Buluşma günü . Acil

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kizlar merhaba yaklaşık iki haftadır görüştügum biri var ama böyle havadan sudan arada flortlesme şeklinde. Yarın ilk kez yüzyüze gorusecektik. Cumartesi günü kararlaştırdik. Hatta dedim istersen başka gün plan yaparız . Başka günlerin onu çok açık Çarşamba olsun dedi. Yarın görüşeceğiz ama ne saati belli ne yeri . Gün boyu yazmadı ..normalde her gün yazan kişi . Napmaliyim? Mesaj atıp sorayım mi? Kendimi değersiz hissedeceğim durumların içerisine girmek istemiyorum

Kizlar merhaba yaklaşık iki haftadır görüştügum biri var ama böyle havadan sudan arada flortlesme şeklinde. Yarın ilk kez yüzyüze gorusecektik. Cumartesi günü kararlaştırdik. Hatta dedim istersen başka gün plan yaparız . Başka günlerin onu çok açık Çarşamba olsun dedi. Yarın görüşeceğiz ama ne saati belli ne yeri . Gün boyu yazmadı ..normalde her gün yazan kişi . Napmaliyim? Mesaj atıp sorayım mi? Kendimi değersiz hissedeceğim durumların içerisine girmek istemiyorum
Bugün hiç konusmadiniz mı normal şeylerden falan

Sormazdim ben. Şu gün bulaşalim diyipte yer saat konuşmayan laf olsun diye soyluyordur herhalde, havada birakmiş. Soylemezse sormazdim ve gitmezdim hatta sirf bu harkeetinden dolayi gelecekse de gitmeyebilirdim.

Atiyorum buluşalim dedikten sonra şu saat uygunsa seni alirim demesi lazim. (Kendi araciniz varsa da gecerli)
Butun gun onun keyfi gelecekte karar verecek vs onu mu bekleyeceksin.
😁

Aman sakın yazma. O ne öyle. Hem buluşma ayarla hem kendini geri çek. Meraklı gibimi olcan. Sonrad gelcek su oldu bu oldu. Net insan sevelim lütfen

Hayır gayet standart bitti. Zaten hep o yazıyor . Sanırım yazmak istemedi
Asla böyle bir şey olamaz..hep o yazarken buluşma gününden önce yazmamazlik yapamaz. Yarın olsun, bekle bakalım..yazdı yazdı. Yazmadı bahanesini ilettiği an cevap vermeden engellersin.
Kural 1: sana değer vermeyene sen de verme

Görüşme niyeti olan insan hele ki davet eden taraf kendisi ise, şu gün şu saat olsun mu diye mutlaka sorar. Örneğin çarşamba iş çıkışı gibi. Sen kesinlikle yazma bakalım bekle, böyle durumlar karşı tarafın karakteri hakkında önemli bilgi veren durumlar.

Back
X