Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

selam arkadaşlar bende kk dan ist bayanlarla buluşmalara gitmek hep istedim ama hamiştim olmadı bir türlü şimdiyse o grup dagıldı sizi buldum tanışmak isterim

hoşgeldin canım 6tanışırız tabii kelebeğin şimdi kucağında o zaman:CüvCüv::ecrin_bebek:

evet canım 28 kasımda doğdu bu arada ben kevser (ayşegül) tanışır görüşürsek memnun olurum

şevval naber kuzucuk bi yere gidemedim yaww:kedi::kedi:
uuff geç kalktım zatenmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
neyse yarın ben şişliye gidicem kimler geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şevval naber kuzucuk bi yere gidemedim yaww:kedi::kedi:
uuff geç kalktım zatenmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
neyse yarın ben şişliye gidicem kimler geliyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sabah msj bekledim baktım msj yok anladım zaten:mymeka::mymeka:

bnimde kursum bitti bugun sınav sonucunuda haftaya öğrencez ele iste sıradan bi gündü..

slm kızlar ben birasdan kız arkadaşlarımla bulusucam snro kadıköy de finkfink gezeriss
sumi nin slm ı vaaa

ohh ne güzel gezin bakalım yaa ben çok yorgunum bgn misafirlerim gitti ama hafta içi yine gelcekler çok gezmekten dizlerim ağırıyo marketten sebze almaya bile üşeniyom yaaaa

aybişimm ohhh bayılırım marşukiyeye uzun zaman oldu gitmedim git bi bakın hala güzelse kociği götüreyim bir ara

Şevvalim slm canım naber

OYYY özlemişim topiğimizi yawww
nabiyniss ben geldimm
hoşbuldummm :)))
çokkk özledimm sizi
naptınız ben yokken bakimm
ben cok güzel gezdim eğlendim yedim içtim
eskişehirin tüm yeni yapılan parklarını gezdik
resim çekindik eşimle :)))
ama çok yorulmuşum yaa
evime gelince anladım
evimide özlemişim :)

yawru kuşummmmm ne zaman geldim hoşgeldina.s.a.s. yaw bir hafta geçtimi ne çabuk
Özlemişim vallaŞeniz
yusufumu öp benim içinnnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…