Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

mrb kızlar sabah kalktım ütü yaptım koltuklarımı sildim iki odamın camını sildim halıda sildim birazdanda mutfağın duvar fayanslarını silcem malum mutfak büyük çok işim var çok bgn kakılmış gibiyim-tatlicadiarzu- birazcık dinleneyim dedim daha gün uzun yav iki kişi olmamıza rağmen benim niye hiç işim bitmiyo yaaa senağlamavalla bgn sildimde sildim heryeri ama camlarımı sürekli açık bıraktığım için çabuk toz oluyo allahtan üst katlardayım giriş katta olsam yanmıştım kaydirigubbakcemile3

ohhh bugün sizde gezmişsiniz ne güzel ya:teytey:
ben bugün hastaydım yattım dinlendim evden çıkamadım yaaa
senağlama

Geçmiş olsun canımcımmm

offf birde beni düşünün dün ağlayacaktım valla adaa gittim geldim hala uğraşıyorum
Ben ev işi yapmayı bilmiyorum galibaaasenağlamasenağlamasenağlama

slm kızlar leptapçım kolay gelsin sana

bende aksam ütü yapıcam hiç btmio bisim evde ütü çamaşır

ben biras ders çalişim sonra ütü yapıcam en önce sumi ile oynimmm görüsürüz kızlarr

kızlar maşallahınız var bu gün herkes temizlik yapıyormuş.
hamarat bizim topik bayanları......

Ne hamaratım yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu ev bana inat yapıyor varya
4. kata çamaşır asmaya çıktım camları açtımmm
Allahım sinir krizi geçiricem kızlar sorunu buldum alt katta olmam mahvediyor evi
4. katta kiracı ofis olarak kullanıyordu camların önünü falan ne silecekler erkekdi hepsi
Aylardırda boş ve benimkinin çeyreği kadar toz yok
Maşallah benim eve tozdan yatak yap:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi hafta ellemiyim ev 3 aydır toz almamışım gibi oluyor
camlar ve önüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama

Ayyy Allahım özür dilerimmm çok şikayet ettimmm affettt:Saruboceq:
evimi çok seviyorum canım benimmm temizlerim seni ben sen kirlennnnn
tozlannnnn ben varımmmm

ütüyüde kociğe yaptırıcammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee niye kimse yokk sefil misafir ve bennnn
kimsin sen misafirrrrr msnden dürt bakam biliyom mu seniii :roflol:

ah deryacım benim senin bide toza alerjin vardı dimi allahtan evin çok büyük değil o zaman ne yapardın yaaa

slm canım nasılsın 5 temmuzda eskişehir buluşuyormuş haberin var mı
gidersen resim koy görelim seniii

ah deryacım benim senin bide toza alerjin vardı dimi allahtan evin çok büyük değil o zaman ne yapardın yaaa

ayy evet haklısın ama büyük olursa temizlemek daha kolay olur artık sıkışmayada başladık
Neyse ben çok seviyorum evimi amaaaaa
Alarjim var ama artık vazgeçti vücudumda barınmakdan baktı ki olmayacak ben tınlamıyorum kaydirigubbakcemile3 arasıra hortlıyor burnumu koparasın geliyor o zamandasenağlamakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…