Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

slm topişim
slm dostlarım :)
uzun süredir giremiyorum canım sıkkın ve yorgunum
sadece sizi okuyup kaçıyorum bi yazmaya kalksam çok uzar diye :)
neyse 20 gündür misafirlerimiz vardı onlarla ilgiliydim hep
onları yolcu ettik. bu yorgunluğun üstüne birde sinirlerim tavan yaptı
artık bardak doldu almıyo .ya sabır çekiyorum
hele bide aybiğimin mevzusuna iyce sinir oldum ya
nedir bu insanların derdi
cinnet geçiricem sonunda olucak
demiyolar oğlum huzurlu olsun evliliği sarsılmasın morallarini bozmayalım .diye
var güçleriyle yıpratmak için uğraşıyolar
sonrada kuzu gibi kenara çekiliyolar
kızı alana kadar dökmedikleri diller etmedikleri yeminler kalmıyo
aldıktan sonrada afersiniz gelinlerinin ağzına........... işte anladınız onu
ben şunu çok iy anladım .geç oldu belki ama
YEMıNıNE BAKIP ıNSANINA ıNANMA ,ıNSANINA BAKIP YEMıNıNE ıNAN!
imtahan herşey biliyorum ama doluyo taşıyo bazen insan.çıldırası geliyo
herşey bi tecrübe
her yaşanılan olumsuzluk aslında gelecek için önlem

Rabbim büyük... elbet görüyo.kimsenin ahı kimsede kalmaz.hele hamileyken döktüğüm o gözyaşlarımın ahı !!! çıkıyoda ...
hep eşim için affettim .unuttum, yuttum ,sineye çektim o lafları.hak etmediğim halde
artık bitti gözümde .mecbur görüşücem konuşucam ama eski ben olamam artık onlara karşı
biliyorum eşim üzülücek .ne yazıkki gelmiyo içimden olmuyo!!! soğudum çok !

Son düzenleme:
yine mi bir kaynana vakası daha klava:klava: BM yazdıklarının her satırına imzamı atıyorum çok haklı olduğunu tahmin edebiliyorum. bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı diyeceğim ama farkında mısın biz de ilerde kaynana olucaz, düşün ben de iki tane oğlan var amaniin kafamçokkarıştı

kızlar kazen in beylikdüzüne taşının diye bir emri mi var herkes oraya göç ediyor -tatlicadiarzu-. bu aralar oranın emlakçılarında kriz mriz kalmamıştır artık şakkıdı . beylikdüzünde bir tüyapı bilirim bir de eski tatilyayı, bekarken ne çok giderdim, şimdi tam bir yerleşim merkezi olmuş anlaşılan. sizin adınıza çoook mutlu oldum, ne güzel bir araya geliyorsunuz. bir Lyre kalıyor heralde kesin onun da bir planı vardır, o da Leptapın çekim gücüne daha fazla dayanamaz delikafadulden şakkıdı
Leptap herkesi yanına topluyon gene KKya doyamıyon, Allah bilir dayanamıycan Fanese gidip buraları okycan :jeyyar:. ben prolaktin demek istemiştim isim karıştırmışım -tatlicadiarzu-

Lyre kafaya yer yok hayatımm gelmesin o otursun karşıda
Otursun ki bize karşıya geçmek için bahane olsunnn:roflol:

Lyre kafa gelmeden ben kaçar

merhabalar
deryacım 3 gündür sarhoş gibiyim alya hiç durmuyor ne gece ne gündüz şuan bile ağlıyor annemde olmasa saçımı başımı yolcam heralde uykusuzlukta eklendi üstüne :)
görmedim aramayı evde kim duyarsa o bakıyor bana bişey diyende olmadı burayı okumasam haberim dahi olmayacaktı
gönül sende kaç gündür aklımdasın kaç haftalık oldu minnoş diye sorcam sorcam unutuyorum
rüyamda erkek gördüm merak ediyorum ne çıkıcak öncelikle sağlıklı hayırlı akıllı bi evlat olsun da..
geri kalan topiş üyecikleri sizler nasılsınız bakalım?
leptapcağız ne yaptı acep yerleşebildimi?

merhaba aybiş cnm allah kolaylık versin sana ama neyseki yanında dediğin gibi annen var ya kimse olmasa dimi cnm sabır.bana gelince 20 haftalık yolu yarıladık çok şükür rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah.cinsiyete gelince kız denildi ama benim için hiç farketmez inan sağlıklı olsunda....

desene bizim kıza arkidiş geliohihoyyyt
farkeder mi hiç minnoşum evlat..
oyy mis kokulu..:asigim:
evet ALLAH a binlerce kez şükretsem azdır iyki annem var iyki yanımda:Saruboceq:

slm aybiğim acaba neden huzursuz alya

Ben seni aradım ama numaram özelmiş sen özelleri açmıyordun ya buraya yazarken o geldi aklıma takılmak için yazdım yani opuyorumnanaktan

Selam fıstıklar..
Çok yoğunum bu aralar..
Derya'm yazmışsın dün canım msn ye ama Msn - kk açıkken uyuyakalır oldum. :sinifsinif:
Özledim hepiciğinizi
:kedi:

gaz ı var bacaklarını karnına doğru çeke çeke ağlıyo
doktor gaz ilacı verdi ilk zamanlar baya işe yarıyordu ama hanımı şimdi oda kesmio keş mi oldu başıma bu şimdi :bbo:

özel nr mı hmm hatırlamıyorum inanırmısın şaftım kaydı ama dediğim gibi sadece ben bakmıyorum tele kim duyarsa kurcalıyo

ayyy kıyamam yaaa tekrar mı götürseniz acaba dr.a
Sen kendine dikkat et aybiş yediğine içtiğine giydiğine sen üşütürsen onada geçiyor yaa
Dikkat annesi prenses için
Gerçi ediyorsundur eminim ama ne yapılabilir acaba

valla derya çoban gibi geziyorum kat kat giyiniyorum yün yelekler yün patikler fln ev zaten sıcak
yediğim herşeye dikkat ediyorum canım çeksede aman diyp yemiyorum yasaksa daha ne yapılabilir şaşmış durumdayım yaf:bbo:
sizler ne yapıyorsunuz çok özledim anacım sizleri
leptaptan da ses çıkmadı yerleştimi acep?

aybişim gazlı ve asitli içecekleren sakın
herşey yiyebilirsin
canım ceksede yemiyorum deme sütün azalır canın ceken herşeyin tadına bak
dere otu ve kereviz ye bol süt yapıyo
ee annelik k0lay değil :))) geçiçek bu günler merak etme
özliceksin hatta
yarın bi gün ortalığı birbirine katıcak süs eşyan felan kamıcak ortalıkta :)))))))))
gaz sorunu her bebekte oluyo
uyumaz,sürekli inler gibi ses çıkarır,ağlar ,sıkılır,
bizim 7 ay kadar sürdü bu problem
bebişinin sırtını senin kendi göğsüne yasla hafif dik pozisyonda gezdir 10- 15 dkk
bak nasıl ard arda gaz çıkarıyo hatta çork çork altına dolduruyo :)
ben zinco gaz damlası kullanmıştım

Son düzenleme:
hehe altını zaten sürekli dolduruyo biz aramızda kendisine moklu diyoruz hattakaydirigubbakcemile3
gazlı içeceği içmeyi bırak eve sokturmuyorum :)
süt problemimiz elh yok ama ikimizde gazlıyız ne olucak bilmiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…