Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

HEYOOOOOOOO GELDİİİİİİİİİMMMMM
HASRET BİTTİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dün akşam gece evimize ulaştık çok şükür biraz yorucu bi yolculuk geçirdik gelirken
Giderken çok rahattık hem oruç olunca az mola verdik ve Allah yardım etti iftarda annemlerdeydik

İnanılmaz yorucu geçti akannehir
Gİttik zaten akşamdı biraz sohbet ettik yattık ertesi günü bayram pazarı meşhurdur oranın pazara gittik annemle amcamın eşi ameliyat olmuş onu duyduk pazarda karşılaştık bi tanıdıkla haberimiz bile yok
Bayramın ilk gününü hastanede geçiridik ıspartada hemde
Akşam döndük tabii 2. gün amca kızının nişanı vardı:dance::teytey:
Bütün gün temizlik yap hazırlan akşam nişana git
3. gün ıspartaya kociğin yakınlarıyla bayramlaşmaya gittik
Tabii her Ispartaya gidişimde yengeme uğruyorum hastaneye akşama buluşacağımız arkadaşımızın bebeği hastaneye yatırılmış birkaç saat yanlarında kaldık...
ve bayram böyle bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiakannehir
Sonra ki günler müthiş bi koşturmayla geçti sabah gözümü açıyorum ve yatana kadar inanın hiç oturmadığımız oldu
Ve ziyaretler misafirler annemle sadece bir gün oturabildik rahat rahat onun dışında hem koştur hep misafir akannehirakannehirakannehir

Bu kadar uzamasının sebebi ise Bizim Ispartaya gittiğimiz gün annem bahçede oyalanırken düşüp belini incilmiş
Geldiğimizde yatıyordumafoldumben
Eşimin ısrarıyla 3 gün sonra dr. gitti dr. acil Ispartaya sevk etmiş apartopar gittik bütün gün hastanede saolsun çok ilgili dr.larla beraber geçti... Röntgenler çekildi falan gerçekden çok iyi ilgilnediler Allaha şükür korkulaca bişey çıkmadı
Zaten annemin belinde hep problem vardı ben çok küçükkenh elinde 50 kg lık ağırlıkla düşmüştü onun bıraktığı hasar malesef küçük bir dikkatsizlikde b,le büyük acılara sebeb oluyormafoldumben
Dr.a kaş göz ederek anneme 1 aylık dinlenme sözü verdirttim
Çünkü benim annemi tutmak mümkün değil bütün gün peşinde dolaşıyorum "anne kaldırma, anne eğilme, anne yapma bırak ben yaparım" diye
Ama yetişmek zor oluyordu doğrusubir yerden tutsan bakıyorsun yanında değil koşmuş diğer işlere hadii sende koştur
Allaha şükür şimdi iyi artık yetişebildiğim kadar telefonla yetişicem....

Feci halde yorgun döndüm anlayacağınız

Halka yerleşemediğim evime bir yığın eşyayla döndükakannehir
Arabanın gözeneklerine bile eşya koyduk:roflol: kendimize zor yer kaldı:roflol:
Gelirken bi tehlike atlattık Allaha şükür iyiyiz ama ben bu kez çok korktumakannehir
Düşüncesiz bi kamyoncu yüzünden ölüyordukklava:

Neyse kızla benim kocik muslukları değiştiriyor ben mola vermişken bi özet geçeyim dedim-tatlicadiarzu-
Ohhh döndüm ya kim tutar biziiiiiiiii:dance::dance:

oyy canım benim benim tümden geçmiş olsun
annecinede sizede......
döndün ya sağsağlim artık görüşürük
he bu arda yarın esma bebeğinide alıp bana geliyo haberin ola deryoşum gelmek istersen gel sende :)

hoş geldin deryacım ya özledik seni....opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz bende çok özledim hepinizi

deryaaaaaaaa derya derya derya derya derya derya derya deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şeniz

derya geçmişi okuyo heral gelemedi aybik senide gördüm

daha geçmişi okuyamadım dün izmitte mola verdik kocik azıcık uyurken ben cepden bakmıştım geçmişe azıcıkkk
derya geldi evet msj attı gece :)
bu arada son bi güncelleme yapıyorum bu cuma sabahı alyaya kavuşuyoruz ALLAHın izniyle
yani 09.10.09

:dance::dance:
Rabbim yardım etsin canım sanaaa
vış deryada aybike doğurmadan görüşelim diyodu
artık zor gibi gözüküyo
olsun alya dua doğsun onu göreye gitcez inşlh :)

buluruz bi yolunu yawwwCADIARZU

saolun canlar şimdilik kaçayım ben
kociğe yardım ediyorum bir tarafdan :roflol:

Betüş bir ara kaçarım sana yarın işler biterse tabii:hulya:

cnm hoşgeldin çok özledik senii allah daha beterinden korusun anneni size de çok geçmiş olsun

şevvaaaaalllll gördüm seni nabersin canım

canım hoşgeldin ayrıcada geçmiş olsun.............a.s....
benim pc arızalıydı 1 haftadır giremedim nete daha yeni tamirden geldi sıcağı sıcağına soluğu burda aldım bende geçmişi okuyordum herkes iyimi diye bakınıyordum....
aybiş canım az kalmış hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah meleğimizi.

Saol canım benim...

Bu arada Lyre kafaya Nutelllaaaaaaaaaaaaaaa hedaye ettimmmmmkaydirigubbakcemile2
nutella canavarııı kendisi yaaakaydirigubbakcemile3

derya bitanesin seenopuyorumnanaktan
ne zamandır gözüm o elbisedeydi param yetmiodu:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kurban olurum ben sana ve prensese hee

Bu arada msn yok yaw
kocik deli gibi tv uydusu kurucam diye çabalıyor lost var bugün hala tv çalışmıyo bizim yaaa betüş nasıl takıcaz bunuuuu

apartmanın uydusu var ama
pc ye uyarmı bilemicem pc nin girişi farklıdır fisfisfis :sm_confused:

apartmanın uydusu var ama
pc ye uyarmı bilemicem pc nin girişi farklıdır fisfisfis :sm_confused:

tv ye takıyoruz pc ye değil küçük televizyonumuz var onu kurucaz ama o girişler neden çalışmıyor
yani uyduyu çalıştırmıyo siz nerden yaptınız girişini

tv ye takıyoruz pc ye değil küçük televizyonumuz var onu kurucaz ama o girişler neden çalışmıyor
yani uyduyu çalıştırmıyo siz nerden yaptınız girişini

bizim diji var kuşum
apartmanınki çalışması lazım ya annem onu kullanıyo:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…