• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buluşmak istemiştim sadece

12 saat yolmuş 6 saat sen gidicen orta da buluşalım diye teklif etmişsin ya, 6 saat da o
6 saat ne ki bi erkek görmek isteyince emin ol dünyayı bile turlar 4 ayda
Hiç tv de görmüyor musun netten tanıştıkları kadınlara para kaptıranları, kadın yurtdışından gelicem param yok diyor yol parasını ödicem diye bilmem kaç bin lira yatıran adamları.
Demem o ki erkek görmek istesin ne paranın ne de zamanın önemi olmaz:)
4 ay olmuş bir de hala zorlama falan diyorsa sence özlemiş midir?
12 saat yolmuş 6 saat sen gidicen orta da buluşalım diye teklif etmişsin ya, 6 saat da o
6 saat ne ki bi erkek görmek isteyince emin ol dünyayı bile turlar 4 ayda
Hiç tv de görmüyor musun netten tanıştıkları kadınlara para kaptıranları, kadın yurtdışından gelicem param yok diyor yol parasını ödicem diye bilmem kaç bin lira yatıran adamları.
Demem o ki erkek görmek istesin ne paranın ne de zamanın önemi olmaz:)
4 ay olmuş bir de hala zorlama falan diyorsa sence özlemiş midir?

Ozlemedi demek

Bak sana ne dicem benim de evlenmeden önce bi kaç tane sevgilim olmuştu.
Yapı olarak soğuk bi insan değilim yani kanım kaynarsa hemen inanırım, güvenirim, bu sevgili de olsa arkadaş da olsa böyleydi. Doğal olarak sevgililerimde de olayın olumsuz gittiğini görüyordum ama bitirelim diyemiyordum
Ve gördüğüm o ki ilişkide sen bişeyler yürümüyor hoşuma gitmiyor diyorsan o ilişki bitiyor bi şekilde.
Hep bende öyle oldu, beni aramıyor sormuyor, aradığımda bunalıyorum üstüme gelme diyor diye dert yandığımda aldatıldım.
Aramızda eskisi gibi çekim kalmadı artık aramıyor dediğim kişiden de ayrıldım yine o ayrıldı.
Demem o ki sen bişeyler hissediyorsan olumsuz o ilişki iyiye gitmiyor en azından bende gitmedi hele ki erkekte soğuma varsa.
Şimdi evlendim ve şu anki eşimle de tartışıyorum ve arada boşanmayı aklımdan geçirdiğimde bütün yaşadığım aşk acılarından daha fazla acı hissediyorum.
Bazen kendime evlenmeden böyle tartışmalarımızda şu anki deneyimim olsa o zaman sanırım hiç uğraşmaz direk terkederdim diyordum.
Aslında şu an en kolay dönemindesin aileler yok işin içinde, akrabalar yok, maddiyat yok, bir çocuk bir ev yok. Ve aynıevin içinde yaşanılmış anılar yok. Ayrılmak için en kolay zamanındasın. İşin içine ciddiyet girince daha çok sorunlar çıkıyor.

4 ayda hiç görmek istemeyen sevgili...kusura bakma seni üzmek istemem ama sevgili sıfatını haketmeyen bir yontulmamış odun o. Sevgilim beni 1 gün görmese deli gibi özler ne 4 ayı , seven insan dünyanın bi ucundan gelir isterse yeter ki kalbi aşkla dolsun.
İlişkinizi nasıl yürütüyorsunuz böyle "sanal" olarak? İlişki denmez aslında.

Bak sana ne dicem benim de evlenmeden önce bi kaç tane sevgilim olmuştu.
Yapı olarak soğuk bi insan değilim yani kanım kaynarsa hemen inanırım, güvenirim, bu sevgili de olsa arkadaş da olsa böyleydi. Doğal olarak sevgililerimde de olayın olumsuz gittiğini görüyordum ama bitirelim diyemiyordum
Ve gördüğüm o ki ilişkide sen bişeyler yürümüyor hoşuma gitmiyor diyorsan o ilişki bitiyor bi şekilde.
Hep bende öyle oldu, beni aramıyor sormuyor, aradığımda bunalıyorum üstüme gelme diyor diye dert yandığımda aldatıldım.
Aramızda eskisi gibi çekim kalmadı artık aramıyor dediğim kişiden de ayrıldım yine o ayrıldı.
Demem o ki sen bişeyler hissediyorsan olumsuz o ilişki iyiye gitmiyor en azından bende gitmedi hele ki erkekte soğuma varsa.
Şimdi evlendim ve şu anki eşimle de tartışıyorum ve arada boşanmayı aklımdan geçirdiğimde bütün yaşadığım aşk acılarından daha fazla acı hissediyorum.
Bazen kendime evlenmeden böyle tartışmalarımızda şu anki deneyimim olsa o zaman sanırım hiç uğraşmaz direk terkederdim diyordum.
Aslında şu an en kolay dönemindesin aileler yok işin içinde, akrabalar yok, maddiyat yok, bir çocuk bir ev yok. Ve aynıevin içinde yaşanılmış anılar yok. Ayrılmak için en kolay zamanındasın. İşin içine ciddiyet girince daha çok sorunlar çıkıyor.

Babamla annemle tanıştı. Ben de onun ablasıyla. Ama henüz nişan fln yok .
Yine de düzelecek diye bekle bekle sabret böyle oldu

4 ayda hiç görmek istemeyen sevgili...kusura bakma seni üzmek istemem ama sevgili sıfatını haketmeyen bir yontulmamış odun o. Sevgilim beni 1 gün görmese deli gibi özler ne 4 ayı , seven insan dünyanın bi ucundan gelir isterse yeter ki kalbi aşkla dolsun.
İlişkinizi nasıl yürütüyorsunuz böyle "sanal" olarak? İlişki denmez aslında.

Ilk zamanlar bizde öyleydik. Simdi ben ailemin yanına yerleşince böyle oldu.
Sizin ilişkiniz kaç yıllık

inanmiyorum ya bana biri boyle dese suratina bakmam.. 4 ay he seni sevmiyor cnmm bosuna zaman kaybediyosun.

Ilk zamanlar bizde öyleydik. Simdi ben ailemin yanına yerleşince böyle oldu.
Sizin ilişkiniz kaç yıllık

Biz 2 senedir beraberiz, arada ben yurtdışına gittim tatillere gittim adam peşimden geldi her yere hala da öyle bitanem o benim. Ailenizin yanına taşındığınız için uzaklaştıysa zaten hiç sevmemiş sizi, elinin altında vakit geçirdiği biri olmuşsunuz bu bir bahane değil sakın kendinize de yüklenmeyin taşındığım için oldu diye düşünmeyin.

Adamı evlenmeyi falan bırak da ygs ye çalış.21 yaşındasın. Adam söylemiş işte neden soğuduğunu kendin için bişiler yapmıyosan demek ki.

Back
X