Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Reklam izlemiyorum ki yawww
hayret neyse çıktım ben görüşmek üzere kociğimle dolaşmaya gidiyossskaydirigubbakcemile
gamyoncuiremsu

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

lafa nerden başlayacağımı neler söyleceğimi bilemiyorum o kadar mutlu oldumki nikonum çok zarif düşünmüşsün hediyelerinin hepsi benim için çok kıymetli hayatımda aldığım en güzel süprizlerden biriydi :kedi:seni tanıyalı çok kısa zaman olmasına rağmen gösterdiğin ilgi ve sıcaklık için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bu arada çekini karşılıksız bırakmıycam en kısa zamanda kahve içeriz inş
:jeyyar:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

kızlar size asıl bombayı anlatayım kaydirigubbakcemile3
bugün bana erzurumdaki patron ve arkadaşımdanda hediye geldi patronum hacca gitmişti sağolsun hurma ve bikaç şey göndermişti :kedi:aradan bir saaty geçti kapı çaldı annemde namaz kılıyo yine kargo firması annemin gözler tabi faltaşı gibi açıldı:1shok: nerden geldi bunlar dedi arkadaşımdan dedim o sırada zil çaldı gülizar geldi deryacığımın emanetini teslim almaya 5 10 dakika gülizarla lafladık tabi annem şaşkınlıkla hediyelere bakıyokafamçokkarıştı hangi arkadaş diye kk danda pek haberi yok ya ben hediyeleri büyük bir sevinçle açarken annem düşünceli düşünceli bana bakıyo kimmiş bu arkadaş diye klava:nikonun ismini okuttum zarfta inanmıyo hatun allahtanki nikonum telefon nosunu bırakmıştı :dance:aradım nikonuma teşekkür ederken annemde diyoki ver bende konuşayım nikonla konuştuda inandı daha sonra açıklama yaptım anneme vereliniortak
dünyanın binbir türlü hali var kızım diyo herşey oluyo internette diyo anneciğimi rahatlattım allahtanki :Saruboceq:
eeee hatunumda haklı bir saat arayla iki süpriz hediye olunca tilkileri düşündü
kaydirigubbakcemile3

Leptapçım hediyelerin çok güzel iyi günlerde kullan inş.vereliniortak
Nikoncanım sende zevkli hatunmuşsun bacım çok güzel bir seçim yapmışsın gerçekten
:lepi:

Leptapçım hediyelerin çok güzel iyi günlerde kullan inş.vereliniortak
Nikoncanım sende zevkli hatunmuşsun bacım çok güzel bir seçim yapmışsın gerçekten
:lepi:

çok teşekkür ederim canım ilk hediyeyi ben aldım galiba :lepi:
gerçekten zevki çok güzelmiş ve beni tanımış

leptapcım cok şanslısın cok zevkli birinden hediye almıssın bende cok begendim eşarp cok güzel ıyı gunlerde kullan bitanem :enbuyukkk:

Bende bugün hediyemi aldım antrenörden adresi alabilirsem yarın göndericem inş.
aaa öylemi çok sevindim canım sende eklesene
leptapcım cok şanslısın cok zevkli birinden hediye almıssın bende cok begendim eşarp cok güzel ıyı gunlerde kullan bitanem :enbuyukkk:

canım çok teşekkür ederim evet gerçekten çok zevkli nikonumuz

aslında sen çok net yazmışsında tabi benim sevinçten ağzım kulaklarımda olduğundan yorumu bile yanlış görmüşümdelikafadulden
olsun canım ne önemi var:1hug:
sevincini gayet iyi anlıyorum canım:dance:
Bu çok güzel bir heyecan tarif etmek imkansız
Bende hediyemi seçerken heyecanlandım valla
yerimseniben

napiysiniz yaww
kusura bakamyın kızlar ben çok yoğunum bu aralar
çarşamba ,cuma ve cumartesi yokumm
tubişimm canikom sen bedeninide bana msn de yazda bi ara
oda aklımda olsun
gözüme ne takılırsa sana uygun işte bu tubaya göre bi hediye dediğim onu almak istiyorum :)
sevdiğin renklerde
yeşim mavi kırmızı mor siyahtı :)

ben sana küstüm hıhhhh:dilcikar:
hediyelerime yorum bilem yapmamışsınkaydirigubbakcemile3

Leptabım güle güle kullan canım beğenmene çok sevindim :)
ama sesinin tonu nasıl tahmin ettiğim gibi çıktı şok oldum akannehir
çoook tatlısın opuyorumnanaktan
Bakalım Aybikin sesi de tahmin ettiğim gibi çıkacak mı kaydirigubbakcemile3
Beğenisini belirten arkadaşlar da çok nazikler, teşekkür ederim. Daha güzelleri de onların olsun inşaallah zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…