• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buluşmak istemiştim sadece

Benim sevdiğim 'Niye beni zorluyorsun buluşmak için neyse madem istiyorsun ayarlayayım bir şey' dese gitmeeeem ben. O ne öyle sanki benim zorumla gelecek.:KK67: Zorlamaksa ben zorluyorum sevdiğimi ama o bir kere olsun böyle cümle kurmadı bana :KK68:

Ne demek

"Madem sen istiyosun ayarlayayim biseyler"

bunu bana soyleyen adam kapima gelse aylarca yatsa suratina bakmam..

bu adam san zerre kadar deger vermiyor sevmiyor , seven adam sana sormadan izin alir bir sekilde sekikde 10 dakika bile olsa gelir gormek ister ve sen hala buna kafami yoruyosun???

salla gitsin sinavlarina odaklan bence.
chnku bu adamdan sana hayir yok.

Ne demek

"Madem sen istiyosun ayarlayayim biseyler"

bunu bana soyleyen adam kapima gelse aylarca yatsa suratina bakmam..

bu adam san zerre kadar deger vermiyor sevmiyor , seven adam sana sormadan izin alir bir sekilde sekikde 10 dakika bile olsa gelir gormek ister ve sen hala buna kafami yoruyosun???

salla gitsin sinavlarina odaklan bence.
chnku bu adamdan sana hayir yok.

Söylediğimde de cok mu yakınız birbirimize dedi 12 saat mesafe var farkndasn degil mi dedi.

Sevgilimle son yaşadığımz sorunları daha geçen hafta yazmıştım size. .. sevgilimle uzak şehirlerdeyiz ve dört aya yakındr buluşamiyoruz . size bişey sormak istiyorum.
sevgilim bana soğuk davranmaya başlayınca idare ettim alttan aldm biraz resti de çektim.
Dün gece normal davranmaya başladı gayet eski haline dönüyor derken.

Bana niye ygs ye çalışmıyorsun dedi

Çalışacagm ama senle buluştuktan sonra dedim.

(Amacım şirinlik edip demek beni gormek istiyorsun gibi tepki almaktı )

Verdiği cevap ise direkt şu oldu :
niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi
(o benim şehrime gelmeyecek kizlar ortak bi yerde buluşacagz ayni mesafe yol gideceğiz yani )

Ben de konuşmaya devm ettm biraz durgunlaştm tabi. Sabah da arayip sadce ben istediğim icin buluşacaksak sonra ayarlarz dedim biraz daha kalsın dedim

Sevglmn Yoğun olduğunu biliyorm ama bu sözü beni çok kırdı. Sizce Çok mu şımarmiş. Neden olabilir bu tepki. Ne yapmam lazım
Her şeyi geçtim de neden ortadaki bir şehir onu anlayamadım şimdi bunun yaptığı racona ters değil mi :KK59:

Çoğu erkek uzak mesafe ilişkisini kaldıramıyor sizinki de onlardan malesef. Siz neden o soğuk davranmaya başlayınca idare etmeye çalışıyosunuz ki onunla birlikte aynı mesafeyi siz de çekiyosunuz sonuçta sizin onu anlamaya çalıştığınız kadar o da sizi anlamaya çalışsaydı ya bırakın.. O verdiği cevaptan sonra ama ben olsam buluşmazdım resti çekerdim arkadaşım kesin yan yana gelince öpücüklere sarıp sarmalayan, uzaklaşınca da ilgisizleşen tiplerdendir de bu ..

Sevgilimle son yaşadığımz sorunları daha geçen hafta yazmıştım size. .. sevgilimle uzak şehirlerdeyiz ve dört aya yakındr buluşamiyoruz . size bişey sormak istiyorum.
sevgilim bana soğuk davranmaya başlayınca idare ettim alttan aldm biraz resti de çektim.
Dün gece normal davranmaya başladı gayet eski haline dönüyor derken.

Bana niye ygs ye çalışmıyorsun dedi

Çalışacagm ama senle buluştuktan sonra dedim.

(Amacım şirinlik edip demek beni gormek istiyorsun gibi tepki almaktı )

Verdiği cevap ise direkt şu oldu :
niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi
(o benim şehrime gelmeyecek kizlar ortak bi yerde buluşacagz ayni mesafe yol gideceğiz yani )

Ben de konuşmaya devm ettm biraz durgunlaştm tabi. Sabah da arayip sadce ben istediğim icin buluşacaksak sonra ayarlarz dedim biraz daha kalsın dedim

Sevglmn Yoğun olduğunu biliyorm ama bu sözü beni çok kırdı. Sizce Çok mu şımarmiş. Neden olabilir bu tepki. Ne yapmam lazım
Bence de ygs ye çalış.

4 aydır görüşmediğin sevgilin seni görmek için hiç bir çaba göstermiyorsa seni umursamıyordur.Çok acı evet ama yavaş yavaş kendi yolunu çizmeye başla...

birde kız evi naz evi diyorlar :KK57:

4 aydır seninle görüşmek için çabalamayan biri için neden çaba gösteriyorsun ki?

12 saat yolmuş 6 saat sen gidicen orta da buluşalım diye teklif etmişsin ya, 6 saat da o
6 saat ne ki bi erkek görmek isteyince emin ol dünyayı bile turlar 4 ayda
Hiç tv de görmüyor musun netten tanıştıkları kadınlara para kaptıranları, kadın yurtdışından gelicem param yok diyor yol parasını ödicem diye bilmem kaç bin lira yatıran adamları.
Demem o ki erkek görmek istesin ne paranın ne de zamanın önemi olmaz:)
4 ay olmuş bir de hala zorlama falan diyorsa sence özlemiş midir?

Back
X