Bumerang gibiyim döüyorum aynı dönüyorum aynı

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
İyi akşamlar bayanlar yine bir eş sıkıntısıyla sizlerleyim,az önce neler yazdığıma baktım da geçmişe gına,fenalık geldibaşka birisi bana bunları sölese “kızım iyi misin sen ne diye duruyon”derim ama duruyorum işte.eşimle sıkıntılı günlerimiz oldu belki daha önce okuyanlar olmuştur hatta yorum yapanlar bile olmuştur.yine sizlerleyim hep dışardan takip ettim kendimden bişiler aradım yazılan konulardan.ama yine sizlerleyim aklınıza ihtiyacım var çünkü benim beynimde filler tepişiyo çok sesliyim.eşimle şuan görünürde sıkıntımız yok (daha önceki konumu belki bilen biliyodur bilmeyenler içinde özet geçeyim ben daha lohusayken eşimin alkol aldığı bi gece eski sevgilisine seni unuttum mu yazmış olmasıydı)bunun üstünden çok konuşma zaman geçti pişmanlığını alkol aldığı için böle bişi dediği vs vs bi çok şey çizildi konuşuldu.zor zamanlar geçirdim son şanslar istendi olmucak bi daha denildi.bebeğim için aklımdaki boşanma düşüncesini dile getirmedim kızla bile konuştum o kadar kendimi rahatsız hissettim siz düşünün.neyse bu zamanlara geldik.bakınca sorun yok ama ben duygusal açlık yaşıyorumeşime hala yaklaşamıyorum 8ay geçti.yaklaşma durumu olsa hemen o msj geliyo aklıma soğuyorum.onda da artık bi yaklaşma olmuyo doğumdan sonra 8ay geçmesine rağmen 1kez cinsel ilişki yaşadık.ben evliliğimi yaşıyamıyorum evcilik oyunu oynuyor gibiyim.cocukla ilgilen yemek yap temizlik yap öğretmenim okula git öğrencilerle uğraş.hergün dünün aynısı.ben sevildiğimi hissetmek istiyorum artık.sualsizce sarılmak istiyorum eşime ama bu durum mümkün kılmıyo.o da yaklaşmıyo bana.ama konuşmamızda sıkıntı yok bişi olsa “sen bilirsin nasıl istersen gibi destekleyici cümleleri oluyo bazen de geceleri sarılıyo fln ama bende işte hep bi acaba var.sizden fikir tavsiye ya da herneyse dıştan sesler duymak istiyorum çünkü benimki yetmiyo.bazen “yeter artık böle evlilik mi olur biterse bitsin yapamıycam diyorum”bazen ben bu evlilikten bişi anlamadım daha yeni sayılırız 4yıllık eskisi gibi olmak istiyorum diyorum,çünkü benim üstüme titrerdi.arkadaşlar neler yapılabilir konuşsam “bak böle olmuyo evli gibi değiliz “desem niye hep ben sunuyorum diyorum rahatsızsa o da söyleyebilmeli diyorum.arkadaşlar ne yapılır ne edilir tamam eğer bitcekse bitsin ama en azından”ben herşeyi denedim olmuyo”diyip içimi rahatlatmak istiyorum.sizce bu evlilik kurtulur mu eskisi gibi tekrar beni sevip hissettirir mi yoksa geçmiş ola mı dersiniz ne yapayım?duygusal yönden çok açım beni sevip sarmalayacak bi eşe ihtiyacım var bu durum beni iyice asabileştiriyor.şimdiden teşekkürler yorumlarınız için

Kartları açık oynayacaksınız,
Duygusal olarak açım, bu açlığa ne kadar dayanırım bilmiyorum. Bu evliliği kurtarmak istiyorsan silkelenip kendine geleceksin diyeceksiniz.

Her iki taraf da medeni bir şekilde şikayetlerini söyleyecek. Ya çözersiniz ya bitirirsiniz. Gerisi zaman kaybı

Kartları açık oynayacaksınız,
Duygusal olarak açım, bu açlığa ne kadar dayanırım bilmiyorum. Bu evliliği kurtarmak istiyorsan silkelenip kendine geleceksin diyeceksiniz.

Her iki taraf da medeni bir şekilde şikayetlerini söyleyecek. Ya çözersiniz ya bitirirsiniz. Gerisi zaman kaybı
Yani en güzeli bu da hep ben dile getirmekten sıkıldım.yine sölerim ama bu sefer de ben kendimi aciz hissedicemsevgi dilenir gibi.yeri geliyo “hiç takma kızım kendine bak giyin süslen kendini güçlü hisset ne olucaksa olsun “diyorum çünkü bu durum bende özgüven eksikliğine yol açtı dışardan bakılınca dikkat çeken insanlar tarafından sevilen birisiyim ama bu kocamda böle olmuyo demek ki..

Back
X