Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

pufss kusuyodu sık sık dr a götürdük karaciğerinde sertleşme varmış ama üreside yüksek olabilirmiş ağız kenarı egzama olmuş bi sürü saat aksam 4 te 2 iğne 1 de ilaç içti aksamda 5 saat sonra idrar söktürücü verdim kucağımda yatıyordu yere indi bi tuhaftı gel pişipişi dedim bele ayağı kalktı pat die düstü sonra balkona gitti kustu w.c. ye gitti idrarını yaptı bu aksam üzerine kadar durgundu biraz vet hekimede güvenim sarsıldı aksam arıom dr u normaldir geçicidir ne olsa bisi olmas bende 2 gün sonra baska vet hekime götürcem bakalım o nedicek ilaçlarını vermicem bi de int ten bi siteye yazdım ayrıntılı cevap bekliyorum

ama bugun tamamen normal aslında hayvanı veteriner hekime götürmeden oncede normaldi verdiği ilaçlar sapıttırdı hayvanı ama simdi iyi masallah zemuszemus

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr sultanahmete iftara gidiyoruz

Kocikleri kapın gelinkaydirigubbakcemile

ıtirazzz yok...... ama gelemem ki, benimki gelmez, gibi olumsuz cümleler kabul edilmiyor geçerliliği yoktur yanikötükedihüsokötükedihüso

Ben ve betül geliyoruz o artık belli (azıcık kıskandırayımkaydirigubbakcemile3)

Leptabım taaa nerelerden geliyor haberiniz olsunakannehir:kedi:

Aybikem tamam dediii kaptı kociğini prensesini geliyooo:ecrin_bebek::kedi:

Buketim dönmüş olur istanbula odaaaaa beni kırmaz biliyorummmkaydirigubbakcemile:kedi:

Lyre kafaaaaa ikna eder kociğini güveniyomm sinsimeekaydirigubbakcemile5:kedi:

Tubiğim artık eşimide tanıyor yoluda biliyor zatena.s.:kedi:

Şevvaliiiimmmmmm nooooolur yaaaa :Saruboceq: kociğin o güne izin ayarlasaaa:kedi:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

Gidiyoruz dimiiiiiiiiiiii

Mkan bizim dükkan
Gerçi biz işletmiyoruz onu biliyorsunuz da kiralaya adam özellikle Türkiyenin belli yerlerinden özel ahçılar getirmiş ben tattım tavsiye ediyorummmcokacimcoookcokacimcoook
Şahaneydi yaaww bak oruç oruç aklım kaldıcokacimcoookcokacimcoook

Pide ve kebabcı kızlar mekan ayyyy
Neyse siz sorun ben anlatırım gerisiniii hadeeee gidiyosss

hmmmm sanırım bi cumartesiye ayarlarız kaç gün kaldı orucun bitmsine blmiorum çok hızlı geçiyor

Hep beraber kararlaştırırız okiş

oki doki kaydirigubbakcemile5

leptap gördüm seni slm cnmmm opuyorumnanaktan

mrb kızlar bayadır giremiyodum lyre şumi için çok üzüldüm canım yaa inş çabucak iyileşir.deryacık demek iftra gidiyoz ahh keşke kociği kandırabilsem ne hoş olur dimi nasip diyeyim yine gelirim

mrb kızlar bayadır giremiyodum lyre şumi için çok üzüldüm canım yaa inş çabucak iyileşir.deryacık demek iftra gidiyoz ahh keşke kociği kandırabilsem ne hoş olur dimi nasip diyeyim yine gelirim

inşallah canım kocikleri kadıran yola düşsüüüünnnn

Bu arad B&M den size slm yazayım nasıl olsa söyler bir ara komşusu oldum ya haniii ben yazayım dedimkaydirigubbakcemile3

slm kızlar akşama misafirim var 8 kişi geliyo ben mutfağa kaçıyom görüşürüz deryacım b&m den slm getirmişsin ALEYKÜMSELAM

inş herkeşlere uyan bir tarin olur beyim tmm dedi ama garanti vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…