slm kızlaryarın daha net olucak benim işim dün eşime ddm sıcak bakmadı şimdi bu gece yine ikna etmeye çalışıcam inş izin verir
kızlar erken gidin haaaaa kaydirigubbakcemile3
sizinlede ilgenirim şekerim :teselli: ama oğlum her zaman yanımda olmadığı için biraz fazla ilgi bekliyor benden bu yüzden pek nete bakamıyorum hele oğlum gene mi kadınlar kulubünü açtın aaa açma ama yaaaaa demezmi bana sinir oluyor resmen neden anlamadım gitti ya şimdi uyuyorda yazıyorum bende eee millette karışan kocik var bende de oğlum karışıyor kaydirigubbakcemileiyiz bebisimi aa bisi de ihmal etme bisde ilgi isteris -tatlicadiarzu-
iyidir deryam ne olsun bol bol oyun oynuyorumgamyoncuiremsuslm ceydam ii ne olsun senden ne var ne yok
sizinlede ilgenirim şekerim :teselli: ama oğlum her zaman yanımda olmadığı için biraz fazla ilgi bekliyor benden bu yüzden pek nete bakamıyorum hele oğlum gene mi kadınlar kulubünü açtın aaa açma ama yaaaaa demezmi bana sinir oluyor resmen neden anlamadım gitti ya şimdi uyuyorda yazıyorum bende eee millette karışan kocik var bende de oğlum karışıyor kaydirigubbakcemile
küçük erkeğim benim :asigim:
aybişşşş
mehtappp
sizde gelin yaaaa
bak hepimiz orda olucaz
eksik olmayalım yaaa
aybişşşş
mehtappp
sizde gelin yaaaa
bak hepimiz orda olucaz
eksik olmayalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?