Buluşmaya geç kalmak

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Sevgilimin kuzeni kız arkadaşını benimle tanıştırmak istedi ama kız keyfi olarak buluşmaya 1 saat geç geldi. Ben ilk buluşmalarda geç kalmamaya çok önem veririm, aslında bekletmeyi sevmediğim için beklemeyi de sevmiyorum. O yüzden bu durum hoşuma gitmedi ama ses etmedim tabi. Ben mi abartıyorum sizce? Gelecek olan kişi 40 yıllık dostum olsa gecikmeye bu kadar takılmam yani sebebi bellidir, ama buluşmalarda hoşuma gitmiyor bu tip şeyler. Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Ben dr cok ozen gosteririm boyle seylere hep erken gıderım bulusmalara.

Ama siz hicbir sey dusunmeyin kafaya takmayın sınır olduysanız kız da hosunuza gıtmedıyae tavrı felan bır daha gorusmessınız az gorusursunuz

Sevgilimin kuzeni kız arkadaşını benimle tanıştırmak istedi ama kız keyfi olarak buluşmaya 1 saat geç geldi. Ben ilk buluşmalarda geç kalmamaya çok önem veririm, aslında bekletmeyi sevmediğim için beklemeyi de sevmiyorum. O yüzden bu durum hoşuma gitmedi ama ses etmedim tabi. Ben mi abartıyorum sizce? Gelecek olan kişi 40 yıllık dostum olsa gecikmeye bu kadar takılmam yani sebebi bellidir, ama buluşmalarda hoşuma gitmiyor bu tip şeyler. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bahanesi neymiş?

Hic bir sey dusunmezdim. Zaten tanimiyor etmiyorsunuz bosverin gitsin :KK70: bu aralar kk da dert arayan kadinlarla doldu sanki...
Kızla daha önceden bir konuşmamız geçti kanımız ısınmış güya çok da istedik görüşmeyi, 1 saat geç kalınca anlayamadım. Vaktimin de kısıtlı olduğunu söylemiştim çünkü. Dert değil hanımefendi acaba abartan ben miyim sorum o :KK48:

Erkek arkadaşımla lafı geçince bir bahanesi yok yola geç çıkmış dedi. Sevgilisi de kızmış o gün hatta kız seni burda bekliyor diye.

zaten çok alakasızsınız şu durumda. ben yine de belki benimle paylaşamayacağı bir şey vardır diye düşünürdüm. sonuçta bir daha ne zaman görüşeceksiniz ki,boşverin.

sevgilinizin kuzeninin kız arkadaşı... dıdının dıdısının dıdısı. alakayı çözemedim. çok takmaya gerek yok.
Ben ilk görüşeceğim kişiye karşı kim olursa olsun geç kalmayı pek istemem, bu benim karakterim biraz. O yüzden garibime gitti zaten yoksa takılacak bir şey değil ama bir soru işareti kaldı ondan konu açtım yani. Acaba sorun mu bende diye. Bana göre geç kalmamak nezaket göstergesi ben öyle yetiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

sevgiliniz ve kuzeniyle birlikte oturup beklediyseniz sıkıntı yok ama yalnız beklediyseniz sıkılmış olabilirsiniz. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyükşehirlerde bu bekleme bekletme olayı çok oluyor. trafik malum. 1 saat normal bu durumda.

Ben ilk görüşeceğim kişiye karşı kim olursa olsun geç kalmayı pek istemem, bu benim karakterim biraz. O yüzden garibime gitti zaten yoksa takılacak bir şey değil ama bir soru işareti kaldı ondan konu açtım yani. Acaba sorun mu bende diye. Bana göre geç kalmamak nezaket göstergesi ben öyle yetiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

neden geç kalmış?

Bende çok özen gösteririm eğer elzem bir durum olmuşsa da gecikeceğime dair mutlaka haber veririm. Haklısınız ama çok da önemli bir buluşma değilmiş.. Mesafe koyarsınız bir daha buluşmazsınız..

Back
X