuz? Dolgu ve beyazlatmayla halledilir. Dermansız derdiniz olmasın. Çekinceniz sadece dişleriniz mi? Çalışıyorsanız yaptırın gitsin. Pahalı tedaviler anlıyorum ama özgüveninizi etkiliyorsa en başta kendiniz için çözmelisiniz.
Bende çözümü olan şeylere dikkat edilmediğinde çok tiksiniyorum çünkü kişisel bakımını yapan birisi değilsin demektir, öyle olunca adamin dotu geliyor aklıma.gorunen yeri yapmayan gorunmeyeni niye temiz tutsun diyorum
Taharetlenmiyodur bok içindedir diye düşünüyorum uffff
Diş çürüğü ve kirli dişler cidden çok itici durur ama ya, nedeni ne olursa olsun. Ben yerinizde olsam dişleri yaptirirdim önce, cozumsuz bir dert degil.
Kimsenin kimseye ilk goruste o şekilde cekici gelecegini dusunmuyorum. Gerci bulusacaginiz kişiye de bağli biraz, kendine dikkat eden biri degilse belki sorun etmez
Bende çözümü olan şeylere dikkat edilmediğinde çok tiksiniyorum çünkü kişisel bakımını yapan birisi değilsin demektir, öyle olunca adamin dotu geliyor aklıma.gorunen yeri yapmayan gorunmeyeni niye temiz tutsun diyorum
Ya evet efendim siz haklısınız her şeyi siz biliyorsunuz ben çok pisim o yüzden dişlerim çürüdü hastalıktan filan olmuş olamaz dimi efendim umarım sizde bilinmeden yargılandığınız bi duruma düşmezsiniz
Ya evet efendim siz haklısınız her şeyi siz biliyorsunuz ben çok pisim o yüzden dişlerim çürüdü hastalıktan filan olmuş olamaz dimi efendim umarım sizde bilinmeden yargılandığınız bi duruma düşmezsiniz
Dişleri halledin derim bu kadar zaman neden halletmediniz?diş konusu kötü etki yapabilir.adamda haklı o kadar zaman konuş konuş nereye kadar görüşüp uyum var mı bakıp ona göre devam etmek istiyor.