Bulusmamak için f bahaneler

Gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin bir arkadaşınsa ve kaybetmek istemiyorsan konuyu ona açsan ne zaman sana buluşma teklifi ile gelsem reddediyorsun görüşmek istemiyor musun gibi birşey söylesen.Belkide anlatamadığı senin hiç ummadığın bir problemi , sıkıntısı vardır anlatmaya vesile olur.

Aynısı benim de başıma gelmişti.Ben yazmıyorum artık o arkadaşıma.Kendi bilir,kimseyi zorlamam.

Bence çok yoğun olduğu için boş vaktinde dinlenmek tatlı geliyor olabilir. Bazı insanlar böyle üşengeç oluyorlar ya(bkz:ben).:olamaz:
Ben de hep söz veririm ama evden çıkasım gelmez hep iptal ederim bahane bulurum. Bence özellikle seninle buluşmak istemiyor değildir.

Işi ağırsa, üşeniyordur, boş vaktinde evde dinlenmek istiyordur. Dışarda kafede ya da lokantada kalabalık, ses istemiyordur. Ben de öyleyim çünkü. Üstünüze alınmayın. Eve çağırabilirsiniz.

Slm kızlar iyi aksamlar benim bir qrkadasim var ben buluşalım dediğim zaman ya hasta ya calisiyor ya da başka birşey cikiyor.Ben de bir iki kere bu arkadasim buluşmak istediğimde tmm olur dedim dün ben yazdim whatsaptan akşam Elif buluşalım mi diye çalışıyorum ama pazar olur dedi az önce whatsaptan yazdim bogazlarim sismis dedi hastayım geçen de karnı ağrıyor.En iyisi hiç konusmamak hatta numarasını bile silmek.29 Sizce de öyle değil mi bu ne böyle arkadaş degil bahane makinesi benle bulusmak istemiyor la da ilgisi yok çünkü arada o buluşalım dediğinde ben tabi olur dedim ama bundan sonra hiç muhattap olmam
belki de doğru söylüyodur benimde çok bașıma gelmistir arkadas arayinca ust uste hasta olmusumdur yada cidden onemli isim cikmistir karsi tarafta inanmamisti tabi simdi kendim yasadigim icin karsi tarafin dogru soyleme ihtimalide var yani aksilikler olmus olabilir

Slm kızlar iyi aksamlar benim bir qrkadasim var ben buluşalım dediğim zaman ya hasta ya calisiyor ya da başka birşey cikiyor.Ben de bir iki kere bu arkadasim buluşmak istediğimde tmm olur dedim dün ben yazdim whatsaptan akşam Elif buluşalım mi diye çalışıyorum ama pazar olur dedi az önce whatsaptan yazdim bogazlarim sismis dedi hastayım geçen de karnı ağrıyor.En iyisi hiç konusmamak hatta numarasını bile silmek.29 Sizce de öyle değil mi bu ne böyle arkadaş degil bahane makinesi benle bulusmak istemiyor la da ilgisi yok çünkü arada o buluşalım dediğinde ben tabi olur dedim ama bundan sonra hiç muhattap olmam
hatta suan yasadigim bir ornegi vereyim yaklașık üç ay önce acil olarak ciddi bir ameliyat gecirdim bu sıralarda bir atölye için evimde taki yapiyodum ameliyattan sonra haber verdim herseyi anlattim tabi zaman gecti ariyolar gelirim diyorum sabahi siddetli agrilarim oluyo gidemiyorum tam toparliyorum gelicem diyorum yine hasta oluyorum tam toparladim gideyim malzemeleri birakayim diyorum babam ciddi bir rahatsizlik geciriyor hastanelerdeyiz ve az once msj gelir yarin malzemeleri getirir misin sana zahmet durumu anlatirim ama inanılmaz tabi ki iște kıssadan hisse

Back
X