Buluşmada Sakarlık

Beğenmediysen devam etme demeye geldim.
İlk intiba önemlidir.
Huyunu çok sevdim dediğiniz mevzu ten uyumuna gelince sınıfta kalıyorsa her şeyi batar zamanla.
Bazi hal hareket ve davranışlar birer mesajdır ama anlamak istemiyor anın heyecanı ile hareket ediyor insanlar maalesef.
Aceleci bir adam sevgiliniz bilginiz olsun.
Annesi ile hemen tanıştırma fasillari da bana gore ciddi düşünüyorum bak ben ideal erkeğim mesajıdır bana göre.
Kendi aranizda önce birbirinizi tanımanız gerekirken annesi ile hemen konuşmanız da tuhaf gelmeli size sevimli değil.
Aceleci biri olduğunu ben de fark ettim.İlk buluşmada el ele tutuşacağımızı ben de düşünmemiştim.Koluna girmiştim,elimi tutunca çekmedim.Sımsıkı tutunca hoşuma da gitti.Sarılmak çok güzeldi, sarılıp öyle oturmak çok hoşuma gitti.Sadece öpüşme fikri beni geriyor,daha önce hiç öpüşmedim.Ocakta öpmek istemesi de acaba doğru insan değil mi diye düşündürttü.Ben buna hazır değilim çünkü.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Ilk bulusma degil de mesela sey var bende.

Egede bombos, kucuk bir sahildeyiz. Kimse yok, denize girip cikmisiz, kiyida fingirdiyoruz. Romantizmse romantizm, arzuysa arzu hepsi var. Debiz yuzunden benim sinuslerim bosalip burnum bir akmaya basladi... cesme gibi ahshd burnumu cekip duruyorum pecete de yok. Tam opusuyoruz ben sumuklerimi cekiyorum. En sonunda gulmeye basladik, git denizde at bari dedi, yaa olmaz oyle dedim ama burnum durmuyor. Tüm libido gitti tabii ahshs neyse en sonunda teslim olup denizde hallettim ahshd sonrasinda sevistik. Sümüklü Sümüklü olmazdi ahdhf

Bu da boyle bir animdir. Takmayin cok. Tatli rezillikler sonrasinda gulunecek anilar oluyor.

Back