Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

deryam ya bu gece topiğimiz kötü oldu ya belinayımın haberiyle şok oldum sonrası kaza haberi of of

deryam ya bu gece topiğimiz kötü oldu ya belinayımın haberiyle şok oldum sonrası kaza haberi of of

sorma canım benim dua ediyorum sürekli
Allahım artık iyi haberler gelsin lütfen aybik çok üzgün
belinayın olayını hiç anlamadımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bgn bişeyi yine çok iyi anladımki aradığım yerdeyim sevincimizi ve üzüntümüzü yürekten paylaşan üyelerimizin yeri kk

neyse kımsecikler yok ben cıkıyorum herkeze iyi geceler öpüyorum sizi haa bu arada cumartesi buluşmasına benide eklemeyi unutmayın byyy

Şeyyyy, ben sadece bakıyordum.
Uleyyyyn torun tombalak geldik buluşmaya, esamemiz okunmuyor valla.
Nesli canım, senide kimse anmamış, olsun, biz bölede mutluyuz.senağlama

aa bak ben andım ama günahımı almayınsenağlama
yadün dü yada önceki gündü
serayy neslii casmin nerde dedimmmm
sanırım leptabımda cvp vermişti baaasositososito

serayyy ben seni andım yaaaa ask olsun nesiliyide andım

slm kızlar belinaycım aybikem nasılsınız muhsin bey için dualarımızı eksik etmiyoruz eşimnen ins biran önce bulunur :Saruboceq:

ıyrem ancak toparlanabildimm...
eşyaları aldığımız yerdekiler taşımadı biz tek tek aldığımız için eve kendimiz çıkardık.. ve kolileride tekrar büyük bakkal kolileri olur ya hani sarı onlara koyduk işte ve çatı katta güzelce dizdik üstüne muşamba kapladık yani içinde çeyiz eşyaları olduğu bile belli değildi çünkü normal un kolisi gibi koliydi.. sanırım apartmanda herkes resmen uyudu düşünsene ya 1 gibi öğlen civarıydı üstte sanki kendisi yapmış gibi kolileri muntazam bi şekilde bıcakla koli bantlarını açmış ve boşaltmış sanki evden eşya taşır gibi götürmüşlerr... kolilerle taşımamış koliden bişeye boşaltmışlar artık çuvalamı neye koydularsa aklımızalmıyo kolileri boşaltmışlar birde iç içe koymuşlar boş kolileri.. bunu yapan kesinlikle 1 kişi değil oncaa eşy abu hızlılıkta gitmez yukarısı savaş alanına dönmüş tüm koliler kutular açılmış berbat olmuş dağıtılmışş.. en son kırmızı kutusunda set takımım var salon için aldığım o ağırdı işte uzun bir kutuydu onu tam almış eline merdivenden inerken kutunun altı açılmış içindkiler bizim kapının önüne kadar dökülmüş kırılmış oda hemen telaşla kaçmış. alttaki yengem kapıyı açtığında 1 kişi geçmiş önünden abla ses yukardan geldi demiş ve 2 şer 2 şer merdivenleri inmiş koşarak yengem çığlık atınca dayımlarda peşinden gitti ama kimseccikler yoktu.. yani birde şu var altta bizim tül perde dükkanımız var ve burası işlek bi cadde perdeciler çarşışı yani kapmıın önüne arabamı dayadılarda nasıl nerereye koydular eşyaları anlamadım gitti

bilen biri olabilir mi cnm yani nasıl bu kadar eli ile koymuş gibi biliyor aklıma baska birsey gelmiyor

bilen biri olabilir mi cnm yani nasıl bu kadar eli ile koymuş gibi biliyor aklıma baska birsey gelmiyor

valla canım benimde aklım almadı
evleri çok işlek bir cadde de ve altta dükkan var
ve belinayında dediği gibi bina yeni yapılıyor
üst katta bişeylerin olduğunu kesinlikle bilen birisi
yoksa eliyle koymuş gibi alıyor ve onca eşya boşaltılıyorrrklava:klava:klava:

öyle deme yaaa valla andık anmaz mıyız hiç
hem neden giremediğini bilem biliyoz yani unutmadık siziiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
a.s.a.s.a.s.a.s.
artık bakınmak yok burada buluşuyoruz

deryam bugün arka sokaktaki evede hırsız girmiş ve kızın sandıktaki çeyizini almış..

bak bu söze takıldım
belinoşum binanıza gelen usta cırak vs varmıydııı??:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…