• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma sonrası erkek ?

Hep bi taktik peşindesin, içinden geldiği gibi yaşa, sen de ara, sen de görüş. Taktikler seni sonuca götürmeyecek nasılsa.

Merhaba kızlar ,erkek arkadaşımla yaz döneminde farklı şehirlerdeydik, artık aynı şehirdeyiz . Kısa bi süre önce geldim. Geldiğim ilk günler buluşmadım kendisi ile işim vardı . O da buna çok sinirlendi. Biraz tartıştık. Fakat sonrasında dün buluştuk. Güzeldi buluşma bir sorun yaşamadık. Normalde akşam beni eve bırakır bırakmaz kendisi evine dönerken beni arardı. Dün yolda aramadı ama eve geçince aradı kısa bir konuşma ardından yattık zaten saat geçti. Ben uyandığımda tekrar aradı gün içinde pek yazmadı. Akşam iş çıkışında yine beni aradı . Akşam 6 buçuktan Daha bu saate kadar da aramadı. Buluşma sonrası bu arama normal midir ?
Sevgili dediğin kendine sayaç taktırmış gibi her gün her saatte, her durumun aynı noktasında, aynı km de, aynı şekilde arayan bir robot değil ki. Siz istemeyince işim var deyip görüşmeyeceksiniz, geldiğinde kapıdan göndereceksiniz ama o neden yolda değil de eve gidince aramış gibi bir mantık olabilir mi!? Kasmayın bu kadar, ilişkiyi de sevgilinizi de.

Yani ben ne yapıcam onun araması gerekir diye düşünerek aramasını bekledim
Herhangi bir insan evladı bu davranış biçimine katlanıyorsa ya zeka problemi vardır ya çok aşıktır. Zeka problemi varsa sorun yok, aşıksa o aşk eninde sonunda biter dolayısıyla ilişki de biter. Sen de neden böyle oldu ya diye kalırsın öööyylece.

aramamış aramasını beklemiş😅
prenseslerin bir erkeği araması mümkün olamaz bilmiyormusun?
Tahmin etmiştim, demek prenses sendromuna yakalanmış. Ya adam özledim diye kapıya geliyor kapıdan çeviriyor,kendisi hiç aramıyor ama adam gayet makul şekilde aradığı halde yetersiz buluyor ve buraya konu açıyor, asıl konu açması gereken ve bdv lik bir ilişki yaşayan sevgilisi aslında🙈
Erkeklerin de duyguları var, aranmak isterler, ilgi görmek isterler, hediyeye mutlu olurlar, ben böyle hep bana hep bana durumlarını çok samimiyetsiz buluyorum. Her şey karşılıklı. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de öyle davranın. Kapıdan çevirmek nedir yaa, biraz empati🤦‍♀️

Tahmin etmiştim, demek prenses sendromuna yakalanmış. Ya adam özledim diye kapıya geliyor kapıdan çeviriyor,kendisi hiç aramıyor ama adam gayet makul şekilde aradığı halde yetersiz buluyor ve buraya konu açıyor, asıl konu açması gereken ve bdv lik bir ilişki yaşayan sevgilisi aslında🙈
Erkeklerin de duyguları var, aranmak isterler, ilgi görmek isterler, hediyeye mutlu olurlar, ben böyle hep bana hep bana durumlarını çok samimiyetsiz buluyorum. Her şey karşılıklı. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de öyle davranın. Kapıdan çevirmek nedir yaa, biraz empati🤦‍♀️
Çok şahit oldum ben bu piremsesciklerin kafa üstü çakıldığına. Adamların eninde sonunda hatta evlendikten sonra bile gözü açılıyor. Sonra ibre tersine dönüyor, piremsesler oluyor kül kedisi adamlara kul köle oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.

Ne bileyim ya sanki böyle direk beni eve bırakır bırkamaz aramadı daha sık yazardı pek sık yazmadı . Akşamdan beri şimdiye dek aramadı mesela aklıma takıldı benim de .
Bencede çok düşmeyin üstüne niye aramıyorsun diye bile sormayın bence sizde bi rahatlayın onuda rahat bırakın lütfen. Zamana bırakın bi sorun varsa bi kaç güne belli eder kendini merak etmeyin

Aşkta gurur olmaz. İstiyorsan, özlüyorsan ararsın. Naza çekmeler falan ne o öyle. Ben hiç sevmem o kafaları. Canım, kafam ne isterse onu yaparım. Zararını gördüm mü? Biraz gördüm. Ama yararını daha fazla gördüm. Canım istedi aradım, canım istedi yaptım demek beni çok rahatlatıyor. Hiç öyle strateji, taktik geliştiremem :)

Back
X