ben varımhihoyyyt bgn taze yaprak almıştımda onları ayarlıyodum arada takılıyodum anacım ne uğraştım yaaa-tatlicadiarzu- 2.5 kilo aldım bide haşlayıp difrize koydum yaa ben hep salamura tarzı alıyodum ilk defa tazesini aldım cuma günü amcamın kızının kına gecesi pazar günüde düğünü var izmirden kuzenler geliyo büyük ihtimalle bana gelecekler hazırlık yapıyom
slm kızlaarr.ceydacım nabersin?kız leptap ne zamandır görmüyom seni,nerelerdesiinn:1hug:
kolay gelsin leptap yoğunsun desene bu aralar :smiley-cool:
Ohhh maşallahhh:umursamaz:
aslında ben buralardayımda sen yoktun yada denk gelmiyoduk
merhaba canım iyilik senden naber? :1hug:slm kızlaarr.ceydacım nabersin?kız leptap ne zamandır görmüyom seni,nerelerdesiinn:1hug:
merhaba canım iyilik senden naber? :1hug:
ben varımhihoyyyt bgn taze yaprak almıştımda onları ayarlıyodum arada takılıyodum anacım ne uğraştım yaaa-tatlicadiarzu- 2.5 kilo aldım bide haşlayıp difrize koydum yaa ben hep salamura tarzı alıyodum ilk defa tazesini aldım cuma günü amcamın kızının kına gecesi pazar günüde düğünü var izmirden kuzenler geliyo büyük ihtimalle bana gelecekler hazırlık yapıyom
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:Merhaba canlar..opuyorumnanaktan
Derya'm yarın için son gelişmeler neler?
:uhm:kafamçokkarıştı:roflol:bana bak derya sinsisi ben yokken benim üzerimden prim yapıorsun gönülleri feth ediyorsun ama yetti artık allahın bildiğini kulda bilsin 'ben olmasam bi hiçsin' hıhlmaz:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kız ben mi diom bele karıştırıo olmayasın :umursamaz:
bende iyi sayılırım oğluşum biraz üzdü beni amma ben üstüne gitmemeye karar verdim
onun dışında iyiyim yani...
valla Lyre bu smiley leri gördükçe sen geliyorsun aklıma ahhh derya hep sen soktun bunları aklımalmaz:
ama sen bunlardan daha tatlısındır eminim şekerim :asigim:
bak nasıl biliyo kendiniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:kedi: :kedi:
iyi olmaya çalışıyorum canım sağol sen nasılsın bakalım ? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?