Çocuğun olumsuz olduğunu anlamak için başka ne yapmasını bekliyorsun?
Yeni trend görücü usulu oldu heralde.
bukadar meraklıysanız siz alsaydınız telefonu.
Bence olumlu olsa bi sekilde arardi seni sanki
Hayır ters yorum yapmadım ki siz olayın çok içinde olduğunuz için göremiyorsunuz sanırım ama görücü işlerinde "yok beğenmemiş olmadı" denmez. Olumsuz düşünen bir bahane ile sıvışır gider. Geri dönüş yapmaz, aracı da bir türlü ulaşamaz olumsuz düşünen tarafa.Bu kadar ters bir yorum yapmanıza gerek var mı?
Cocuk seni nerde gormus ki? Belki muhabbet ortaminda isinamadi? Sen begendin mi peki?Evet ama bana en çok tuhaf gelen aracının tavrı. Görüştürene kadar 1 hafta boyunca ısrar etti. Çocuk seni gördü beğendi görüşmek istiyor dedi. Sonra çocuk olumsuz düşündüyse bile bir şekilde bana dönüş yapmaları gerekirdi ama neden bu şekilde oldu anlamadım
Hayır ters yorum yapmadım ki siz olayın çok içinde olduğunuz için göremiyorsunuz sanırım ama görücü işlerinde "yok beğenmemiş olmadı" denmez. Olumsuz düşünen bir bahane ile sıvışır gider. Geri dönüş yapmaz, aracı da bir türlü ulaşamaz olumsuz düşünen tarafa.
Bu maalesef olumsuz demek oluyor
Cocuk seni nerde gormus ki? Belki muhabbet ortaminda isinamadi? Sen begendin mi peki?
Bu islerde prosedur nedir bilmiorum ama bana olumsuz ve de o yuzden donus olmamis gbi geldi. Yani acik acik istemio deyip sizi kirmak yerine aramayalim anlasin demis olabilirlerFacebook'ta görmüş. Görüşmek istemiş. Evet büyük ihtimalle öyle yani ısınamadı ama nezaketen de olsa aracının bana birşey söylemesi gerekirdi diye düşündüm. Yani benim bildiğim olumlu ya da olumsuz bilgi verilir :/
Aracı seninle çok samimi değilse o da söylemeye çekinmiştir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?