- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Bugün hiç konusmadiniz mı normal şeylerden falanKizlar merhaba yaklaşık iki haftadır görüştügum biri var ama böyle havadan sudan arada flortlesme şeklinde. Yarın ilk kez yüzyüze gorusecektik. Cumartesi günü kararlaştırdik. Hatta dedim istersen başka gün plan yaparız . Başka günlerin onu çok açık Çarşamba olsun dedi. Yarın görüşeceğiz ama ne saati belli ne yeri . Gün boyu yazmadı ..normalde her gün yazan kişi . Napmaliyim? Mesaj atıp sorayım mi? Kendimi değersiz hissedeceğim durumların içerisine girmek istemiyorum
Hayır normalde her gün yazardı ..bugün hiç yazmadı .Bugün hiç konusmadiniz mı normal şeylerden falan
Dün nasıl bitti peki konuşma, herhangi bir tartışma vs oldu muHayır normalde her gün yazardı ..bugün hiç yazmadı .
Hayır gayet standart bitti. Zaten hep o yazıyor . Sanırım yazmak istemediDün nasıl bitti peki konuşma, herhangi bir tartışma vs oldu mu
Ay yazmamalisin bence o yazsın tartışma vs de olmamış yani buluşmak isterse tekrar bir davet eder saat yer belirler veya seni almaya gelirHayır gayet standart bitti. Zaten hep o yazıyor . Sanırım yazmak istemedi
Aman sakın yazma. O ne öyle. Hem buluşma ayarla hem kendini geri çek. Meraklı gibimi olcan. Sonrad gelcek su oldu bu oldu. Net insan sevelim lütfenKizlar merhaba yaklaşık iki haftadır görüştügum biri var ama böyle havadan sudan arada flortlesme şeklinde. Yarın ilk kez yüzyüze gorusecektik. Cumartesi günü kararlaştırdik. Hatta dedim istersen başka gün plan yaparız . Başka günlerin onu çok açık Çarşamba olsun dedi. Yarın görüşeceğiz ama ne saati belli ne yeri . Gün boyu yazmadı ..normalde her gün yazan kişi . Napmaliyim? Mesaj atıp sorayım mi? Kendimi değersiz hissedeceğim durumların içerisine girmek istemiyorum
Siz yazın napiyosun diyeHayır normalde her gün yazardı ..bugün hiç yazmadı .
Asla böyle bir şey olamaz..hep o yazarken buluşma gününden önce yazmamazlik yapamaz. Yarın olsun, bekle bakalım..yazdı yazdı. Yazmadı bahanesini ilettiği an cevap vermeden engellersin.Hayır gayet standart bitti. Zaten hep o yazıyor . Sanırım yazmak istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?