• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna biz karar veririz

samtusum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
101
1
0
35
İzmir
Sizin de kayınvalideniz durmadan hatta daha 6 aylık evliyken çocuk da çocuk die tutturuyor mu?buna biz karar veirriz bakacak biziz diyeceğim bozmak istemiyorum

Bazen insanlara kucuk kucuk ayar vermek gerekebilir.Bazen baska bir yol kalmaz.

yok da bakacak olan benim yahu daha yüksek lisansım var tamam çok severim ama daha zamanı değil sonra olmaz fln diyor kendi annem hiç karışmaz hatta biraz evliliğe alış der bu kayınvalidler düşünmez anneler kıyamıo işte hep aynı

bozacak ne var.vakti gelince yaparız annecim,daha zamanı var dersin:34:

Önce kariyer sonra bebek yapacagız dersin:1::1:​bir daha sormaz.

kendisi erken yasta anne olmus erken yastada babanne olmak ıstyor heralde.
fikirlerini söyleyebılırler ama dıretmelerı cok yanlış.
sizde bence sessız kalmayın.kırmadanda fıkrınızı soyleyebılırsınız bence.

kendisi erken yasta anne olmus erken yastada babanne olmak ıstyor heralde.
fikirlerini söyleyebılırler ama dıretmelerı cok yanlış.
sizde bence sessız kalmayın.kırmadanda fıkrınızı soyleyebılırsınız bence.

haklısın bir de köyde yaşıyorlar küçük bir yer yaşadıkları yer herkes sorar dedikodu çıkar olmuyor die korkuyor böle bi mantık yok

Benimki de diyor. Sen neden takıyosun ki eşin düşünsün :)

eşim de 5 yıl istemiyor tam tersi ben 2 yıl diyorum ortası yok allah ne zaman verirse böle olsun olmasınlar olmuo iişler:)

Bizim 2 yıl oldu artık şiddetli şekilde baskı var. Eşim annesine 2 yıl daha istemiyorum diyo. Ben de diyorum ki ben istiyorum da kocam istemeden nasıl yapıyım ya aldır derse diye korkuyorum falan filan sonra susuluyo. Oğluna fazla konuşamıyo :))

Bizim 2 yıl oldu artık şiddetli şekilde baskı var. Eşim annesine 2 yıl daha istemiyorum diyo. Ben de diyorum ki ben istiyorum da kocam istemeden nasıl yapıyım ya aldır derse diye korkuyorum falan filan sonra susuluyo. Oğluna fazla konuşamıyo :))

benimki oğluna çemkirip paralarım valla o iş bitcek yok öle 5 yıl dedi :)

haklısın bir de köyde yaşıyorlar küçük bir yer yaşadıkları yer herkes sorar dedikodu çıkar olmuyor die korkuyor böle bi mantık yok

yani allah korusun eger ıstedıgınız zaman cocugunuz olmassa, en cok dedıkodu olacak dıyemı uzulecekmiş..
şu insanların dusunduklerı seylere bakın.. valla diyecek başka bisey bulamadım:50:

yani allah korusun eger ıstedıgınız zaman cocugunuz olmassa, en cok dedıkodu olacak dıyemı uzulecekmiş..
şu insanların dusunduklerı seylere bakın.. valla diyecek başka bisey bulamadım:50:

bn zaten bulamıyorum böle sabit fikirler zor allahtan eşim son derece aklı başında:)

Sizin de kayınvalideniz durmadan hatta daha 6 aylık evliyken çocuk da çocuk die tutturuyor mu?buna biz karar veirriz bakacak biziz diyeceğim bozmak istemiyorum

o değilde benim kv biraz dengesiz. ilk çocuğum oldu nezaman bir araya gelsek ikinciyi düşünüyomusun diye sorar. bende henüz planlarımızda yok derim. yapçanmı yapmıycanmı der. ilerdeki durum gösterir derim. aa kesin yapçak belli yapma ya bi çocuk yeter bu zamanda der.

sonra bidahakine yine sorar. bilmemki oğlum bya zor bir çocuk şu anda yapmayı düşünmüyorum ilerde ne olur bilmem derim. aaa olurmu tek çocuk olmaz bitanede daha yap sen der.

bidaha sorarsa kesin diyicem sen nasıl istiyosun onu bi de bana ona göre cevap vereyim :)

Back
X