kızlar aşkım yakın zamnda geliyor 4 ay sonunda görebilicem onu ama her geldiğinde aynı yerlere götürmekten sıkıldım bana önerebileceğiniz yerler varmı kadıköy üsküdar tarafında en romantiğinden
hayda istanbuldada nere götüreyim diye soruyosan tatlım biz ölelimmmaaa buaradagözün aydın Allah kavuştursun rüya vadisinide anlatırsın artık orda evlenmek istiyorum banane dersin kaydirigubbakcemile2
fethi paşa konağının tam altında paşalimanı..çok uzun zaman önce gitmiştim ama çok beğenmiştim adresi tam ayrıntılı bilmiyorum kime sorsan söylerler...
romantik mi o zaman tabiki kızkulesi :asigim: bayılıyorum oraya bi kere gidebildim daha ama hem havalarda artık güzel karşısında da oturabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 ama oralardaki mekanları pek bilmiyorum tabii mirmirmirmir
romantik mi o zaman tabiki kızkulesi :asigim: bayılıyorum oraya bi kere gidebildim daha ama hem havalarda artık güzel karşısında da oturabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 ama oralardaki mekanları pek bilmiyorum tabii mirmirmirmir
ben izmirde oturuyorum :1rolleyes: istanbulda akrabalarımız var genellikle geliyorum istanbula hatta bu ay yine gelicem büyük ihtimalle... ama istanbul üsküdarda oturmak isterdim kızkulesi manzarası çok güzel zaten hep dizilerde görüyodum ölmeden bi kerede olsa gittim çok şükür kaydirigubbakcemile3