• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluştuktan sonra yazmayan erkek?

Siz adamın vücudunu beğenmişsiniz ama o sizinkini beğenmemiş gibi görünüyor. Bana kalırsa çok yüzeysel şeyler bunlar, eğer çok aşık oldum durumunda değilseniz kafa yormaya bile gerek yok derim.

Hayır instagramda baya aktif ama yok yazmadı . Bence bi ilişki düşnmeyen bi insan o yüzden de baştan benden bi beklentin olmasın imajı verdi gelip gittikce yazacak zaten söyledi . Pazargünü gelcem ozaman da görüşürüz gibisinden ama bu tarz bi ilişki kabul edebileceğim bişey değil

Kasları hatrına gelip gittikçe buluşurum diyosanız güzel yoksa bu tipten ilişki çıkmaz. Sizin de kafanız rahat olmalı ki buluşmalardan sonra duygusala bağlayıp üzülmeyin.

Boşver güzelim canını sıkmaya değmez. Niyeti belli zaten onun takılmak öyle zaman geçirmek. Mesaj sevmezmiş. Arasın o zaman. Günler sonra ararsa buluşma derim birdaha.

Bulusmaniz guzel gecmemis ki
İlk bulusmada konusulacak en son sey bi onceki iliskinde karsi tarafi ne kadar sevdigindir yani direkt fail
Biraz daha usteleseymisiniz adam omzunuzda diger kiz icin aglicakmis gibi duruyo

Bence de olmaz birde şu ilk buluşmalarda şöyle olmasaydı buluşmazdım falan diye söylenmesi bana itici geliyor sonuçta oraya gelmişsin buluşmuşsun kendini ağırdan satmaya çalışmana gerek yoktu bence.Çocuk hoşlanmamış belli ki yoksa eve geldin mi diye mesaj atar yine iletişimi sağlardı bundan birşey olmaz .

Mesajlaşırken de garipti bu adam. Hiç buluşmasaymışsınız iyimiş , sizi cepte sanıyor ve peşinden koşturmak amacı. İletişimi kesin bu adam sizi harcar

Kişilik olarak olgunlaşmamış biriymiş belli ki, tipik 'instagramboy'muş kendisi. Yüksek ego ve şişirilmiş kaslar. Yok spora çok önem veriyorum, saygı duy bilmem ne. Zaman kaybı.

Hadi adam gönülsüz olduğu icin siralamis o bahaneleri de sen hem bi seyler olsun isteyip hem de neden "aslinda gelmezdim de bla bla" diyorsun ki? Yani kendini ağırdan satmaya çalışmak oluyor bu, hem yeri yanlis hem zamani, itici duruyor.. O zaman taa baştan hemen kabul etmeyecektin, kendi istedigin zamani lutfedecektin..

Son düzenleme:
Sosyal medya buluşmaları zaten beğenip beğenmeme üzerine değil mi ?
Adama uymamış demek ki ..
Erkekler bizim gibi kurmuyor, aramıyorsa cidden ilgilenmiyor.
Arıyor ise ilgileniyor.
Çok basitler gerçekten, kafanızı yormanıza gerek yok hareketleri üstüne.

Back
X