Bulusmak icin gunlerdir darlayip son anda bahane mi buldu?

deno75116

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
233
370
23
30
Bu kisi eskiden beri bildigim biri, yeni tanisma ilk date falan degil yani. Farkli ulkelerde yasiyorduk en son 3 sene once gorustuk. Neyse Şu an ayni ulkedeyiz, uzun zamandir gel gel diye darliyordu. Bugun sabahtan yine yazmis, sonra goruntulu konustuk, kapadik. Gelmem gereken tren istasyonu yazdi. Sonra bi anda ama bugun resmi tatil biletler cok pahaliysa anlamsiz falan dedi. Bilet sayfasi goruntusu attim, evet crazy falan dedi evet dedim orada kaldi. Bu ne simdi? Bahane mi yaratti gelmeyeyim diye?

Ayağına çağırıyor.
Cimri
Güvenilmez gibi .

Duygular olmadan takılmak için bile iki kere düşünmek lazım böyle biriyle.

Sevgili olacak biri değil.
Evet haklisiniz, zaten szvgili oluncak biri asla degil de. Biletimi ben kendim alicaktim o degil, yine de bahane yaratti gibi geldi.

Evet haklisiniz, zaten szvgili oluncak biri asla degil de. Biletimi ben kendim alicaktim o degil, yine de bahane yaratti gibi geldi.
Karşı cins belirsizse şu seçenekler aklıma gelir;

-Hayatında/Aklında biri vardır/olmak üzeredir.

-İdeal partner özelliğini önceden takıntı yapmıştır misal illa hemşire , öğretmen, esmer, sarışın, büyük gögüslü falan ama böylesine hayat bilmez bile denebilir o yüzden iyiki olmamış

-Dengesiz. Değerleri olmayan sözünün ardında durmayan, bencil; yine uzun vadede güvenilmez partner olarak görülmeli duygu yüklenmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…