uuuff başım ağrıyooooo
Azıcık dinlenip geleyim
Uyuyup kalırsam öpücük yollayın banaaopuyorumnanaktan
bende annemlerdeyim cepten giriyorum iyi geceler a.s.
ohhh gezmişiniz ne güzel yaa neler yaptınız bakem bensizbende bgn hem zeytinyağlı hemde etli dolma sardım sigara böreği yaptım difrize attım malum haftaya misafirler geliyo hemide peşpeşe abimlerle görümcemler aynı tarihlerde geliyolar ne tarafa koşacam yaaa ayrıcana bgn perdeleride yıkadım bide camları sildimmi tamamdır:lepi:deryacıkcık canım bu benden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug:
iyi gecelerrrrrrrrzemuszemus
öpücükleri yolladım aldın mı canım Şenizuuuff başım ağrıyooooo
Azıcık dinlenip geleyim
Uyuyup kalırsam öpücük yollayın banaaopuyorumnanaktan
baya bir yoğunsun bu aralar Allah yardımcın olsunohhh gezmişiniz ne güzel yaa neler yaptınız bakem bensizbende bgn hem zeytinyağlı hemde etli dolma sardım sigara böreği yaptım difrize attım malum haftaya misafirler geliyo hemide peşpeşe abimlerle görümcemler aynı tarihlerde geliyolar ne tarafa koşacam yaaa ayrıcana bgn perdeleride yıkadım bide camları sildimmi tamamdır:lepi:deryacıkcık canım bu benden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.ohhh gezmişiniz ne güzel yaa neler yaptınız bakem bensizbende bgn hem zeytinyağlı hemde etli dolma sardım sigara böreği yaptım difrize attım malum haftaya misafirler geliyo hemide peşpeşe abimlerle görümcemler aynı tarihlerde geliyolar ne tarafa koşacam yaaa ayrıcana bgn perdeleride yıkadım bide camları sildimmi tamamdır:lepi:deryacıkcık canım bu benden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug:
öpücükleri yolladım aldın mı canım Şeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aldım canım benim almaz mıyımma.s.a.s.
kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz en azında burda sohbet eder rahatlarız evde yanlız yanlız patlıcam valla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?